انتقاد شديد رئيس سازمان بسيج ايران از اصلاحطلبان
محمدرضا نقدی، رئيس سازمان بسيج مستضعفين، اصلاحطلبان ايران را از «تروريستهای سال ۶۰»، «منافقتر» توصيف کرد.
خبرگزاری فارس، روز شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ خبر داد نقدی که در مراسم «گراميداشت شهدای مبارزه با ترور»، سخنرانی میکرد، در توضيح اين گفته خود افزود «منافقين» سال ۱۳۶۰ «هر چه قدر هم که نفاق داشتند، سرانجام کفر خود را رو کردند و دست به اسلحه بردند. اما اين منافقين (اصلاحطلبان) در اين سالها بارها با آمريکا و صهيونيستها همدستی کردند ولی هنوز هم تلاش میکنند چهره خود را موجه نشان دهند و هنوز هم از راه امام (آيتالله خمينی، رهبر پيشين ايران) و انقلاب دم میزنند.»
مقامات حکومت ايران از سازمان مجاهدين خلق، يکی از گروههای مخالف که در سال ۱۳۶۰ دست به اقدام مسلحانه عليه حکومت اين کشور زد، به عنوان «گروهک تروريستی منافقين» نام میبرند.
رئيس سازمان بسيج، اصلاحطلبان را «آدمهای فاسدی» ناميد که تلاش میکنند خود را به راه امام (آیتالله خمینی) منتسب کنند
محمدرضا نقدی گفت: «وقتی رأس منافقين ملعون امروز، با شاه جنايتکار بحرين مینشيند و رئيس دفتر خود را پيش او میفرستد تا از آنها کمک مالی بگيرد و يا وقتی که با وليعهد و شاه عربستان همنشينی میکند و از او پول، رهنمود و خط میگيرد ولی در مقابل مردم حرفی ديگر میزند، بايد بداند که مردم آنها را شناختهاند.»
برخی منابع خبری اعلام کردهاند اين بخش از سخنان محمدرضا نقدی به محمد خاتمی، رئيسجمهور پيشين ايران اشاره دارد.
به گفته رئيس سازمان بسيج، «آنها پول از اين افراد میگيرند، فتنه میکنند ولی خجالت نمیکشند. اين افراد در فتنه ۸۸ رسوا شدند ولی باز امروز هم هنوز مدعی هستند و هر شب افطار میدهند و جلسه میگيرند و نقشه میکشند برای روزهای آينده که چه آشوبی به پا کنند و چه طور به صحنه بيايند و يا خدای ناکرده گروهی از مردم را فريب دهند.»
حکومت ايران از اعتراضات پس از انتخابات جنجالی رياستجمهوری سال ۱۳۸۸ به عنوان «فتنه» نام میبرد.
نقدی افزود: «وقتی به اين منافقين میگوييم اين چه کارهايی است که میکنيد، میگويند ما اصلاحطلبيم.»
رئيس سازمان بسيج، اصلاحطلبان را «آدمهای فاسدی» ناميد که «تلاش میکنند خود را به راه امام منتسب کنند.»
از دوم خرداد ۱۳۷۶ که محمد خاتمی به عنوان رئيسجمهور ايران انتخاب شد، طرفداران او به عنوان «اصلاحطلب» نام گرفتند.
محمد خاتمی يکی از چهرههای اصلاحطلب است که در دو سال گذشته انتقاداتی را عليه فضای امنيتی ايران مطرح کرده و خواهان آزادی زندانيان سياسی و آزادی احزاب و مطبوعات شده است.
شماری از حاميان حکومت ايران، علاوه بر ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالفان که هماکنون در بازداشت خانگی بهسر میبرند، از محمد خاتمی نيز در کنار اين دو بهعنوان «سران فتنه» نام میبرند و خواهان محاکمه وی نيز هستند.
با اين حال شمار ديگری از اصولگرايان که به اصولگرای «ميانه و معتدل» مشهور هستند، محمد خاتمی را در «چارچوب نظام جمهوری اسلامی» میدانند.
نه حيايي نه خجالتي .....اين همه دروغ ؟؟!!
ارسال کردن دیدگاه جدید