خانه | خبر | اخبارایران

لاوروف: در پارچين پديده غيرمنتظره‌ای نبايد باشد

چهارشنبه, 1391-11-04 19:04
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

سرگئی لاوروف، وزير امور خارجه روسيه گفت بازرسان آژانس بين‌المللی انرژی اتمی به‌وقت خود از تأسيسات نظامی پارچين بازديد کرده‌اند و نبايد منتظر "پديده غير منتظره‌ای" در اين سايت بود.

 

خبرگزاری روسی ريا نووستی امروز چهارشنبه چهارم بهمن‌ماه گزارش داد، سرگئی لاوروف با اشاره به سفر چندی پيش کارشناسان آژانس بين‌المللی انرژی اتمی به ايران و سوء ظن آژانس به سايت پارچين گفت اين سفر "برای هماهنگ کردن شرايط کار رسيدگی به پرسش‌های آژانس انجام شد که باعث سوءظن در مورد وجود نوعی بخش نظامی در برنامه هسته‌ای ايران می‌شوند."

 

وزير امور خارجه روسيه افزود: "ايرانيان تأکيد کردند خواستار حصول توافق کامل در مورد اين سند هستند."

 

لاوروف گفت روسيه معتقد است ايران می‌تواند در جهت رسيدن به توافق "اندکی سريع‌تر" عمل کند و به پيشنهادات آژانس واکنش نشان دهد که خواستار سازش و تدوين شرايط مناسب است.

 

وی همچنين گفت: "فکر می‌کنم مسئله بازرسی از تأسيسات گوناگون از جمله پارچين در چارچوب تدوين اين شرايط مورد بحث قرار می گيرد."

 

بازديد کارشناسان آژانس بين‌المللی انرژی اتمی از سايت پارچين يکی از موضوعات مورد اختلاف دو طرف است. تهران می‌گويد اگر مداليته بين ايران و آژانس نهايی شود، بازرسان می‌توانند از پارچين بازديد کنند.

 

علی‌اکبر صالحی، وزير امور خارجه ايران که به‌تازگی به قاهره سفر کرده بود می‌گويد اين کشور خواهان برگزاری دور جديد مذاکرات هسته‌ای با گروه ۱+۵ در مصر است

پارچين سايتی است که به اعتقاد آژانس بين‌المللی انرژی اتمی احتمال دارد تحقيقاتی در رابطه با استفاده نظامی از انرژی هسته‌ای در آن در جريان باشد. دولت ايران اين موضوع را رد کرده است.

 

تأسيسات نظامی پارچين در جنوب شرقی تهران واقع شده است.

 

وزير امور خارجه روسيه يادآور شد بازرسان آژانس بين‌المللی انرژی اتمی در زمان خود در سايت پارچين بودند و "به اين ترتيب در اينجا نبايد در انتظار هيچ‌گونه پديده غيرمنتظره‌ای بود".

 

هفتمين دور مذاکرات ايران و آژانس بين‌المللی انرژی اتمی از صبح روز چهارشنبه ۲۷ دی‌ماه (۱۶ ژانويه) در تهران آغاز شد و تا فردای آن روز ادامه يافت اما بی‌نتيجه پايان يافت.

 

اگرچه علی‌اصغر سلطانيه، نماينده ايران در آژانس اعلام کرد اين مذاکرات پيشرفت‌هايی داشت اما هرمان ناکارتس، رئيس هيئت مذاکره‌کننده آژانس بين‌المللی انرژی اتمی پس از بازگشت از ايران گفت اختلاف نظرهای ايران و آژانس برطرف نشده است.

 

وی گفت: "ما نتوانستيم رويکردی ساختاری را برای حل مسائل عمده مربوط به ابعاد احتمالی نظامی بودن فعاليت هسته‌ای ايران نهايی کنيم."

 

دور بعدی مذاکرات ايران و آژانس ۲۴ بهمن‌ماه (۱۲ فوريه) در تهران برگزار می‌شود.

 

سرگئی لاوروف در مورد محل برگزاری مذاکرات ايران و گروه ۱+۵، شامل روسيه، آمريکا، بريتانيا، چين، فرانسه و آلمان گفت اين مذاکرات برگزار خواهد شد و محل برگزار آن "مسئله درجه دوم" است.

 

وزير امور خارجه روسيه افزود کار هماهنگی و مسايل فنی از جمله محل برگزاری اين مذاکرات در جريان است.

 

اين در حالی است که علی‌اکبر صالحی، وزير امور خارجه ايران که به‌تازگی به قاهره سفر کرده بود می‌گويد اين کشور خواهان برگزاری دور جديد مذاکرات هسته‌ای با گروه ۱+۵ در مصر است.

 

گروه ۱+۵ از ماه آوريل سال گذشته تاکنون سه دور مذاکره با جمهوری اسلامی ايران داشته‌اند که تاکنون حاصلی در بر نداشته است.

 

آخرين دور اين مذاکرات شش ماه پيش در مسکو برگزار شد.

 

آژانس بين‌المللی انرژی اتمی و قدرت‌های جهانی معتقدند ايران تحت پوشش برنامه هسته‌ای خود که آن را "صلح‌آميز" می‌خواند در راه دستيابی به سلاح هسته‌ای است اما ايران اين اتهام را همواره رد کرده است.

 

 

Share this
Share/Save/Bookmark

جون من رفيق ؟! .......تو ولي ولي فقيهي ؟!

نيروهايتان را که از سوريه خارج کرديد. کي از کشور ما خارج ميشويد.

بشماها چقدر رسيده ؟:
دولت سوریه از سپرده گذاری ارزی ایران در سوریه برای تقویت ارزش پول ملی این کشور خبر داد. دولت ایران علاوه بر این 200 میلیون دلار وام برای بخش بهداشت و درمان سوریه اختصاص می دهد.
به نقل از روزنامه دولتی الوطن چاپ دمشق، "وائل الحلقی" نخست وزیر سوریه پس از نشست هیأت وزیران این کشور در دمشق، در گفتگو با خبرنگاران به جزئیات توافقات با مقامات ایرانی در سفر اخیرش به تهران اشاره کرد.
نخست وزیر سوریه با اعلام دریافت خط اعتباری یک میلیارد دلاری از طرف ایران به جزئیات هزینه کرد آن در سوریه پرداخت.!!!
خط اعتباری به معنای پرداخت وام با لحاظ کردن شرایطی در پرداخت و هزینه کرد و ... است.
وی روابط ایران و سوریه را استراتژیک و تاریخی توصیف کرد و گفت: در این سفر توافقنامه ای با ایران برای هزینه کردن 500 میلیون دلار در بخش برق سوریه امضا شد. این رقم از کل مبلغ یک میلیارد دلار وام دریافتی از ایران با بازپرداخت آسان است.
الحلقی همچنین گفت که 200 میلیون دلار از این رقم نیز برای بخش بهداشت و درمان سوریه اختصاص می یابد که در حوادث این کشور با آسیب های بسیاری روبه رو شده است.
بخش دیگری از این خط اعتباری هم برای واردات تجهیزات پزشکی و انواع دارو به سوریه در نظر گرفته می شود.

تو اول جواب بده بعداز ميلياردها دلار سرکيسه کردن بابت نيروگاه فسيل نشان بوشهرکه هيچ موقع کار نيفتاده ! چرا پيچ و مهره داخل راکتور انداختی ؟!

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما