چهار نفر در تهران در ملاءعام اعدام شدند
چهار نفر به اتهام "تجاوز به عنف" صبح روز چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۱ در تهران اعدام شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، اين افراد در خيابان محلاتی و در ملاءعام اعدام شدند.
بر پايه اين گزارش "يکی از متهمان مرد جوانی است که سه سال قبل يک شب در حوالی ميدان آزادی يک دختر دانشجو را با تهديد چاقو وحشيانه مورد تجاوز قرار داده بود اما به دليل باقی ماندن تلفن همراهش در صحنه وقوع جرم مأموران پليس موفق شدند او را دستگير کنند."
در پرونده ديگر "فردی در تيرماه سال ۱۳۸۷ خود را به عنوان يکی از دوستان شوهر يک زن معرفی کرده و به بهانه دادن يک بسته از سوی شوهرش به او در خانهاش تجاوز کرده است."
خبرگزاری ايسنا نام اعدامشدگان را فرشيد ۲۱ ساله، محمد ۲۱ ساله، ايمان ۲۵ ساله و بهزاد ۳۵ ساله اعلام کرده است
همچنين در پرونده سوم "مرد جوانی در پوشش مسافربر اقدام به سوار کردن زنان جوان کرده و سپس با تغيير مسير در محلی خلوت به آنها تجاوز کرده است. جبار سينگ يا همان احسان متهم چهارمی است که در سال ۱۳۸۵ پسر جوان ۱۷ سالهای را مورد تجاوز قرار داده و از اشرار سابقه دار بوده است."
خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) نام اعدامشدگان را "فرشيد ۲۱ ساله، محمد ۲۱ ساله، ايمان ۲۵ ساله و بهزاد ۳۵ ساله (معروف به جبارسينگ)" اعلام کرده است.
به گزارش ايسنا حدود سه هزار نفر شاهد احرای حکم اين چهار نفر بودند.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا)، حکم اعدام اين چهار نفر با حضور فريدون اميرآبادی، سرپرست دادسرای عمومی جنايی تهران و سرهنگ عباسعلی محمديان رييس پليس آگاهی تهران به اجرا درآمد.
ايران، آمريکا، چين و عربستان از جمله کشورهايی هستند که مجازات اعدام در آنها هنوز انجام میشود.
سازمان عفو بينالملل در گزارش سالانه خود که هشتم فروردينماه امسال منتشر شد اعلام کرد در سال ۲۰۱۱ دستکم ۳۶۰ نفر در ايران اعدام شدهاند.
اين تعداد اعدام پس از چين بالاترين رقم اعدام در جهان است.
شمار بالای اعدامها و اعمال اين مجازات در ايران همواره مورد اعتراض فعالان و نهادهای حقوق بشری قرار میگيرد اما مقامهای جمهوری اسلامی تعيين نوع مجازات برای متهمان را "مسأله داخلی" اين کشور اعلام میکنند.
تف به روح کثیف هر چهارتاشون
به نظر شما با این حیوانها باید چکار می کردند. باید ارشادشون می کردند.
بالاخره نام جبارسینگ احسان بوده یا بهزاد؟
من با اعدام موافق نیستم ولی وقتی زن باشی که ممکنه به جای هر کدوم از این زن ها مورد تجاوز وحشیانه قرار بگیری، حست به مرگ یا مجازات این آدم ها، فرق می کنه. درست که یکی از قربانیان پرس نوجوونی بوده، ولی به هر حال همیشه متجاوز مرد است و نه زن. و نکته جالب اینجاست که در این کشور متجاوز به زن اعدام میشه ولی قاتل یک زن، اعدام نمیشه
دو پاراگراف آخر فقط موضعگیری ایدئولوژیک شما بود و ربطی به خبر نداشت.
جالب آن 3 هزار نفری هستند که از تماشای اعدام در ساعت 5 صبح احساس حش**ی بودن میکنند. ادمهای مریض دیوانه هم آنهایی هستند که این جنایات را مرتکب شدند و هم آنهایی که برای تماشای دار زدن در آنجا جمع شده بودند. كاش اين همه مردم كه براي جان دادن يك خلافكار ساعت 5 صبح در خيابان جمع ميشود اگر نيازمندي به كمك نياز داشت باز هم مثل ديدن جان دادن يك انسان به كمك نيازمند بشتابند.افسوس كه دير زماني است مردم ما در كمك رساني فقط ناظرند و به كمك دوربينهاي موبايل مشغول فيلمبرداري.
واقعا که تایید اعدام حتا پست ترین انسانها از حماقت انسانها سرچشمه میگیرد. تمامی تایید کنندگان اعدام این افراد یا در اروپا زندگی می کنند و یا اگر بهشان ویزا بدهند حتا یک لحظه هم در کشور متجاوز پرور اوباش پرور مسلمان پرور شهید پرور فحشاء پرور باقی نمی مانند. این آقایان خانمها بجای از بردن دلیل این همه ناامنی بوجود اوردن یک ناامنی رادیکال یعنی گرفتن جان یک انسان ولو شرور را جایز می دانند. اینجاست که معلوم می شود جامعه ی ایران واقعا جامعه ای بیمار اسلامی و شیعی و ایدز روحی دار است. این جامعه هزار سال دیگر هم که مسلمان باشد سرطانی و وبازده است. *****
بالاخره نام جبارسینگ احسان بوده یا بهزاد؟++++
يکی از متهمان مرد جوانی است که سه سال قبل ؟
فردی در تيرماه سال ۱۳۸۷؟
در سال ۱۳۸۵ پسر جوان ۱۷ سالهای را مورد تجاوز قرار داده و از اشرار سابقه دار بوده است.؟
چرا اینقدر طولانی؟
آیا اتهام آنان واقعیست؟
ارسال کردن دیدگاه جدید