"يونان و ايتاليا؛ مخالفان تحريم نفت ايران در پارلمان اروپا"
ديپلماتها میگويند فرانسه پيشنهاد تحريم نفت ايران را در پارلمان اروپا مطرح ساخته و بريتانيا و آلمان از آن پشتيبانی کردهاند اما يونان و ايتاليا در برابر اين پيشنهاد مقاومت میکنند.
رويترز از بروکسل گزارش میدهد ديپلماتهايی که در مباحث امروز، دوشنبه چهارم آذرماه (۲۸ نوامبر) پارلمان اروپا حضور داشتند معتقدند بنا به همين دليل تا پيش از برگزاری نشست سران اتحاديه اروپا در روز جمعه ۱۸ آذر (۹ دسامبر) نمیتوان انتظار داشت که کشورهای عضو اين اتحاديه به تصميم مشترکی در اينباره برسند.
همچنين بنا به اين گزارش تا پيش از ديدار وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا در روز پنجشنبه نيز تصميمی گرفته نخواهد شد.
کارشناسان کشورهای عضو اتحاديه اروپا در حال بررسی تحريمهای بيشتر در زمينههای بانکی، مبادلات تجاری و مؤسسات انرژی و همچنين ممنوعيت وارد کردن نفت ايران هستند.
به گفته ديپلماتها بيش از همه يونان، کشور بحرانزده و مقروض اروپا مخالف تحريم نفت ايران است. يونان نيمی از نفت خود را از ايران وارد میکند و بسياری از نيازهای انرژی خود را با واردات نفت تأمين میسازد.
يونان نيمی از نفت خود را از ايران وارد میکند و بيشترين سهم از صادرات نفت ايران به اروپا را ايتاليا در اختيار دارد
همچنين ايتاليا نيز که کمابيش در بحران اقتصادی بهسر میبرد از تحريم نفت ايران چندان راضی نيست بهويژه پس از تحريم نفت ليبی، کشور نفتخيز نزديک به ايتاليا، تحريم نفت ايران نيز میتواند بر اقتصاد اين کشور تأثير منفی بگذارد.
در نيمه نخست سال جاری ميلادی ۱۸ درصد صادرات نفت ايران به اروپا بوده است که سهم بيشتر آن در اختيار ايتاليا است.
وزارت نفت ايران هفته گذشته اعلام کرد که اگر واردات نفت ايران به اروپا ممنوع شود به اندازه کافی خريداران ديگری وجود دارد.
با اين حال اتحاديه اروپا بر افزايش تعداد مقامهای ايرانی در فهرست کسانی که از سفر به اروپا ممنوع شده و دارايیهای آنان مسدود میشود به توافق رسيدهاند.
پيش از اين بريتانيا به تنهايی تصميم گرفت تمامی بانکهای ايرانی از جمله بانک مرکزی را مورد تحريم قرار دهد.
مجلس ايران نيز در پاسخ به بريتانيا روز يکشنبه ششم آذرماه به کاهش روابط ايران با بريتانيا از سطح سفير به سطح کاردار و کاهش مناسبات اقتصادی و بازرگانی با اين کشور رأی موافق داد.
اين تصميم مجلس امروز از سوی شورای نگهبان نيز مورد تأييد قرار گرفت.
با اين حال بريتانيا در واکنش به تصميم مجلس ايران در بيانيهای اعلام کرد که با کمک همپيمانان جهانی خود پاسخ "قاطعانهای" به ايران خواهد داد.
فرانسه در کنار مسدودسازی حسابهای بانک مرکزی ايران پيشنهاد تحريم نفت ايران را نيز مطرح ساخته بود.
دولت آلمان نيز ضمن پشتيبانی از تحريم نفت ايران پيشنهاد بررسی تحريمهای تازه در زمينههای حمل و نقل و خودرو و قطع روابط بانکی را ارائه داده است.
تحريمهای تازه عليه ايران پس از انتشار گزارش دو هفته پيش يوکيا آمانو، مديرکل آژانس بينالمللی انرژی اتمی که ايران را به "وجود ابعاد نظامی" در برنامه اتمیاش متهم کرده بود، برقرار شده است.
ایران باید فرانسه کلا بیرون کنه باید ساخت پژو و ... مهوقف بشه تا اینها بفهمن یکمن ماست چقدر کره داره
چون اينها هم مثل چين نفت ارزان گيرشان ميايد.....
