احمدیمقدم: شبکههای ماهوارهای فارسیزبان، اتاق فرمان اغتشاشات هستند
سرتیپ اسماعیل احمدیمقدم، فرمانده نیروی انتظامی ایران گفته است شبکههای ماهوارهای فارسیزبان، "اتاق فرمان اغتشاشات" هستند.
روزنامه شرق در شماره شنبه پنجم آذر ۱۳۹۰ به نقل از احمدیمقدم نوشت: "شبکههای ماهوارهای بهخصوص شبکههای فارسیزبان عمدتاً از منابع مالی سرویسهای اطلاعاتی دشمن تغذیه میشوند و برای ایجاد تغییرات فرهنگی، اثرگذاری سیاسی در داخل استفاده میشوند."
این مقام پلیس ایران اشارهای به نام این شبکهها نکرده است اما وی یک ماه پیش گفته بود همکاری با بیبیسی و صدای آمریکا، همکاری با "سرویسهای امنیتی دشمن" است.
احمدیمقدم با این حال گفته است تنها یک راه برای همکاری با شبکههای ماهوارهای غیرفارسی وجود دارد.
به گفته وی مستندسازان، گروههای موسیقی و خوانندگان موسیقی "فقط با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میتوانند با شبکههای ماهوارهای خارجی رسمی و غیرفارسی همکاری کنند."
به گفته حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات ایران بیبیسی یک رسانه نیست بلکه تشکیلاتی است که فقط پوشش آن رسانهای است، اما هویت آن بهایی - صهیونیستی و مأموریتهای آن سیاسی - اطلاعاتی است
مقامات امنیتی و قضایی ایران در چند ماه اخیر شماری از روزنامهنگاران و مستندسازان را به اتهام "همکاری با بیبیسی فارسی" بازداشت کردهاند.
به گفته حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات ایران "بیبیسی یک رسانه نیست بلکه تشکیلاتی است که فقط پوشش آن رسانهای است، اما هویت آن بهایی - صهیونیستی و مأموریتهای آن سیاسی - اطلاعاتی است."
در آخرین مورد از این بازداشتها، حسن فتحی، روزنامهنگار در تهران، ۲۲ آبان امسال به دلیل مصاحبه با بیبیسی درباره انفجار در پادگان قدس سپاه پاسداران ایران بازداشت شد.
خبرگزاری فارس به نقل از یک منبع که نامش فاش نشده، وی را "خبرنگار بیبیسی فارسی در ایران" معرفی کرد اما بیبیسی اعلام کرد: "بیبیسی فارسی خبرنگار یا کارمندی در ایران ندارد و با آقای فتحی و بسیاری دیگر از روزنامهنگاران، دانشگاهیان و سایر شخصیتهای ایرانی به عنوان تحلیلگران مستقل مصاحبه میکند."
مهدی افشارنیک، علی اکرمی، محمد حیدری و امیرعلی علامهزاده چهار روزنامهنگار در تهران نیز ۱۳ مهرماه امسال بازداشت شده بودند. وزارت اطلاعات ایران در اطلاعیهای علت بازداشت این افراد را "همکاری" با تلویزیون بیبیسی فارسی اعلام کرد. اما بیبیسی اعلام کرد در ایران همکار ندارد.
افشارنیک، اکرمی و حیدری هفتم آبان ۱۳۹۰ آزاد شدند اما علامهزاده هنوز در بازداشت به سر میبرد.
در همین حال مجتبی میرطهماسب، هادی آفریده، ناصر صفاریان، محسن شهرنازدار، کتایون شهابی و مهران زینتبخش شش مستندساز و سینماگر نیز ۲۶ شهریور ۱۳۹۰ به اتهام "همکاری با بیبیسی فارسی" در تهران بازداشت شدند.
به جز مجتبی میرطهماسب، بقیه این مستندسازان و سینماگران به مرور از زندان آزاد شدند. خبرگزاری خانه حقوق بشر ایران (رهانا) خبر داده است قرار بازداشت میرطهماسب تا دو ماه دیگر تمدید شده است.
ارسال کردن دیدگاه جدید