محمدرضا نقدی: توهينکنندگان به سپاه، مزدور و تفالههای نفاق هستند
محمدرضا نقدی، رئيس سازمان بسيج مستضعفين، توهینکنندگان به سپاه پاسداران را «مزدور و تفالههای سياسی نفاق» ناميد.
نقدی اين سخنان را در پاسخ به نامه انتقادی محمدرضا خاتمی، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ايران اسلامی بيان کرده است.
محمدرضا خاتمی ۱۶ تير ۱۳۹۰ درنامهای سرگشاده، سخنان اخير سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران را درباره آينده سياسی اصلاحطلبان، شبيه «حکومت کودتا» توصيف کرده بود.
سرلشکر جعفری ۱۴ تير گفته بود: «خاتمی در جريان فتنه امتحان خوبی پس نداد و بههرحال جزو همراهان سران فتنه بود و حمايت و پشتيبانی زيادی از آنها کرد و درحالحاضر نيز موضعی مبنی بر برائت از آن حرکتها اتخاذ نکرده است.»
فرمانده سپاه افزوده بود اگر محمد خاتمی بخواهد با «سياسیکاری جلو بيايد، فکر نمیکنم مردم او را ببخشند.»
محمدرضا نقدی: وقتی اين افراد مزدوری کردند و وابستگی خود را نشان داده و اين موارد احراز شد، با اينگونه افراد برخورد نشد و طبيعتاً روی اين افراد زياد میشود و اين سخنان را مطرح میکنند
وی گفته بود: «افراد ديگری که در اين صحنه از خط قرمزها عبور نکردهاند، میتوانند همچنان در رقابتهای سياسی بهصورت فعال شرکت کنند.»
محمدرضا خاتمی در اين نامه به شدت از شرطی که فرمانده سپاه برای حضور اصلاحطلبان و محمد خاتمی، رئيسجمهور پيشين ايران برای حضور در انتخابات اعلام کرده، انتقاد کرد و افزوده بود: «شما نه قانوناً و نه شرعاً و نه عرفاً و نه مصلحتاً در جايگاهی نيستيد که برای سياسيون خط و نشان بکشيد.»
وی گفته بود سپاه پاسداران میتواند نگذارد به غير از «خودیها» کسی در انتخابات شرکت کند و يا میتواند «همه منتقدان را زندانی کند» و انتخابات «خيلی خيلی پرشور حتی شورتر از انتخابات رياستجمهوری برگزار کند اما ميدان سياست برای خاتمی و همفکرانش ميدان تنگ قدرتی نيست» که سپاه پاسداران محدوده آن را تعيين کند.
محمدرضا نقدی در گفتوگو با خبرگزاری فارس بدون اشاره به نام محمدرضا خاتمی گفته است: «اين فرد هتاک همپياله کسی است که در انتخابات به کشورهای اروپايی مراجعه میکند و از دولتهای استعمارگر و احزاب صهيونيستی و فراماسونر کمک مالی دريافت میکند، اين فرد از قماش کسی است که در انتخابات رياستجمهوری سال ۸۸ از پادشاه جنايتکار بحرين با اعزام نمايندهای به نفع خود کمک مالی دريافت کرد.»
رئيس سازمان بسيج افزوده: «وی همپياله کسی است که با پادشاه عربستان که اکنون کشورش مأمن تمامی ديکتاتوران منطقه شده، برای برگزاری انتخابات در ايران مذاکره و همفکری میکند.»
نقدی گفته است: «وقتی اين افراد مزدوری کردند و وابستگی خود را نشان داده و اين موارد احراز شد، با اينگونه افراد برخورد نشد و طبيعتاً روی اين افراد زياد میشود و اين سخنان را مطرح میکنند.»
وی افزوده: «اينگونه افراد عددی نيستند. مردم اين مزدوران را شناختهاند و آنها تفالههای سياسی نفاق هستند که مردم آنان را کنار زدهاند و به هيچوجه ديگر به آنان ميدان نخواهند داد.»
اظهارت نقدی در خصوص «ميدان ندادن» به مخالفان در حالی مطرح شده که سرتيپ حسين همدانی، فرمانده سپاه تهران نيز دوشنبه ۲۱ تير به روزنامه تهران امروز گفته بود: «کسانی هستند که يا فريب خوردهاند يا آگاهانه و ناآگاهانه به انقلاب و نظام ضربه زدند. ما نبايد اجازه دهيم اينها مردم و بخشی از جامعه که اطلاع ندارند را فريب دهند.»
به گفته سرتيپ همدانی «اگر اينها يک بار ديگر به سياست بيايند ضربه خود را میزنند. ما پاسدار انقلاب هستيم. ما چشم بيدار اين مردم هستيم. ملت به ما حقوق میدهد و ما را در اين مسئوليت گمارده است تا از اين انقلاب پاسداری کنيم.»
انتقادات عليه اصلاحطلبان در آستانه انتخابات مجلس ايران شدت يافته است. نهمين دوره انتخابات مجلس ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ در سراسر ايران برگزار میشود.
( کمونیست = مسلمان = ضد انتخابات آزاد = تجزیه طلب = تروریست = بیگانه = ضد آزادی و دموکراسی = عامل عقب ماندگی = دشمن ایران و ایرانی )
گر نیک بنگری همه اینها یک تن هستند. « کورش فردوسی»
این اقای نقدی ، زود به صحرای کریلا زده است . حتی اگر اتهامات ایشان در مورد سفر به اروپا و کمک از بحرین درست باشد ، باید به ایشان گفت که ان سال که بحرین هنوز سرکوب مردم شیعه را شروع نکرده بود. شیعیان در پارلمان حضور گسترده ای داشتند
درمورد هم پیاله بودن با پادشاه عربستان هم باید گفت انگونه که از خبر ها می اید حتی خبر گزاری دولتی فارس ، این عربستان سعودی است که با مقامات ایرانی مذاکره نمی کند. مثلا همین دیروز دعوت از صالحی وزیر امور خارجه را پس گرفت.
روزنامه نگار - تورنتو
ارسال کردن دیدگاه جدید