خانه | خبر | اخبارایران

ترک تحصيل دانش‌آموزان گيلانی به دليل مشکلات اقتصادی

چهارشنبه, 1391-09-01 16:34
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

در پی مشکلات اقتصادی خانواده‌ها و نبود مواد غذايی در مدارس شبانه‌روزی استان گيلان، دانش‌آموزان اين مدارس مجبور به ترک تحصيل شده‌اند.

 

تارنمای املش‌نيوز در اين زمينه نوشت،۵۰ دانش‌آموز مدرسه شبانه‌روزی امام صادق رانکوه املش به دليل عدم تأمين غذا و امکانات و همچنين عدم پاسخگويی مسئولان آموزش و پرورش شهرستان به اوليای اين دانش‌آموزان، از ادامه تحصيل خودداری کردند و ضمن ترک دسته‌جمعی مدرسه به سمت منازل مسکونی خود در مناطق ييلاقی بازگشتند.

 

يکی از مسئولان ارشد آموزش و پرورش امروز چهارشنبه يکم آذرماه در اين زمينه به تارنمای روزنامه قانون گفت: "نبود غذا در مدارس شبانه‌روزی را تأييد نمی‌کنم اما اعتراف می‌کنم بازار ديگر برای فروش مواد غذايی به ما اعتماد ندارد."

 

با اين وجود، دانش‌آموزان گفته‌اند افزون بر مدرسه شبانه‌روزی امام صادق، مدرسه دخترانه فاطميه نيز يکی دو روز است که مشکل تأمين مواد غذايی دارد.

 

سال گذشته مرکز آمار ايران اعلام کرد که  بيش از هفت ميليون و ۱۳۵ هزار نفر از دانش‌آموزان ايران به دلايل مختلف قادر به ادامه تحصيل نيستند و ترک تحصيل کرده‌اند

دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی گيلان اکنون مجبور به خوردن نان و گوجه شده‌اند و گفته‌اند از خوردن نان خسته شده‌اند.

 

از سوی ديگر، مردم چايی‌کار املش که از تابستان سال جاری هنوز بابت محصولات کشاورزی خود از کارخانه‌ها پولی دريافت نکرده‌اند نمی‌توانند هزينه‌های درخواستی آموزش و پرورش برای تحصيل فرزندان خود را تأمين کنند.

 

به گفته پدر يکی از اين دانش‌آموزان، وضعيت مردم در اين مناطق بسيار سخت شده است به‌طوری که  نمی‌توانند خرج تحصيل فرزندان خود را بدهند و بچه‌های آن‌ها در حال ترک تحصيل هستند.

 

محمدمهدی رهبری، نماينده مردم املش و رودسر در مجلس نهم نيز در اين زمينه گفت: "تحصيل و فرار دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی استان گيلان ناشی از کاهش هزينه‌های جاری است که اعتبارات جاری از ۱۰۰ هزار ميليارد تومان به ۸۰ هزار ميليارد تومان کاهش داده شده و اين کاهش شامل حال دانش‌آموزان املشی هم شده است."

 

همچنين يکی از معلم‌های مدرسه امام صادق گفته است: "مدرسه شبانه‌روزی امام صادق بالغ بر ۳۰ ميليون تومان بدهکاری دارد و از اوليای دانش‌آموزان خواسته شده هر کدام ۴۵ هزار تومان پرداخت کنند."

 

اين در حالی است که والدين مدرسه دخترانه فاطميه دانش‌آموزان خود را به مدارس عادی برده‌اند، چون توانی برای پرداخت هزينه‌های درخواستی مدارس را ندارند.

 

باشگاه خبرنگاران مهرماه سال جاری نوشت، بيش از ۴۰ تن از دانش‌آموزان دختر و پسر مقطع دبيرستان روستای دره‌ای دلفارد از توابع بخش ساردوئيه شهرستان جيرفت با تجمع در جاده جيرفت ساردوئيه اعتراض خود را به نبود امکانات مناسب و سخت بودن شرايط تحصيل اعلام کردند.

 

سال گذشته مرکز آمار ايران اعلام کرد که  بيش از هفت ميليون و ۱۳۵ هزار نفر از دانش‌آموزان ايران به دلايل مختلف قادر به ادامه تحصيل نيستند و ترک تحصيل کرده‌اند.

 

 

Share this
Share/Save/Bookmark

دهه ....این و باش...مدرسه اصلا" برای چی می خواید....استغفروالله چرند نگو دیگه ...تو از حضرت محمد بیشتر سرت میشه ؟ مگه حضرت محمد وآل محمد ........مدرسه رفته بودن؟؟!! آخه اگر سواد نداشته باشیم نمی تونیم چیزی بخونیم ...چرند نگو دیگه ...این همه آخوند و خدمت گذار خوب خدا با عبا و امامه و شکم گنده وجود داره اون ها بجای شماها براتون کتاب ها رو می خونه و بعدش هضمش می کنن و بعد براتون تعریفش می کنن....کار ثواب دار از سواد بهتره ...مثلا" یه نمونه از کارهای ثواب دار اینه که هر کدومتتون چند تا کیسه زباله پلاستیکی بخرید و لب ساحل دریاخزر جلوی هتل ها زباله های رنگ و وارنگ رو جمع کنیدکه بتونید باهاش ده شاهی صناری کاسبی کنید و صاحب هتل هم که همون آخونده و آخوندها باشه و باشن براتون دعل می کنه می کنن ....نماز صبح و حجاب اسلامی یادتون نره ها بچه های ایرانی خوب ....!!!سواد مال طاغوتی هاست و غربی ها !!!

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما