پاسخ دادن به دیدگاه
فرمانده نيروی هوا فضای سپاه: توان حمله موشکی به اسرائيل را داريم
روزنامه تهران امروز در شماره چهارشنبه هشت تير ۱۳۹۰ گزارشی درباره توان موشکی ايران منتشر کرده است.
تهران امروز به نقل از سرتيپ اميرعلی حاجیزاده، فرمانده نيروی هوا فضای سپاه پاسداران نوشته است: «فاصله اسرائيل با ايران بيش از ۱۲۰۰ کيلومتر نيست و میتوان اين رژيم را مورد اصابت قرار داد. آمريکا نيز زحمت ما را کم کرده است؛ چرا که پايگاههای اين کشور در اطراف ما با فواصلی در حدود ۱۳۰، ۲۰۰، ۲۵۰ و نهايتاً ۷۰۰ يا ۸۰۰ کيلومتر از خاک ماست و با همين موشکهايی که در اختيار داريم میتوانيم کل اهداف آمريکا در منطقه را مورد هدف قرار دهيم.»
وی موشکهای سجيل و شهاب سه را دارای برد دو هزار کيلومتری معرفی کرده است.
سپاه پاسداران در دو روز اخير چند موشک جديد را نيز آزمايش کرده است. به گفته سرتيپ حاجیزاده، اين موشکها از نوع «موشکهای زمين به زمين، دوربرد و هوشمند هستند که با حجم انبوه و قدرت تخريب بالا مورد آزمايش قرا گرفتند.»
سرتيپ حسين سلامی، جانشين فرمانده کل سپاه هم در حاشيه رزمايش پيامبر اعظم شش در جمع خبرنگاران گفت: «همانطور که در رزمايش قبلی هم اعلام کردم، همچنان دست ما روی ماشه است، ولی تعداد اين ماشهها بيشتر شده است...پيام ما ثابت است. يعنی راهبرد ما دفاعی است، ولی تاکتيکهای ما تهاجمی است.»
ايران در سالهای اخير چندين موشک جديد را توليد و آزمايش کردهاست، موشک زير دريايی «فجر ۳» در سال ۱۳۸۵، موشک شهاب ۳، اولين موشک بالستيک ميانبرد ايران در سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۷، موشک ميانبرد «سجيل» و موشک دريايی «نصر ۲» در سال ۱۳۸۷ و موشک «سجيل ۲» در سال ۱۳۸۸ از جمله موشکهای آزمايش شده در سالهای اخير هستند.
در سال گذشته نيز ايران موشکهای « قيام ۱» و «اس ۲۰۰» را توليد و آزمايش کرده است.
آزمايشهای موشکی ايران در چند سال گذشته، نگرانی جامعه جهانی را به دنبال داشته است.
کشورهای غربی میگويند نگران هستند ايران، تحت پوشش برنامه صلحآميز هستهای و آزمايش موشکی، به دنبال «توليد سلاح هستهای» باشند.
یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز به تازگی گفته احتمال دارد ایران در حال ساخت «کلاهک اتمی» برای نصب روی موشک شهاب سه باشد.
کشورهای غربی پس از هر آزمايش موشکی ايران نيز واکنشهای تندی نشان داده و نسبت به عواقب فعاليت تسليحاتی جمهوری اسلامی ايران در منطقه هشدار دادهاند.
اما مقامات ايران، هدف از گسترش تجهيزات موشکی و نظامی اين کشور را «ايجاد بازدارندگی» در مقابل حضور نظامی آمريکا در خاورميانه اعلام میکنند.
مطالب دیگر مطبوعات:
روزنامه ابتکار؛ محرکهای جنسی ۱۰۰ برابر شده است
روزنامه مردمسالاری؛ تلويزيون خصوصی در حکم يک آرزو