تا حالا ايران تو دنيا به كدوم يك از كشور هاي جهان تجاوز نظامي كرده و يا كدوم كشور رو اشغال كرده ؟ اگر در گذشته يا چند سال پيش با عراق هم جنگي بوده براي باز پس گيري سرزمين هاي اشغال شده ايران عزيز بوده اما بياييم يك مرور كوتاه به اين به اصطلاح كشورهاي ناز نازي متنفر از جنگ! و كشتار غير نظاميان!! مثل آلمان و انگليس و فرانسه بنماييم كه با ايجاد اين تصور غير واقعي در مديا و رسانه ها كه ايران يك كشور جنگ افروز و جنگ طلب است در واقع اهداف ديگري را دنبال مي كنند.. اولا اين كشور ها خيلي پر رو تشريف دارند چون اصلا به روي مبارك نمي آورند كه بعد از اين كه جنگ با عراق و صدام را به همين بهانه داشتن سلاح هاي كشتار جمعي صدام به راه انداختند اما پس از ورود به تاسيسات عراق مشخص شد كه اصلا چنين سلاح هايي وجود خارجي نداشته اند و كشور هاي غربي تنها به اين بهانه ساختگي تنها مي خواستند انتقام حمله صدام به كويت و بعداشليك موشك هاي صدام به اسراييل را بگيرند.. آهان راستي تا يادم نرفته بگم كه آلمان ناز نازي كه اصلا از كشتار بدش مياد در دوران صدام سلاح شيميايي ها صدام رو تامين مي كرد تا الان هزاران كشته و مجروح شيميايي ايراني جزيره مجنون و عراقي در حلبچه و همچنين سردشت ايران داشته باشيم.. فرانسه هم كه سابقه سياهي تو اشغال گري داره و تنها پس از اشغال الجزاير يك مليون نفر از الجزايري ها رو كشت.. انگليس هم كه ديگه وضعش پيش همه تبلوئه كه چقدر از جنگ افروزي بدش مياد..!! قبل از شروع جنگ دوم با صدام يا جنگ دوم خليج فارس تمام كشور هاي اروپايي از ايجاد و شروع جنگ با عراق امتناع كردند حتي سازمان ملل جنگ با عراق رو نپذيرفت اما كشور بسيار قانون مدار انگليس به سازمان ملل بي اعتنايي كرد و شولدر باي شولدر آمريكا خون هزاران عراقي رو تو بصره ريختند و افتضاحات شكنجه اشون تو اينترنت هست.. راستي انگليسي ها براي چي بايد براي اشغال جزايري در هزاران ميل دورتر از انگليس به نام جزاير مالويناس آرژانتين بايد دست به جنگ و كشتار بزنند.. لابد آخه از جنگ خيلي بدشون مياد.. واقعا كه خيلي پر رو تشريف دارند
تاکنون جنایتکارانی چون سران چین و روس و و اکنون ورشکسته ها مگر از جمهوری اسلامی پشتیبانی کنند!
تهران: شهروند درجه سه
در جواب هم وطن گرامی از عدم تجاوز جمهوری اسلامی به کشورهای دیگر به ظاهر چنین است اما این حکومت از هیچ گونه تجاوزی به ملت خود دریغ نکرده و درامد حاصل از نفت نیز صرف سرکوب بیشتر و پرورش مزدوران
داخلی و خارجی جمهوری اسلامی خواهد شد که مجلس قانون سهم بسیج از نفت را تسویب کرد. البته چندان موجب تعجب نیست تمامی حکومتهای سرکوبر نیاز به جیره خوار برای انجام رفتارهای مشابه انچه در در سرکوب معترضین بعد از انتخابات و نیز به تازگی در سفارت انگلیس رخ دادهستند ولی تاریخ نشان داد استفاده ازچنین روشهای نیز نمی تواند حکومت را تضمین کند همانطور که بساط نازیها و گشتاپو چیده شد.
در جواب هم وطن گرامی از عدم تجاوز جمهوری اسلامی به کشورهای دیگر به ظاهر چنین است اما این حکومت از هیچ گونه تجاوزی به ملت خود دریغ نکرده و درامد حاصل از نفت نیز صرف سرکوب بیشتر و پرورش مزدوران
داخلی و خارجی جمهوری اسلامی خواهد شد که مجلس قانون سهم بسیج از نفت را تسویب کرد. البته چندان موجب تعجب نیست تمامی حکومتهای سرکوبر نیاز به جیره خوار برای انجام رفتارهای مشابه انچه در در سرکوب معترضین بعد از انتخابات و نیز به تازگی در سفارت انگلیس رخ دادهستند ولی تاریخ نشان داد استفاده ازچنین روشهای نیز نمی تواند حکومت را تضمین کند همانطور که بساط نازیها و گشتاپو چیده شد.
ارسال کردن دیدگاه جدید