خانه | خبر | اخبارایران

درخواست برای معاينه زندانيان سياسی ايران توسط پزشکان مستقل

دوشنبه, 1391-08-08 09:37
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

انجمن اسلامی جامعه پزشکان ايران در نامه‌ای از آيت‌الله صادق لاريجانی، رئيس قوه قضائيه اين کشور خواست تا اجازه دهد پزشکان مستقل، زندانيان سياسی را خارج از زندان مورد معاينه و مداوا قرار دهند.

 

به گزارش تارنمای کلمه، اين انجمن درباره وضعيت جسمی ميرحسين موسوی و مهدی کروبی دو تن از رهبران مخالفان که از سال ۸۹ در حصر خانگی به‌سر می‌برند، ابراز نگرانی کرده است.

 

در اين بيانيه اعلام شده است مسئوليت تشديد عوارض بيماری زندانيان سياسی بر عهده قوه قضائيه است و هشدار داده شده هرگونه تأخير در درمان اين زندانيان ممکن است "عوارض جبران‌ناپذيری" به دنبال داشته باشد.

 

در اين بيانيه آمده است: "درگذشت احمد قابل و بی‌توجهی به شروع علائم بيماری ايشان در زندان و تشخيص ديرهنگام آن، بار ديگر پرونده قصورها و تقصيرهای غيرقابل جبران در قبال زندانيان سياسی را در مقابل ديد همگان قرار داد. درگذشت مظلومانه مرحوم هدی صابر که به‌دليل تأخير در درمان سکته قلبی ايشان واقع شد نمونه ديگری از اين بی‌توجهی‌های تأسف بار است."

 

انجمن اسلامی جامعه پزشکان ايران: درگذشت احمد قابل و بی‌توجهی به شروع علائم بيماری ايشان در زندان و تشخيص ديرهنگام آن، بار ديگر پرونده قصورها و تقصيرهای غيرقابل جبران در قبال زندانيان سياسی را در مقابل ديد همگان قرار داد

احمد قابل، پژوهشگر دينی و از شاگردان حسين‌علی منتظری، پس از يک دوره بيماری طولانی تومور مغزی هفته گذشته در سن ۵۵ سالگی درگذشت.

 

هدی‌صابر از فعالان ملی مذهبی ۲۱ خرداد ۱۳۹۰ و پس از ۱۰ روز اعتصاب غذا درگذشت. خانواده هدی صابر می‌گويند تأخير دو ساعته مسئولان زندان در انتقال وی به بيمارستان باعث مرگ وی شده است.

 

انجمن اسلامی پزشکان ايران اعلام کرده است: "بهزاد نبوی با سن بيش از ۷۰ سال، علاوه بر بيماری قلبی مبتلا به بيماری پيش‌رونده ستون فقرات بوده و نيازمند عمل جراحی و فيزيوتراپی می‌باشند، مصطفی تاج‌زاده مبتلا به بيماری چشمی و بيماری فقرات گردنی و پشتی هستند، رمضان‌زاده، امين‌زاده، ميردامادی، عرب‌سرخی، سحرخيز، قديانی و …. و بسياری از زندانيان گمنام و نام‌آشنای ديگر که به‌دليل شرايط زندان دچار بيماری شده‌اند نيازمند رسيدگی پزشکی و درمان فوری هستند."

 

دو روز پيش نيز فعالان حقوق زنان در نامه‌ای سرگشاده به دادستان تهران ضمن ابراز نگرانی درباره وضعيت نسرين ستوده، هشدار دادند مسئوليت پيامدهای اعتصاب غذای وی بر عهده قوه قضائيه ايران است.

 

نسرين ستوده دو هفته پيش در اعتراض به شرايطی که در زندان دارد، دست به اعتصاب غذا زد. وی چند روز پيش به دليل عوارض ناشی از اعتصاب غذا به بهداری زندان منتقل شد.

 

فعالان حقوق زنان در اين نامه نوشته‌اند نسرين ستوده با گذشت بيش از دو سال از زمان بازداشت تاکنون اجازه مرخصی نداشته و اکنون بيش از سه ماه است که از ملاقات حضوری با خانواده خود نيز محروم بوده است.

 

 

Share this
Share/Save/Bookmark

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما