روسيه: خطر حمله نظامی آمريکا به ايران واقعی است
دبير شورای امنيت ملی روسيه خطر حمله نظامی آمريکا به ايران را "خطری واقعی" عنوان کرد و گفت آمريکا از هر راهی برای تغيير حکومت در ايران استفاده میکند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، نيکلای پاتروشف (Nikolai Patruschew)، دبير شورای امنيت ملی روسيه، امروز پنجشنبه ۲۲ دیماه (۱۲ ژانويه ۲۰۱۲) در گفتوگو با روزنامه روسی کُمرسانت (Kommersant) گفت: "اسرائيل بهمنظور تشديد تنشها با ايران، آمريکا را تحريک میکند."
پاتروشف با بيان اينکه ايالات متحده حکومت ايران را "مشکل اصلی" خود میداند، افزود: "خطر واقعی حمله نظامی آمريکا به ايران وجود دارد."
دبير شورای امنيت ملی روسيه تأکيد کرد که آمريکا برای اينکه ايران را از يک "کشور دشمن" به يک "شريک" تبديل کند به هر وسيلهای دست میزند تا حکومت ايران را تغيير دهد.
پاتروشف اين موضوع را که شواهد بسياری در مورد اهداف نظامی ايران در برنامه هستهای اين کشور وجود دارد مورد انتقاد قرار داد و گفت: "سالهاست که میشنويم ايران در آينده نزديک بمب اتم خواهد ساخت اما تاکنون هيچ کس نتوانسته است وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ايران را ثابت کند."
دبير شورای امنيت ملی روسيه: تاکنون هيچ کس نتوانسته است وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ايران را ثابت کند
دو روز پيش نيز وزارت امور خارجه روسيه در مورد برنامه هستهای ايران اعلام کرده بود: "مسايل مربوط به برنامه هستهای ايران بايد منحصراً از راه مذاکرات و گفتوگوی مبتنی بر احترام و بر اساس اصول حرکت گام به گام و عمل متقابل حل شود."
وزارت خارجه روسيه همچنين به طرفهای درگير در پرونده اتمی توصيه کرد از "گامهای نسنجيده و اقدامات شديد" که "مانع شکلگيری شرايط گفتوگو میشود"، خودداری کنند.
روسيه همچنين ۲۲ تيرماه سال جاری خورشيدی با هدف حل مناقشه اتمی ايران، طرح "گام به گام" را برای تشويق ايران به پاسخگويی به پرسشها درباره برنامه اتمیاش ارائه کرد.
در طرح گام به گام، ايران در هر مرحله که به سئوالات و نگرانیهای آژانس بينالمللی انرژی اتمی پاسخ دهد، گامهای متقابلی از سوی جامعه جهانی مانند کوتاه شدن دوره برخی تحريمها يا تعليق آنها برداشته خواهد شد.
پس از آنکه جمهوری اسلامی ايران اعلام کرد که در صورت تشديد تحريمها تنگه هرمز را خواهد بست، تنش در روابط جمهوری اسلامی ايران و آمريکا بهشکل کمسابقهای شدت يافته است.
همچنين در چند روز گذشته نيروی دريايی ايران دست به مانورهای گستردهای زد و در آن موشکهای جديدی را مورد آزمايش قرار داد.
در پی اين رويدادها، روز گذشته بر اثر انفجار يک بمب کارگذاریشده در تهران، مصطفی احمدی روشن، معاون بازرگانی تأسيسات اتمی نطنز کشته شد.
اگرچه هيلاری کلينتون، وزير امور خارجه آمريکا اين اقدام تروريستی را محکوم کرد اما مقامهای جمهوری اسلامی آمريکا و اسرائيل را مسئول اين انفجار میدانند.
کشورهای غربی میگويند نگران هستند که ايران در برنامه اتمی خود "اهداف نظامی" داشته باشد اما ايران همواره اين اتهام را رد کرده و میگويد برنامه اتمیاش اهداف "صلحآميز" دارد.
