افشای پرداخت "حق حجاب" به کارکنان زن روس در نيروگاه بوشهر
عضو کميسيون انرژی مجلس ايران از پرداخت "حق حجاب" به کارکنان زن روس نيروگاه بوشهر خبر داد و گفت با اين حال آنها حجاب را رعايت نمیکنند و حضورشان "فسادانگيز" است.
مهدی موسوینژاد، يکی از اعضای مجمع نمايندگان استان بوشهر در مجلس نهم امروز سهشنبه پنجم دیماه با اشاره به اينکه تردد "کارکنان زن روس نيروگاه بوشهر در سطح شهر به راحتی انجام میشود" به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: "عدم رعايت حجاب باعث میشود که حضور آنها فسادانگيز باشد و در حوزه اخلاق، هنجارها و ارزشهای اجتماعی تاثيرات منفی بگذارد."
عضو کميسيون انرژی مجلس ايران افزود: "با وجود اينکه حضور کارکنان خارجی نيروگاه بوشهر نسبت به گذشته کاهش يافته، اما نبايد اجازه داده شود که درصدی از کارکنان خارجی که همچنان در بوشهر کار و زندگی میکنند هنجارهای اجتماعی را بهراحتی زير پا بگذارند."
موسوینژاد گفت: "گزارشی از عدم رعايت حجاب از سوی زنان روس و تأثيرگذاری منفی حضور آنها در بوشهر تهيه کرده و پس از تکميل به کميسيون فرهنگی ارائه خواهد کرد."
کارکنان روسی اين نيروگاه در شهرکی ويژه در اطراف نيروگاه بوشهر زندگی میکنند و از آزادیها و مصونيتهای ديپلماتيک و خاصی بهرهمند هستند
وی با اشاره به اينکه "زنان روس در قراردادهای منعقدشده با نيروگاه بوشهر از طريق دريافت حق حجاب مبلغی میگيرند"، افزود: "با اين وجود به رعايت اصول و معيارهای ذکر شده در قرارداد توجه نمیکنند."
نماينده مردم دشتستان دريافت حق حجاب را موضوعی توافقی دانست و تأکيد کرد: "من جايی نديدم چنين قانونی وجود داشته باشد، بلکه طرف قرارداد تقبل میکند که در ازای اجرای تعهد، مبلغی را پرداخت کند. مهم اين است که طرف ديگر قرارداد به اين تعهدات عمل کند."
موسوینژاد همچنين در گفتوگو با تارنمای سپاس درباره ميزان دريافتی زنان روسی بابت حق حجابشان، ابراز بیاطلاعی کرد و گفت: "بايد هر چه زودتر برای اين مشکل تدابيری انديشيده شود."
وی دو روز پيش با انتشار يادداشتی که در اختيار ايسنا قرار داده بود با اعلام اينکه "دستمزد زنان روسی شاغل در نيروگاه بوشهر يا همسران آنها، قطعاً رقم قابل توجهی است"، گفته بود: "اگر رعايت حجاب يکی از قوانين اين کشور است، ديگر نيازی نيست به زنان خارجی «حق حجاب» پرداخت شود."
موسوینژاد پرداخت چنين پولی را به زنان روس، ولو اندک نشاندهنده "تحقير ملت، حکومت و حاکميت ايران" دانسته بود.
به گزارش تارنمای پارسينه، مجموعه نيروگاه اتمی بوشهر، نزديک به سه هزار کارمند ثابت دارد که از اين تعداد بيش از دوهزار و ۵۰۰ تن روس و تنها نزديک به ۵۰۰ تن کارمند ايرانی مشغول به کار هستند.
کارکنان روسی اين نيروگاه در شهرکی ويژه در اطراف نيروگاه بوشهر زندگی میکنند و از آزادیها و مصونيتهای ديپلماتيک و خاصی بهرهمند هستند.
کویت از جمهوری اسلامی ایران خواست با آژانس بین المللی انرژی اتمی، همکاری بیشتری کند و نگرانی های کشورهای عربی جنوب خلیج فارس را درباره ایمنی نیروگاه اتمی بوشهر، کاهش دهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، شیخ صباح الاحمد الصباح، امیر کویت، روز دوشنبه در بحرین گفت توقف اخیر فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر نشان می دهد که تهران باید برای کسب اطمینان از ایمنی این نیروگاه با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند.
امیر کویت این سخنان را در نشست سالیانه شورای همکاری خلیج فارس گفت.
فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر، ساخت روسیه، در ماه اکتبر پس از مشاهده پیچ و مهره های باز زیر سلول های سوختی متوقف شد. این خبر را یک منبع صنایع اتمی روسیه در ماه نوامبر فاش کرد.
ارسال کردن دیدگاه جدید