رئیس قوه قضائیه: فهرست مفسدان اقتصادی احمدینژاد تبليغاتی بود
رئيس قوه قضائيه ايران "فهرست ۳۰۰ مفسد اقتصادی" که محمود احمدینژاد در نخستين نشست خبری خود در سال ۱۳۹۰ مدعی آن شده بود "تبليغاتی" خواند.
به گزارش منابع خبری ايران، آيتالله صادق آملی لاريجانی، رئيس قوه قضائيه ايران گفت: "بسياری از اسامی اين فهرست، قبلاً محکوم شدند، پرونده برخی بسته شده و برخی ديگر نيز بیسند بود و در يک مورد نيز نوشته شده بود از منابع طبيعی زمينخواری شده که چنين موردی وجود نداشت."
"فهرست ۳۰۰ مفسد اقتصادی" که مورد اشاره رئيس قوه قضائيه ايران است، فهرستی است که محمود احمدینژاد در ۱۵ فروردين امسال در پی شعارهای پنج ساله خود مبنی بر "معرفی دانهدرشتها"، "افشای مفسدان اقتصادی" و "کشف مافيای نفتی" مدعی شده بود که آن را در اختيار قوه قضائيه قرار داده و درخواست رسيدگی قضايی کرده است.
هر چند بلافاصله پس از اظهارات محمود احمدینژاد، غلامحسين محسنی اژهای سخنگوی قوه قضائيه، در مورد فهرست ارائهشده از سوی رئيس دولت میگويد: "ليستی که رئيسجمهور به قوه قضائيه ارسال کرده است همه افراد مفسد اقتصادی نيستند. بخش زيادی از آنها معوقات بانکی دارند. بحث مفسد اقتصادی با گزارشی که از سوی يک دستگاه میآيد متفاوت است."
احمدینژاد در طول دو دوره رياست خود بر دولت بارها در سفرهای استانی و گفتوگو با رسانهها اعلام کرده بود که اسامی اين مفسدان اقتصادی را در دست دارد اما دستانی نمیگذارد که او آنها را معرفی کند
وی افزود: "در مورد اين ليست نيز قطعأ برخی پس از رسيدگی ممکن است تبرئه شوند و الزامی نيست که در همه موارد جرم ثابت شود. در برخی واگذاریها نيز گزارش اوليه که میآيد میگويند فساد اقتصادی در آن وجود دارد اما پس از بررسی مشخص میشود که اينطور نيست."
احمدینژاد در طول دو دوره رياست خود بر دولت بارها در سفرهای استانی و گفتوگو با رسانهها اعلام کرده بود که اسامی اين مفسدان اقتصادی را در دست دارد اما دستانی نمیگذارد که او آنها را معرفی کند. با اين حال او هر بار در فرصتهای تبليغاتی و انتخاباتی از اين فهرست نام میبرد.
به گزارش خبرگزاری مهر گزارش روز گذشته رئيس قوه قضائيه ايران در جلسه شورای اداری استان زنجان گفته است: "قوه قضائيه بر سر برخی پروندهها در حال جنگ است اما با اقتدار با مانعتراشی میجنگد و در اين راه تا هر مسئولی پيش خواهد رفت."
صادق آملی لاريجانی همچنين هشدار داده است که "کسی برای ما خط قرمز قرار ندهد چون در اسلام و قانون خط قرمز نداريم."
محمود احمدینژاد تيرماه سال جاری در واکنش به بازداشت گسترده نزديکان دولت به اتهامات مالی و اخلاقی از سوی قوه قضائيه، در حاشيه جلسه هیأت دولت گفتهبود: "کابينه خط قرمزی است که اگر بخواهند به آن دستاندازی کنند، ديگر من بايد وظيفه قانونی خود را انجام دهم و اين حتمأ به کشور آسيب میزند."
از طرف ديگر، بهدنبال افشای اختلاس سه هزار ميلياردی در سيستم بانکی ايران، نزديکان دولت به دستداشتن در فساد مالی متهم شدهاند، احمدینژاد با ادعای "کشف اين فساد اقتصادی توسط دولت"، هشدار داد که "اگر از حمله به دولتش به بهانههای مختلف از جمله رسوايی اقتصادی اخير دست بر ندارند سکوتی را که به احترام رهبری در پيش گرفته، میشکند."
در همين حال صادق لاريجانی در سخنان روز گذشته خود در زنجان گفت: "سرپوش نهادن بر مفاسد، قدرت نيست."
رئيس دستگاه قضايی در ادامه افزود: "مردم ممکن است با کاستیها بسازند ولی با ظلم و مفسده نمیسازند و نظام آنقدر قدرت دارد که با اين مفاسد برخورد کند و نبايد روزنامهها شروع به باجگيری کنند."
روز گذشته علیاکبر جوانفکر، مديرعامل خبرگزاری دولتی ايران (ايرنا) و مشاور رسانهای احمدینژاد در يادداشتی در روزنامه ايران، با انتقاد از قوه قضائيه، آن را به "اهمال در انجام وظايف نظارتی" خود در ماجرای اختلاس متهم کرده بود.
آيتالله لاريجانی در واکنش به اين اظهارات خطاب به مشاور رئيس دولت دهم با بيان اينکه "وقاحت هم حدی دارد" افزود: "قوه قضائيه بر سر برخی پروندهها در حال جنگ است اما با اقتدار با مانعتراشی میجنگد و در اين راه تا هر مسئولی پيش خواهد رفت."
عجب دنیای کم لطفی داریم.
رئیس قوه قضائیه فرصت طلب را ببینید که پس از ٢سال از انتخابات تازه فهمیده است که ادعای احمدی نژاد دروغ است.حتما دو سال بعد می گوید که باند مشائی فرشته اند و دوسال بعد هم مچ خودش در کار اختلاسها باز میشود.عجب خدای صبوری و عجب روحانیون بی آبروئی پیدا می شوند.اقای لاریجانی عزیز دیگر عمر زیادی از شما باقی نمانده است و اگر لطف خداوند شامل حال مردم ان دیار شود،عمرتان کوتاهتر خواهد شد.از مردم که خجالت نمی کشید لااقل از اقای خامنه ای خجالت بکشید.مرد مؤمن یعنی در این ٣٢ سال گذشته فقط این مشائی بیچاره در کار اختلاس دست داشته است.بر دروغگو لعنت
خدایا از گناه این فرصت طلب نگذر.آمین
بابا شما به من بگوئیذ که در این نظام کی،کی را قبول دارد؟ سران در باره هم عین دشمن خونی حرف میزنند و بعد هم میگویند شهر امن وامان است و آسوده بخوابید که ما بیداریم!!
روزي که سلطان علي خامنهاي احمدينژاد را به رياست جمهوري منصوب کرد و خطّ بطلان بر رأي مردم کشيد اصلاً فکر نميکرد با اين حماقتش زمام امور از دستانش خارج شود. حالا طوري شده که علناً احمدينژاد رو در روي سلطان ايستاده است و سلطان نيز مجلس و قوهي قضاييه و همهي نيروهايش را بسيج کردهاست تا احمدينژاد را از شانههايش به زير بکشند. امّا افسوس که زماني براي جبران اشتباهاتش نمانده است.
ارسال کردن دیدگاه جدید