شورای امنيت سازمان ملل از سال ۲۰۰۶ تاکنون چهار بار ايران را تحريم کرده است. شورای امنيت در دسامبر ۲۰۰۶ قطعنامه ۱۷۳۷، مارس ۲۰۰۷ قطعنامه ۱۷۴۷، مارس ۲۰۰۸ قطعنامه ۱۸۰۳ و ژوئن ۲۰۱۰ قطعنامه ۱۹۲۹ را عليه ايران تصويب کرد.
آمريکا، اتحاديه اروپا و شمار ديگری از کشورها نيز تحريمهای يکجانبهای عليه ايران برقرار کردهاند. اين کشورها در حال بررسی تحريم جهانی نفت ايران هستند و پيش از اين آمريکا و بريتانيا بانک مرکزی ايران را نيز تحريم کردهاند.
تهران میگويد با وجود اين تحريمها از برنامه اتمی خود عقبنشينی نمیکند.
به نظر من که به روسها به هیچ گونه نمیشود اطمینان کرد. خدا پدر همان اسرائیل و امریکا را بیامرزد. روسها هرگز همسایه خوبی نبودند و بیش از نیمی از کشور را جدا کردند. در ارتباط با سیاستهای ضدانسانی انکلیسی ها هم همیشه به ما خیانت کرده اند. سران پلید روس و انگلیس چه مصیبت ها که برسر ایران نیاوردند! ناگفته نماند نا آگاهی عمومی و خیانت و بی غیرتی سران حکومت ایران در واقع ریشه مصیبتها است.
اگر امریکا یا اسرائیل بد باشند این عربها و روسها بسیار بدتر از امریکایی ها و اسرائیلی ها هستند. به نظز من این جور میرسد که برای ایران دوستی و همکاری با امریکا و اسرائیل بسیار خوب است همچنان که دوستی ایران هم برای آن دوکشور خوب است. دراین سی سال سیاستهای جمهوری اسلامی سروته بوده . با هرکه باید دوست و متحد وهمکار باشد دشمن است و با هرکه باید با احتیاط رفتار کند و اعتماد نکند بیشترین کمک را ازکیسه ملت میکند. یک نمونه اش حکومت بعثی سوریه است که سیاست رسمی آن تجزیه ایران است. یعنی بدترین دشمن. ولی ببینید با هزینه ایران چه کمکها به آن میشود. خدا نکند روزی اسرائیل دست ازسر این عربها ومعربها بردارد. روزگار ما را سیاه خواهند کرد. امروز که با اسرائیل ذرگیرند خلیج فارس را عربی و سه حزیره را از آن امارات عربی و خوزستان را عربستان میخوانند وای به آن زمانی که اسرائیلی درکار نباشد. روسها هم مانند اینها هستند ببینید برسر دریای مازندران چه کردند. پیش ازان درهمین 180 ـ 100 سال چه بخشهای بزرگی از کشور را جدا کردند و ... دیگر خیانتها. درباره سیاستهای جمهوری اسلامی به نظر من چیزی که مهم و حتی مطرح نیست منافع و حقوق ملی ایرانیان است. تهران ـ بابک
حمله امریکا به ایران یک فاجعه است که شاید بعضی از ما جان سالم به در ببریم.
اما اگر امریکا حمله کند و شوروی در مقام دفاع برآید هیچ کس در این منطقه زنده نخواهد ماند.
امریکا با این کارش فقط یک ملت75 میلیونئ که واقعاهمین الان ایران رائ گیرئ بشه 70% طرفدار امریکا و اسرائیل هستن یک حمله مئ تونه در خاور میانه که همین الان هم یک دوست واقعئ ملت ایران هست را از دست بده
شما خوب برای خودتون می برید و می دوزیدا ! اگر 70درصد مردم طرفدار آمریکا و اسرائیل بودن شک نکنید در عرض دو روز مراکز حساس ایران هم مثل عراق و افغانستان با خاک یکسان می شد . ترس آمریکا از مردم ایرانه نه از سلاح های ما . همون مردمی که با دست خالی 8 سال صدام وحشی رو مهار کرد . البته امیر اقا شما شاید خودت رو گول بزنی ولی دولت امریکا معمولا روی حساب و دو دو تا چهار تا عمل می کنه نه توهمات !
