خانه | خبر | اخبارایران

يک اعدام ديگر در ملاء عام؛ ۲۳ اعدام در سه روز

سه شنبه, 1390-06-29 12:14
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

با اعدام امروز سجاد کريمی متهم رديف اول قتل غلام‌رضا سرابی در ملاء عام؛ در طول سه روز گذشته ۲۳ نفر در ايران اعدام شده‌اند.

به گزارش رسانه‌های ايران، حکم اعدام سجاد کريمی به اتهام قتل دکتر غلام‌رضا سرابی بامداد امروز سه‌شنبه ۲۹ شهريورماه با حضور گروهی از مقامات پليس و نيروی انتظامی در ميدان نبوت (هفت حوض نارمک) تهران و در ملاء عام اجرا شد.

غلامرضا سرابی متخصص قلب و عروق شامگاه ۳۱ شهريور سال ۸۹ مقابل خانه‌اش با شليک دو گلوله مورد هدف قرار گرفت و پس از انتقال به بيمارستان درگذشت.

پس از شناسايی متهمان دو نفر به نام های سجاد کريمی و فردی به‌نام علی دستگير شدند که سجاد کريمی به قصاص و متهم رديف دوم نيز به تحمل ۱۰ سال حبس (۵ سال تعليقی) محکوم شدند.

خبرگزاری مهر در گزارش خود از مراسم اعدام در ملاء عام امروز، تماشاگران را اکثرأ «جوان و نوجوان و حتی دختران جوان» عنوان کرده است.

به گزارش روزنامه دولتی ايران روز يکشنبه ۲۷ شهريورماه، ۲۲ تن از زندانيان زندان قزل‌حصار تهران که به زندان اوين تهران و رجايی‌شهر کرج منتقل شده بودند، در اين دو زندان اعدام شده‌اند

يکی از اين تماشاگران گفته است: «نمی‌دانم با اين‌که اين‌قدر مجرمان و قاتلان اعدام می‌شوند چرا درس عبرت نمی‌گيرند.»

يک حاضر ديگر در محل اعدام اظهار داشت: «متأسفانه بعد از چند روز يا هفته اين صحنه‌ها فراموش می‌شود و باز روز از نو و روزی از نو.»

اعدام سجاد کريمی، بيست و سومين اعدام از روز يکشنبه ۲۷ شهريورماه تاکنون در ايران است که به‌شکل رسمی اعلام شده‌اند.

به گزارش روزنامه دولتی ايران روز يکشنبه ۲۷ شهريورماه، ۲۲ تن از زندانيان زندان قزل‌حصار تهران که به زندان اوين تهران و رجايی‌شهر کرج منتقل شده بودند، در اين دو زندان اعدام شده‌اند.

اين گزارش که روز گذشته منتشر شده و اسامی مخفف ۲۲ زندانی را نيز ذکر کرده، آورده است: «حکم محکومان به اعدام با تأييد دادستانی کل سحرگاه ديروز (يکشنبه) در محوطه زندان‌های اوين و رجايی‌شهر اجرا شد.»

ايران از جمله کشورهايی است که مجازات اعدام در آن هنوز رايج است. قتل، فروش مواد مخدر، تجاوز، آدم‌ربايی و سرقت مسلحانه از جمله جرم‌هايی هستند که مجازات آن‌ها بر اساس قوانين ايران اعدام است.

سازمان عفو بين‌الملل نيز در گزارش سالانه خود اعلام کرده ايران پس از چين، بيش‌ترين اعدام‌های سال ۲۰۱۰ ميلادی را به خود اختصاص داده است.

عفو بين‌الملل در ژانويه ۲۰۱۱ خبر داد که در سال جديد ميلادی هر هفته به طور ميانگين ۲۰ نفر در ايران اعدام شده‌اند.

هم اکنون دو سوم کشورهای عضو سازمان ملل، يعنی ۱۳۰ کشور، حکم اعدام را کنار گذاشته‌اند، اما در ۶۲ کشور همچنان مجازات اعدام اجرا می‌شود که جمهوری اسلامی ايران يکی از اين کشور‌ها است.
 

