نماينده آيتالله خامنهای در سپاه قدس: انتقام سردار شاطری را از اسرائيل میگيرم
علی شيرازی، نماينده آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران در سپاه قدس هشدار داد اين کشور به دليل کشته شدن سردار حسن شاطری از اسرائيل انتقام میگيرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، علی شيرازی در حاشيه مراسم يادواره "شهدای حزبالله لبنان" در تهران گفت: "دشمنان بدانند که انتقام حاج حسن را به زودی از اسرائيلیها خواهيم گرفت و دشمنان با اين حرکات احمقانه نمیتوانند ملت ايران را خاموش کنند."
حسن شاطری معروف به حسام خوشنويس که رئيس ستاد بازسازی لبنان بود در مسير سوريه به لبنان ترور شد.
ارتش آزاد سوريه میگويد حسن شاطری چند هفته پيش در پی حمله هوایی اسرائیل کشته شده است. به گفته ارتش آزاد سوریه پنج نفر ديگر نيز در اين حمله کشته شدهاند اما هويت اين افراد مشخص نيست.
شيرازی افزود: "حاج حسن بعد از جنگ ۳۳ روزه، رفت تا خرابکاریهايی را که آنها (اسرائيل) کرده بودند بازسازی کند و اميد را به جامعه لبنان بازگرداند."
مقامهای ايران توضيح ندادهاند حسن شاطری که مسئول ستاد بازسازی لبنان بوده است، با چه هدفی به سوريه رفته بود
حسن شاطری، نماينده محمود احمدینژاد، رئيسجمهور ايران برای پيشبرد برنامههای اين کشور در بازسازی لبنان بود که به طور دائم در اين کشور مستقر گرديده بود و پروژههای بازسازی را اداره میکرد.
ساخت جاده، پل، مدرسه و آموزشگاه، مراکز بهداشتی و درمانی، انتقال و توليد برق و شهرسازی از جمله پروژههايی است که ايران در لبنان انجام میدهد.
مقامهای ايران توضيح ندادهاند حسن شاطری که مسئول ستاد بازسازی لبنان بوده است، با چه هدفی به سوريه رفته بود.
ايران متهم است که از حکومت بشار اسد در برابر مخالفان سوری پشتيبانی نظامی میکند اما تهران ضمن رد اتهام دخالت نظامی در سوريه میگويد حامی حکومت بشار اسد است.
نماينده آيتالله خامنهای در سپاه قدس در پاسخ به اين پرسش که "آيا در حال حاضر از سوی ايران به سوريه کمک نظامی داده میشود يا خير؟" گفته است: "من در جای ديگری هم اعلام کردهام که نيازی به کمک نظامی نيست. ارتش سوريه محکم است و مردم سوريه در صحنهاند."
سپاه قدس، شاخه برون مرزی سپاه پاسداران ايران است.
شيرازی افزود: "سوريه تجهيزات نظامی لازم را دارد و ما فکر و تجربههايمان را به سوريه منتقل میکنيم."
ايران از سوريه بهعنوان "خط مقدم" در برابر اسرائيل و غرب نام میبرد و میگويد "اين خط مقدم نبايد تضعيف شود."
خشونتها در سوريه از ماه مارس ۲۰۱۱ (اسفندماه ۱۳۸۹) آغاز شده و با وجود تلاشها برای آتشبس بين نيروهای درگير٬ همچنان ادامه دارد.
به گزارش سازمان ملل متحد شمار کشتهشدگان سوريه از ۶۰ هزار نفر گذشته است. به گفته ناوی پيلای، کميسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، خشونت در سوريه از سوی دولت و مخالفان شدت گرفته و نشان میدهد که دو طرف مرتکب "جنايت جنگی و به احتمال فراوان جنايت عليه بشريت" شدهاند.
جنگ در سوريه بهطور عمده بين شورشيان مسلمان و سنیمذهب در مقابل طرفداران بشار اسد، رئيسجمهور سوريه است که از فرقه علوی است.
ارسال کردن دیدگاه جدید