و اما در مورد نظر دوستی که می گفت دوستی با امریکا برای ایران خوبه . میشه بفرمایید دوستی با امریکا برای کدوم کشور خوب بوده ؟ از روزی که دولت امریکا سرو سامون گرفت روزبه روز کشورهای دیگه رو تحت امر خودش کرد . روسیه ، اروپا ، آسیا ، امریکای جنوبی و حتی افریقایی های بی چاره . امریکا فقط به منافع خودش فکر می کنه و به قول پوتین امریکا متحد نمیخواد برده می خواد . این رو یادت باشه که اصلا هدف امام خمینی از انقلاب سال 57 به هم زدن همین نظم بر اساس آقایی امریکایی و بردگی دیگر کشورها بود . 33 سال هم هست که هزینه ی این خواسته ی امام خمینی رو می دیم ولی خدا شاهده که اگر این 33 سال تبدیل به 330 سال هم بشه ذره ای از آرمان هامون کوتاه نمیایم . نظم دنیا باید بر اساس آزادگی و انسانیت وعدالت بنا بشه . نظمی که دولتی مثل آمریکا در اون هم سطح باقی دولت ها باشه نه آقا بالا سر اونها .
حمله امریکا به ایران کار درستی نیست. امریکایی ها دیر کردند. هم امریکایی ها و هم اروپایی ها. زودتر ازاینها می بایست واقعیتها را در مییافتند و برخورد منطقی میکردند. دراین میانه کشورهای عربی و این شیخ نشینها ، ترکیه، روس و چین بیشترین بهره ( بخوانی سو استفاده ) را از سیاستهای غلط جمهوری اسلامی بردند. وضع ایران سال 1356 را با امروز و وضع کشورهایی چون کره جنوبی، ترکیه، شیخ نشینها، چین سال 1356 و امروز را باهم بسنجید. ببینید ما کجا بودیم و امروز کجاییم آنها کجا بودند و امروز کجایند. روز به روز هم وضع آنها بهتر و وضع ما بدتر میشود. اگر جمهوری اسلامی اصل منافع و حقوق ملی را بپذیرد، اگر ساختار قدرت بنفع ملت اصلاح شود و اگر رفتار حکومت ایران با توجه به واقعیتها و منافع ملی ( با بهر گیری و همکاری نخبگان و دلسوزان ایران ) سامان یابد ( که من چنین خردمندی را در جمهوری اسلامی و «آقایان» نمی بینم ) ، جلوی این همه نابسامانی و خطرها گرفته میشود. هرچه زودتر باید اعلام رفراندم شود تا مردم دراین زمینه ها تعیین تکلیف کنند. به دنبال این اصلاحات، یا دستکم اعلام رهبری برای آغاز این گونه اصلاحات، جلوی بسیاری ازاین خطرها گرفته میشود. در آن صورت با همکاری اقتصادی امریکا این همه کالاهای بد با قیمت زیاد و از راه های نادرست وارد بازار ما نمیشود، این همه روابط فساد آلود میان اقتصاد ما واقتصاد کشورهای چین و امارات پدید نمی آید.
هرکشوری دوست و دشمن (از یک دیدگاه ) طبیعی دارد. دوستان طبیعی ما که منافع همسو با ما دارند امریکا و اسرائیل هستند نه چین و عربها و سوریه. جمهوری اسلامی هرچه زودتر باید رفتار خود را اصلاح کند و وارد گفتگوهای منطقی برپایه منافع ملی شود. پیش ازآن باید ساختار قدرت در کشور بنفع مردم تغییر کند، یا دستکم اعلام شود که بزودی چنین خواهد شد. وگرنه جمهوری اسلامی «آقایان» نابود میشود و کشور بیش از پیش آسیب می بیند که روشن هم نیست اینده اش چه بشود. این ننگ برای همیشه بنام روحانیت شیعه و بنام اسلام و شیعه ثبت خواهد شد همچنان که تاکنون در این سی سال شده است. نتیجه فاجعه بار جنگ بدون محاسبه و بدون آمادگی با روسیه برای پس گرفتن اران ( آن سوی ارس ) زیر فشار روحانی ها بلند پایه هنوز پیش چشم است. آقایان هرچه زودتر به هوش ایند و بیش ازاین به ایران و ایرانی و به منطقه ( با تکیه برپول بی حساب نفت ) آسیب نزنند. این رفتارها و بمب اتمی جمهوری اسلامی آقایان را بیمه نخواهد کرد. بروند روضه خود را بخوانند و کشور را به مردم ونمایندگان واقی آنها بسپارند. بس است دیگر. این سی سال تجربه برای کشور حتی برای آخوندها و طرفدارنشان بسیار گران تمام شده. ادامه این گونه حکومت دیوانگی است دیوانگی، بسیار بدتر از دیوانگی! حماقت محض است. تهران ـ بابک
هم میهن گرامی علی آقا (پیام گذار جمعه, 10/23/1390 - 06:37.)، سلام.