Share this
Share/Save/Bookmark

به زن و بچه خودتونم تجاوز كنن و يا ننه باباي خودتونم سلاخي كنن، باز ميگيد اعدام نشه؟؟؟؟؟؟

این که اعدام نکنند نشان دهنده تمدن نیس.بالاخره تومور رو باید دراورد

اگر دفاع از انسانیت هم در نظر شما باشد که نیست اعدام یک جانی یا متجاوز باعث ایجاد امنیت جامعه خواهد شد پس دست بردارید از ادعای بی عمل شما به تنها چیزی که فکر نمیکنید انسانیت است خیلی نگران حقوق بشر هستید با سلاح هسته ای امریکا و اسراییل مبارزه کنید

اگر به کس و کار شما تجاوز کردند یا کشتند، شما اعدام نکنید، رضایت بدهید. طبق قوانین ایران این کاری ندارد.

اینایی که نظر دادن اعدام باید باشه، اگه قاضی اشتباه کرده باشه چی؟ یکی رو اعدام کنن بعد بفهمن اشتباه بوده چی؟
حبس ابد بدون بخشش برای همچین آدمایی باید باشه! با شرایط کار اجباری... جوری که از یه بار مردن بدتره ولی راه برگشت هم داره

ای ... که هر چهار نظر مال خودته! اگر این اعدامها موثر بود الان ایران امن ترین کشور دنیا میشد،ولی همه میدونن انچه که در ایران پیدا نمشه همینه امنیت،تو روز روشن ادم میکشند پلیس هم تا دقیقه اخر میسته نگاه میکنه(قتل میدان کاج)به زن وبچه مردم تجاوز گروهی میشه،توسط همین نظامی که تو از طرفدارانشی جونای مردمو میگرن مورد تجاوز جنسی میکنند(کهریزک) پس دیگه تو از کدوم امنیت حرف میزنی؟

مگر تو خود آمریکا تبهکاران را بااتاق گاز اعدام نمی کنند؟

نويسنده اين متن بايد يكي از نزديكانش،البته خدا نكنه، به قتل برسه بعد از جلو مانيتور بلند شه بره ايران رضايت بده تا يكم دردش كه اومد عقل هم درست كار ميكنه

آقايان ميلياردها دزدي کرده اند و در نيويورک مشغول بيزينس هستند و در ايران دهها نوجوان و جوان با جرم اختلاس جزيي اعدام ميشوند...

بردران ارتش سايبري ، اعدام فقط مبارزه با معلول است و خود قتل نقس است ، بايد ديد چرا تعداد جرمها زياد شده... \وقتي پول و شغل و امکان ازدواج فقط براي افراد خاصي باشد، بايد هم شاهد اينهمه قانون شکنی باشيم ...

با سلام
اولا جامعه ایران ، از خشونت رنج می برد ، از قدیم بوده در حاکمیت روحانیت ، جنگ 8 ساله ، تشدید شده است . اعدا م راه حل نیست زیرا 31 سال از اعدام ها گذشته ، جنایات کم نشده است .
همراه با اعدام جلوگیری از جرم هم باید بشود.

2- یک دادگستری سالم ، دستگاهی است که شرایط عادلانه ای برای همه متهم و شاکی فراهم کند . سرعت د ر تشکیل دادگاه ، بیشتر سیاسی کاری است تا کاهش جرم وعبرت خلافکاران و کسانی که مستعد خلاف و ارتکاب جرم هستند.

3- حتما باید در خیابان اعدام بشود تا عبرت دیگران بشود مگر زمان ناصرالدین شاه هستیم که نقاره چی ، خبر بدهد در عصر رسانه و اینترنت ، خبر محاکمه و اعدام هم تاثیر خود رادارد . اگر اعتراضات نباشد ، برای مراسم اعدام پخش مستقیم هم می گذارند . مثل جوامع متمدن در دیک دادگاه عادلانه با حضور هیئت منصفه رای را صادر کنید و د ر داخل زندان با حضور اولیا مقتول حکم را اجرا کنید .
سعید سلطانپور
تورنتو - مجری برنامه سیاسی اجتماعی راه حل در تلویزیون تن
www.youtube.com/glassceilingtv

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما