محسنی اژهای: با کیفهای مخصوص حمل پول، رشوه میدادند
دادستان کل کشور، وجود کیفهای اهدایی حامل دلار و ریال از سوی متهمان اختلاس سه هزارمیلیاردی به برخی از افراد نزدیک به دولت را تأييد کرد.
به گزارش منابع خبری ايران، غلامحسین محسنی اژهای، دادستان کل کشور و سخنگوی قوه قضائيه در نشست مطبوعاتی روز گذشته خود گفت: "پیش از این نیز بارها اعلام کرده بودیم که این گروه کیفهای مخصوص حمل پول درست کرده بودند که به وسیله آن به افرادی که دلخواهشان است مقادیر زیادی پول و ارز داده بودند."
به گفته وی، بر اساس اسناد جدیدی که در یک ماهه اخیر از گروه امیرمنصور آریا بهعنوان متهم اصلی اختلاس میلیاردی بهدست آمده نه تنها این موضوع تأیید شده بلکه مقدار و کیفیت این پولها و همچنین روشهای جاسازی آن نیز مشخص شده است.
سخنگوی قوه قضائیه ایران همچنین از برگزاری نخستین جلسه دادگاه پرونده فساد مالی اخیر، اواخر بهمنماه جاری خبر داد و افزود: "برای ۲۴ نفر از متهمان این پرونده کیفرخواست صادر شده و برای پنج متهم دیگر نیز بهزودی کیفرخواست صادر خواهد شد."
به گفته سخنگوی قوه قضائیه در طول يك ماه چندين نفر در "مسئوليتهای مختلف اجرایی" در رابطه با پرونده فساد مالی اخير دستگير شده و به دريافت "رشوههای ميلياردی که به صورت یورو به آنها پرداخت شده است"، اعتراف كردهاند.
محسنی اژهای در مورد مسدود شدن تارنمای رسمی اکبر هاشمی رفسنجانی: اگر این سایت را ثبت کنند و موارد تذکر داده شده را بردارند، سایت باز میشود
اژهای در پاسخ به این سئوال که "آیا این پولها و رشوهها برای انتخابات هزینه شده"، گفت که قوه قضائیه بهدنبال این نیست که این پول در چه زمینهای مصرف میشود.
دادستان کل کشور پیش از این از بازداشت فرزند یک نماینده مجلس و معاون وزیر صنعت، تجارت و معدن به اتهام همکاری با گروه "امیرمنصور آریا"، متهم اصلی پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی در سیستم بانکی کشور خبر داده بود.
اژهای همچنین گفته بود که چهار نماينده مجلس نيز برای توضيح در مورد برخی فعاليتهای مرتبط با اين پرونده احضار و از آنها تحقيق شده است.
سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد که برای این پرونده فساد مالی قاضی تعیین شده و علنی یا غیرعلنی بودن دادگاه را قاضی پرونده تعیین خواهد کرد.
اژهای چندی پیش در اظهاراتی در مورد مجازات متهمان این پرونده گفته بود که "اگر جرم واقع شده اختلاس، کلاهبرداری، رشا و ارتشاء بوده اما به صورت باندی و شبکهای باشد"، دست کم مجازات آن ۱۵ سال حبس است و اتهام "مفسد فیالارض" که طبق قوانین جزایی جمهوری اسلامی ایران با مجازات اعدام همراه خواهد بود، نیز امکان دارد.
سخنگوی قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان روز گذشته خود درباره پیگیری نهادهای مسئول برای بازگرداندن محمودرضا خاوری، مدیرعامل سابق بانک ملی، که چندی پیش از کشور گریخت میگوید که "از طريق اينترپل اقدام شده و از طريق غيررسمی هم مجدداً پيغامی به او داده شده است."
اژهای بار دیگر به خاوری توصیه کرد تا به ایران برگردد و پاسخگوی اتهامات مطرح شده علیه وی در پرونده اختلاس میلیاردی باشد.
وی میگوید که "برخی افراد بازداشت شده در این پرونده علیه خاوری اعترافاتی کردهاند و خود آقای خاوری هم منکر چیزی نشده است."
محمودرضا خاوری تابعیت کشور کانادا را دارد و از زمان خروج از ایران درمورد این پرونده فساد مالی و اتهامهای مطرح شده علیه او اظهارنظر نکرده است.
"اگر مورد تذکرداده شده در سايت هاشمی رفسنجانی رفع شود سايت باز میشود"
غلامحسین محسنی اژهای در ادامه نشست خبری خود در مورد مسدود شدن تارنمای رسمی اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت که "این سایت به نام یکی از فرزندان او ثبت شده بود و اگر این سایت را ثبت کنند و موارد تذکر داده شده را بردارند، سایت باز میشود."
پیشتر محمد هاشمی، رئیس دفتر هاشمی رفسنجانی به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفته بود که شرکت اینترنتی خدماتدهنده به این وبسایت، پنجشنبه شب، هشتم دیماه، اعلام کرد که به آنها دستور داده شده، دیگر به سایت هاشمی رفسنجانی سرویس ندهند.
محمد هاشمی افزوده بود که پیش از آن، گروهی که ماهیتش روشن نیست، خواستار پالایش سایت و حذف خطبههای آخرین نماز جمعه هاشمی رفسنجانی در ۲۶ تیرماه ۸۸ شده بود.
اکبر هاشمی رفسنجانی در آن نماز جمعه، خواستار "آزادی زندانیان سیاسی و جلب رضایت معترضان" پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم شده بود.
غلامحسین محسنی اژهای در ادامه نشست روز دوشنبه خود در پاسخ به این پرسش که "سایتهای بیگانه در مورد اعدام سعید ملکپور مطرح میکنند که این فرد دارای جرم سیاسی است" به پروندهای قدیمیتر مربوط به فردی به نام رحمتالله حیدری اشاره کرد و گفت: "بارها گفتهام؛ از دشمن چه انتظاری دارید؟ آنها در مورد فردی جانی و قاتل که حداقل سه قتل مرتکب شده و چند کودک حدود هفت-هشت ساله را ربوده و مورد آزار و اذیت قرار دادهاست، وقتی مجازات میشود مطالب کذبی مطرح میکنند و اکنون با تعابیر خاص از وی بهعنوان فردی مذهبی و دارای جایگاه یاد میکنند."
سعید ملکپور از سه سال پیش در زندان به سر میبرد، و از سوی دستگاه قضایی ایران متهم به "افساد فیالارض" است، اتهامی که به گفته خانواده وی و سازمانهای بینالمللی حقوق بشری به دلیل استفاده از برنامه ابداعی ملکپور برای انتشار عکس در اینترنت از سوی سایتهای پورنوگرافی بودهاست.
و چند سال طول ميکشد يکي از اين دولتيون و مجلسيون در دادگاه محاکمه شوند؟!....
آیا واقعا پسر اژه ای هم در این ماجرا دخیل بوده ؟
ارسال کردن دیدگاه جدید