جا نیست و من تنها به بخشی از نوشته شما تنها قسمتی از پاسخها و توضیحات را میدهم. میفرمایید دوستی با امریکا برای کدام کشور خوب بوده؟ عرض میشود، همین ترکیه، امارات و قطر، آن کره جنوبی، ژاپن پس از حنگ دوم، اروپایی ها،چین، تایوان، مالزی.البته روابط میان کشورها چیزی مطلق نیست. نسبی است.
من براین باورم که با کودتای 28 مردادرفته رفته زمینه این مصیبتها برای کشور ما فراهم شد. ولی شما ببینید که کره جنوبی و ترکیه با همکاری منطقی بین المللی و بهره گیری از روابط درست با امریکا از کجا به کجا رسیده اند. ولی کشور ما پس از انقلاب و کره شمالی چه وضعی پیدا کرده اند. آمارهای خود حکومت را ملاحظه بفرمایید.
فرمودید « از روزی که دولت امریکا سرو سامون گرفت روزبه روز کشورهای دیگه رو تحت امر خودش کرد . روسیه ، اروپا ، آسیا ، امریکای جنوبی و حتی افریقایی های بی چاره .».
عرض میشود: ولی به نظر شما از زمانی که امریکا سروسامان گرفت، کی همه اروپا(انگلیس و فرانسه و آلمان و سوئد و ...) و آسیا ( روسیه شوروی ،چین، ژاپن و هند و ...) « روز به روز» تحت امرامریکا و در نظام بین المللی برده امریکا بودند؟
نوشتید:«امریکافقط به منافع خودش فکرمیکنه و به قول پوتین امریکامتحد نمیخواد برده میخواد.».
عرض میشود : خود پوتین بر سر دریای خزر، نیروگاه بوشهر و قطعنامه های شورای امنیت با ما چه رفتاری کرد! با چچن و اینگوش و بر سر قره باغ چه رفتاری کرد؟ مگر پوتین غیر ازاین میخواهد؟ اگر امریکا بد باشد، روسیه 100 بار بدتر ازآن است. از روسیه بود که نیمی از کشور ما از دست رفت و .... به نظر من به روسها(وبه چینی ها) اصلا نمیشود اعتماد کرد.
دیگر این که مگر قرار بود امریکا بفکر منافع خود نباشدودر اندیشه زیان خود باشد؟این جمهوری اسلامی است که با دشمنان ایران ( مانند همین روس، امارات متحد عربی، حکومت بعثی سوریه و ... ) دوست است و با کشورهایی که ظرفیت و موقعیت دوستی و همکاری باایران را دارند دشمن است.
ما هم باید به فکر منافع کشور خود باشیم و ازمیان کشورها با رعایت احتیاط و منطق با آنهایی دوست باشیم که موقعیت و سیاستشان (از یک دیدگاه) بطور طبیعی با منافع کشور ما در یک راستا است. باز هم میگویم منظورم چیز صددرصدی نیست. به نسبت. دوستی با حکومت بعثی سوریه که سیاست رسمی و بارها اعلام شده اش (هماهنگ با امارات عربی) تجزیه کشور ماست چه سودی برای مادارد؟ مگر این که بنفع نظام باشد! همین غزه ایها و حزب الله لبنان که بی هیچ پروایی خلیج فارس را عربی میخوانند، آیا دوست ما هستند؟
نوشتید « این رویادت باشه که اصلاهدف امام خمینی ازانقلاب سال 57 به هم زدن همین نظم براساس آقایی امریکایی وبردگی دیگرکشورها بود و 33 سال هم هست که هزینه ی این خواسته ی ا مام خمینی رو میدیم ولی خداشاهده که اگراین 33 سال تبدیل به 330 سال هم بشه ذره ای ازآرمانهامون کوتاه نمیایم.»!
