تأييد حکم اعدام دو نفر به جرم نوشيدن مشروب
رئيس کل دادگستری استان خراسان رضوی از تأييد حکم اعدام دو نفر که برای سومين بار مشروبات الکلی نوشيده بودند خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، حجتالاسلام حسن شريعتی، رئيس کل دادگستری استان خراسان رضوی، امروز يکشنبه چهارم تيرماه در يک نشست خبری، گفت: "حکم اعدام دو نفر که برای سومين بار مرتکب استفاده از مشروبات الکلی شده بودند و پيش از اين، دوبار، حد شرب خمر در مورد آنها اجرا شده بود در ديوان عالی کشور تأييد شده و اکنون مقدمات اجرای حکم اعدام آنها در حال انجام است."
شريعتی افزود: "به هيچ عنوان در تعقيب، محاکمه و مجازات جرايم مربوط به مشروبات الکلی، گذشت نمیکنيم و حتمأ مرتکبين اين جرايم را به اشد مجازات، محکوم خواهيم کرد."
پيش از اين، در سال ۱۳۸۶ شعبه ٧٢ دادگاه کيفری استان تهران، در اقدامی کمسابقه يک جوان مشروبخوار را به اعدام محکوم کرده بود.
وی که به مصرف مشروبات الکلی برای چهارمين بار متهم شده بود پس از مدتی از اجرای اين حکم تبرئه شد.
برپايه قوانين فقهی اسلام و حقوق جزايی ايران، نوشيدن مشروبات الکلی با عنوان "شرب مسکر" يا "شرب خمر" حرام است
قاضی جليل جليلی، دادرس شعبه ٧٢ دادگاه کيفری استان تهران، گفته بود: "برپايه ماده ١٧٩ قانون مجازات اسلامی اگر فردی دو بار مشروب بخورد و هر بار حد ٨٠ ضربه شلاق برای او جاری شود در دفعه سوم اعدام میشود."
برپايه گزارشهای غيررسمیای که در صفحات برخی از روزنامهها بازتاب میيابند، بهنظر میرسد مصرف مشروبات الکلی در ايران افزايش يافته است.
در خرداد ماه سال جاری، روزنامه شرق، به نقل از پليس راهنمايی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرده بود: "جواب آزمايش الکل و اعتياد ۲۶ درصد از رانندگان تهرانی در ارديبهشتماه سال جاری مثبت بوده است."
طرح آزمايش مصرف الکل رانندگان، در راستای اجرای قانون جديد راهنمايی و رانندگی در تهران، از اواخر آذرماه سال گذشته آغاز و تا پايان ارديبهشتماه سال جاری بر روی ۶۶۵ راننده تهرانی انجام شد.
برپايه قانون، در صورت مثبت بودن آزمايش مصرف الکل هنگام رانندگی، پليس راهور پس از جريمه راننده ياد شده به مبلغ دو ميليون ريال، وی را بهخاطر "شربخمر" به دادگاه میفرستد.
برپايه قوانين فقهی اسلام و حقوق جزايی ايران، نوشيدن مشروبات الکلی با عنوان "شرب مسکر" يا "شرب خمر" حرام است. فقهای شيعه حد استفاده از مشروبات الکلی برای مرد و يا زن را ٨٠ تازيانه اعلام کردهاند.
در ايران، حکم اعدام برای "شرب خمر" به دليل تکرار چند باره حد شلاق و اقرار نکردن بيشتر متهمان به ندرت اجرا میشود.
باید از مکارم شیرازئ سوال کرد این کار جمهورئ اسلامئ با ملت خودش این جنایت را انجام مئ دهد پست هست یا عربستانیها البته از دید من قانون اسلامئ برائ جهان خطرناک هست ولئ جمهورئ اسلامئ سنگ تمام گذاشته تو ادم کشئ جنایت
روحانی شهر از تو پرکارتریم
با این همه مستی ز تو هوشیارتریم
تو خون کسان خوری و ما خون رزان
انصاف بده کدام خونخوارتریم
اینرا ابن سینا در هزار و چهارصد سال پیش باید می نوشت.
شاشیدم تو آخوندادون
ارسال کردن دیدگاه جدید