وزارت علوم هیأت موسس دانشگاه آزاد را به "تشویش افکار عمومی" متهم کرد
وزارت علوم، تحقيقات و فناوری ايران با اعلام اينکه رئيس دانشگاه آزاد انتخاب شده، اطلاعیه هیأت موسس دانشگاه آزاد برای تشکیل جلسه هیأت امنای این دانشگاه را "بدون مبنای قانونی" و باعث "تشویش اذهان عمومی" نامید.
به گزارش خبرگزاری فارس، روابط عمومی وزارت علوم ایران يکشنبه هفتم اسفند ۱۳۹۰ در پاسخ به اطلاعيه هيأت موسس دانشگاه آزاد اعلام کرد هيأت موسس دانشگاه آزاد بر پایه اساسنامه اين دانشگاه اجازه دخالت در تشکيل جلسات هيأت امنا را ندارد.
وزارت علوم هدف اصلی نشست ۱۰ اسفند هيأت موسس دانشگاه آزاد را ايجاد تشويش در اذهان عمومی دانسته است
هيأت موسس دانشگاه آزاد چهارم اسفند در اطلاعيهای اعلام کرد جلسه هيأت امنا در تاريخ ۱۰ اسفند برای انتخاب رئيس دانشگاه آزاد در مجمع تشخيص مصلحت نظام برگزار میشود.
وزارت علوم هدف اصلی نشست ۱۰ اسفند هيأت موسس دانشگاه آزاد را "ايجاد تشويش در اذهان عمومی" دانسته است.
اختلافات بر سر رياست دانشگاه آزاد در دو ماه گذشته افزايش يافته است.
هيأت امنای دانشگاه آزاد در تاريخ ۲۲ دی ۱۳۹۰، فرهاد دانشجو را به عنوان رئيس جديد اين دانشگاه معرفی کردند.
از بين ۱۰ عضو هيأت امنای دانشگاه آزاد، فرهاد دانشجو کانديدای رياست دانشگاه شد و از بين ۹ عضو ديگر، پنج عضو به وی رأی دادند و چهار عضو ديگر نيز از رأی دادن خودداری کردند.
شورای عالی انقلاب فرهنگی نيز در جلسه ۲۷ دی با ۲۴ رأی موافق در برابر دو رأی مخالف و دو رأی ممتنع، نظر پنج عضو هيأت امنای دانشگاه آزاد را در انتخاب فرهاد دانشجو به عنوان رئيس جديد دانشگاه آزاد تأييد کرد.
اما اکبر هاشمی رفسنجانی، رئيس هيأت امنای دانشگاه آزاد به دليل "غيرقانونی بودن" روند رأیگيری برای انتخاب فرهاد دانشجو به عنوان رئيس دانشگاه آزاد از امضای حکم وی تاکنون خودداری کرده است.
با خودداری هاشمی رفسنجانی از امضای حکم دانشجو، شورای عالی انقلاب فرهنگی گروهی را برای مذاکره با وی تعيين کرد تا به او "بقبولانند که حکم را امضا کند."
اين گروه روز ۲۳ بهمن نشستی را با هاشمی رفسنجانی برگزار کردند که نتيجه خاصی به دنبال نداشت.
در همين حال روز يکشنبه ۲۳ بهمن نيز روزنامه رسمی ايران حکم رياست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد را منتشر کرد.
روزنامه رسمی از سازمانهای وابسته به قوه قضائيه ايران است. بر اساس ماده دو قانون مدنی ايران، قوانين و مقرارت ۱۵ روز پس از انتشار در روزنامه رسمی، لازمالاجرا میشود.
پس از خودداری هاشمی رفسنجانی از امضای حکم فرهاد دانشجو، شورای عالی انقلاب فرهنگی با افزودن تبصرهای به نحوه انتخاب رئيس دانشگاه آزاد اعلام کرد: "رئيس هیأت امنا موظف است پس از تصويب انتخاب رئيس دانشگاه آزاد اسلامی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، حداکثر ظرف مدت يک ماه از تاريخ تصويب، حکم وی را صادر کند و در صورتی که در مدت مقرر حکم رئيس دانشگاه از سوی رئيس هیأت امنا صادر نشود، حکم مزبور توسط رئيس شورای عالی انقلاب فرهنگی و يا با حق تفويض به وزير علوم، تحقيقات و فناوری ابلاغ و صادر میشود."
اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی میگويند در چند روز آينده حکم فرهاد دانشجو از سوی محمود احندینژاد، رئيسجمهور ايران يا کامران دانشجو، وزير علوم امضا میشود.
رياست دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۹ سال گذشته و از بدو تأسيس بر عهده عبدالله جاسبی بود.
دانشگاه آزاد، بزرگترين دانشگاه غيردولتی ايران است که ۳۵۷ واحد دانشگاهی و مرکز آموزشی در ايران، لبنان، امارات متحده عربی، انگليس، تانزانيا و ارمنستان دارد.
بابا اینها راهم بگیرید و بفرستید زندان و بعد هم به جرم فعالیت علیه نظام محاکمه و یک شبه اعدام کنید. اما همچون شترمرغ سر خودرا در شن فروکنید و درخت انقلاب بعدی که از روی بقایای نظام پوسیده کنونی جوانه زده را کتمان کنید. غافلید از اینکه هرشاخه ای که از این درخت بریده میشود شاخه های قوی تر و با سرعت بیشتر رشد میکند.
حکومت فاسد کودتا چشم بر درآمد دانشگاه آزاد و برنامه ايجاد خفقان و گماشتن استادان قلابی و دفن بسيجی در حياط آنجا را دارد......
ارسال کردن دیدگاه جدید