عرض میشود: یک مسئله همین است که امام خمینی مردم را چیزی حساب نمیکردو خودش هرچه میخواست را انجام میداد آن هم به کیسه مردم. خودش یک روابط «آقا و برده» تعریف میکرد و برهمان اساس تمام نیرو و بنیه کشور را بکار میگرفت تا این روابط را برهم بزند! از قضا خوب هم از ارمانهایتان کوتاه می آیید. نتیجه گروگان گیری سفارت امریکا و نتیجه جنگ با نوشیدن جام زهر، و چگونگی پایان موشک باران شهرها با پذیرش شرط صدام و مانند اینها را بیاد بیاورید.
شما از طرف ملت ایران حرف میزنید و میخواهید از کیسه مردم برای آرمانهای خود 330 سال هزینه کنید!اعتراض مردم را هم با گلوله و زندان و شکنجه و اعدام و بستن روزنامه ها و تهمت زدن، زندانی کردن وکیل و روزنامه نگار و دانشجو و کارگر و کشاورز و کارمندو بازاری و ... سانسور گسترده پاسخ میدهید! برچه اساس و منطقی به خود چنین حقی میدهید؟ بروید با هزینه خودتان هرکار میکنید بکنید. بگذاریدخود ملت نظرش را بگوید! پول افسانه ای نفت و سرمایه ها و درامدهای بنیادها بی حساب وکتاب در اختیار رهبر و حکومت است و صرف سرکوب و کشتار مردم، فعالیتهای اطلاعاتی بنفع حکومت، تبلیغات برای حکومت و صرف حفظ ومنافع نامشروع حاکمانو غارت میشود. خدا میداند اگر اجازه ابراز عقیده و رأی آزاد به مردم داده شود یک روز این حکومت را تحمل نخواهند کرد. پول نفت است و سرکوب مردم. آقای خامنه ای که از تریبون نماز جمعه در خرداد سال 88 فرمان خونریزی و مردمکشی داده بودند، میفرمایند نظام را خدا و امام زمان حفظ میکنند! در حالی که با تکیه برپول بی حساب نفت و بنیادها است که مردم سرکوب و نظام حفظ میشود. گزارش عباس پالیزدار که از خودتان است را بخوانید، گزارش آقای رحیمی معاون اول رئیس جمهور را بخوانید، ایشان که رئیس دیوان محاسبات بودند در خرداد سال 88 و سال بعد ازآن (دو سال پیاپی) به مجلس گزارش رسمی دادند که نیمی از درامدهای نفتی کشور هنوز به خزانه واریز نشده! این سه هزار میلیارد تومان که چیزی نیست! دراین زمینه سخن بسیار است.
این است نتیجه رهبری امام و مبارزه شما ! خودتان وضع ایران را در سال 56 با وضع کشور در امروز مقایسه کنید. وضع کشورهایی مانند کره جنوبی ، قطر و امارات و ترکیه و تایوان و مالزی و چین و ... را در سال 56 با امروز بسنجید. ببینید آیا ایشان ما را ازبردگی به آقایی رساندند؟ ترکیب بودجه را ببینید، آیا آن روز ما به فروش نفت خام وابسته تر بودیم یا امروز؟ ترکیب بازرگانی خارجی را نگاه کنید، آمار اعدامها و بیکارها و معتادها، جنایتها، دزدی ها، طلاق، بچه هایی که تا نیمه های شب در خیابان هستند و گدایی میکنند، آگهی های فروش کلیه روی دیوار بعضی بیمارستانهاودسته دسته زنهای ایرانی که در امارات تن فروشی میکنندو فساد اداری و اقتصادی، و ... را نگاه کنید، آیا این است آقایی و افتخار وسروری و عزبت و شرافت که با رهبری پیامبرگونه و با مبارزه و ایستادگی شما فراهم شد!؟
روابط بازرگانی ما را با کشورهایی مانند چین و امارات متحد و سوریه و ترکیه بررسی کنید، آیا ما آن زمان برده بودیم یا امروز، یا امروز آقاتر هستیم یا آن روز آقاتر بودیم؟ آیا روابط با چین و روسیه و امارات دلیل براقایی ماست؟! رفتار همین آقای پتین و رفتار چینی ها و حتی عربها را باما بررسی کنید ببینید آیا این رفتار آقا با آقا است؟ بینیدآیا رفتارامریکا باما بدتر از رفتار اینها بوده؟ اگر رفتار امریکا مانند رفتار ارباب با برده بوده پس رفتاراینهاباما چیست؟ این است نتیجه مبارزه امام و مبارزه شما برای برهم زدن روابط بردگی ما!
نوشتید که « جنگ را با دست خالی ... ! ». ولی برادرم، سفر مک فارلن و تحویل موشکهای استینگر و پشتیبانی اطلاتی امریکا و ... و سرانجام افتضاح نوشیدن جام زهر و تاکنون هیچ چیزی از خسارت را نگرفتن و تازه پول ملت را در سامرا ونجف و کربلا و... هزینه کردن؛ آیا افتخار دارد؟ پس از آزادی خرمشهر، ادامه جنگ، شعارهای جنگ جنگ تارفع فتنه ازعالم بافرماندهی رفسن جانی دروغگو و کشته شدن صدهزار نفر و ویرانی شهرها و آبادی ها و آوارگی میلیونها نفر و خسارتهای بیشمار، چه نتیجه دیگری برایمان داشته؟ این است نتیجه افتخارآمیز رهبری امام و مبارزه های شما! سرانجام هم شما صدام را مهار نکردید، برنامه جنگ با کویت و حمله امریکا او را عقب راند. پیشنهادهای کشورهای غیرمتعد و عربستان و ... را با وجود تعهد شرکت در بازسازی و دادن غرامت جنگر ا نپذیرفتید تا نتیجه آن شد و ویرانی ها همچنان برجاست! رفسن جانی و رفقایش هم با سازندگی که در واقع چاپندگی بود خود را بستند! همچنین سرداران سپاه و بسیج ( منظورم به همه اشان نیستند ).
انقلاب سال 57 برای این بود که بساط دیکتاتوری و حکومت مادام العمر فردی برچیده شود، یک نفر همه کاره کشور نباشد، حکومت گردشی باشد و یک قشر( بقول امام ) همیشه برسرکار نباشد، هرکسی برسرکار خودش باشد نه این که آخوندها و طرفدارانشان همه کاره باشند، دادگستری فاسدنباشد و دادگستری باشد و همه در برابر قانون برابر باشند، اقتصاد ملی از وابستگی به نفت به درآید. فساد اداری و سیاسی و اقتصادی به صلاح تبدیل شود نه بدتر شود. اقتصاد شکوفاشود، دانشگاه ها شکوفا شوند، و ... ؛ ولی به نظر شما به کدام یک ازاین هدفها رسیدیم؟
اضافه برغارت درامدهای نفتی بگزارش رسمی رئیس دیوان محاسبات،اضافه بر تمرکزدرامدهای بی حساب بنیادها در دست یک نفر و ...، یک کامیون دلارو طلا که در مرز ترکیه به دست دولت آن کشور افتاد، تنها یک قلم از غارتهای دارایی ها مردم است. فساد اداری و سیاسی و اخلاقی و دزدی و جنایت و ناامنی و قاچاق و اعتیاد وبیکاری و ....، سرکوب وکشتار مردم، زندانی و شکنجه و تجاوز به جوانان مردم در زندانها، سانسور گسترده و خفقان، قطعه قطعه کردن معترضانِ به این وضع و .... و خودفروشی دسته دسته زنهای ایرانی در امارات و.... حکومت بی رحمانه فردی و ... نتیجه آرمانها و مبارزه های شماست! و هنوز هم عبرت نمیگیرید و دست برنمیدارید! شما را به هرچه که میپرستید بیدار شوید و بیش ازاین به این مردم ستم دیده ستم نکنید، بیش ازاین فساد نکنید. به خدا گناهانتان سنگین تر میشود. بیاد داشته باشید که فردایی هم هست. خود دانید. ... این زمان بگذار تا وقت دگر ! تهران ـ بابک
ارسال کردن دیدگاه جدید