"رهبری، مسئول مستقيم هر اتفاق ناگوار برای ابوالفضل قديانی است"
سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی ايران با انتشار بيانيهای مسئوليت هرگونه اتفاق ناگواری برای ابوالفضل قديانی، زندانی سياسی که مورد ضرب و شتم مسئولان زندان قرار گرفت را بهطور مستقيم متوجه رهبری نظام دانست.
به گزارش تارنمای امروز، نزديک به سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی ايران، شاخه خارج از کشور اين سازمان در رابطه با اتفاقاتی که در روزهای اخير بر زندانی سياسی، ابوالفضل قديانی، عضو بلندپايه اين سازمان رفت، بيانيهای منتشر نمود.
ابوالفضل قديانی روز دوشنبه ۹ مردادماه توسط مأموران زندان اوين مورد ضرب و شتم قرار گرفت و سپس با غل و زنجير و پای برهنه به بيمارستان پارس تهران منتقل شد.
گفته میشود دستور ضرب و شتم اين زندانی سياسی توسط علیاشرف رشيدی، رئيس سابق زندان ديزلآباد کرمانشاه و رئيس جديد زندان اوين صادر و توسط سروان رفيعی فرمانده يگان انتظامات زندان اوين و پاسيار محمد عطاری و با همراهی ۱۴ پاسيار مأمور انتقال، به اجرا درآمده است.
ابوالفضل قديانی از همان روز در اعتراض به "رفتار غيرانسانی مأموران زندان"، دست به اعتصاب غذا زد و بامداد روز پنجشنبه ۱۲ مردادماه پس از بههم خوردن حالش به دليل درد قلب بار ديگر به بيمارستان طالقانی منتقل گرديد.
مجاهدين انقلاب: متأسفانه وضعيت سلامتی تعداد قابل توجهی از زندانيان سياسی در دوران زندان مشابه آقای قديانی به خطر افتاده و از حالت عادی خارج شده است که مسئوليت آن به عهده مقامات حاکم میباشد
در بيانيه سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی ضمن بازگويی رويدادهای مربوط به اين زندانی سياسی ۶۷ ساله، آمده است به رغم اينکه دوران حکم زندان وی به اتمام رسيده بود با تشکيل يک پرونده جديد با عنوان اتهامی "توهين به رهبری" و صدور سه سال حکم زندان از آزادیاش خودداری شد.
اين سازمان با اشاره به "شدت وخامت" حال ابوالفضل قديانی و انتقالش به بيمارستان افزوده است: "متأسفانه وضعيت سلامتی تعداد قابل توجهی از زندانيان سياسی در دوران زندان مشابه آقای قديانی به خطر افتاده و از حالت عادی خارج شده است که مسئوليت آن به عهده مقامات حاکم میباشد."
سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی ضمن محکوم کردن ضرب و شتم عضو ارشد خود به حاکميت هشدار داده است که "مسئوليت هرگونه اتفاق ناگواری برای ابوالفضل قديانی مستقيمأ متوجه رهبری نظام میباشد چرا که وی تاوان صراحت لهجه در انتقاد از رهبری را با پروندهسازیهای بیپايه میپردازد."
اين سازمان اصلاحطلب همچنين به "شرايط بحرانی کشور در عرصه داخلی و خارجی" اشاره کرده و ضمن درخواست آزادی ميرحسين موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد، سه تن از رهبران جنبش موسوم به سبز و کليه زندانيان سياسی به حاکميت گوشزد کرده است که "زندانی کردن و سرکوب منتقدانی چون قديانی بحرانهای حادث پيش روی کشور را حل نخواهد کرد."
ابوالفضل قديانی در دستگيریهای پس از انتخابات بحثبرانگيز دهمين دوره رياست جمهوری در ايران، در سال ۱۳۸۸ به اتهام "تبليغ عليه نظام و رئيس دولت" بازداشت شد.
او در سه سال گذشته به دليل نامهنگاریهای درون زندان به مقامات بلندپايه نظام از جمله آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران و انتقاد از عملکرد آنان چندين بار به دادگاه رفته و پنجمين پروندهه وی نيز چندی پيش به جريان افتاد.
اين زندانی سياسی در دوران حکومت محمدرضا پهلوی نيز چهار سال در زندان بود و مورد شکنجه قرار گرفته بود.
وی از زمان بازداشت خود تا کنون سه بار مورد عمل جراحی قلب قرار گرفته، ولی هربار بدون استراحت کافی به زندان بازگردانده شده است.
ارسال کردن دیدگاه جدید