پاسخ دادن به دیدگاه
انتقاد نماينده رهبر ايران در سپاه پاسداران از هاشمی رفسنجانی
علی سعيدی، نماينده آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران در سپاه پاسداران، مواضع اکبر هاشمی رفسنجانی را «نگرانکننده» توصيف کرده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، سعيدی در جريان همايشی در شهر مشهد و در پاسخ به «کسانی که معتقدند هاشمی آب به آسياب مخالفان میريزد»، گفت: «اين مسأله بسيار نگران کننده است؛ چراکه هنوز شاهديم آقای هاشمی در پيامی که به رأس فتنه يعنی آقای موسوی دادند، تعابير خدمتگزار و غيره را به کار بردند؛ بنابراين روشن نيست آقای هاشمی چه انديشه و مسيری را دنبال میکنند.»
هاشمی رفسنجانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام فروردین سال جاری پس از درگذشت ميراسماعيل موسوی پدر ميرحسين موسوی با انتشار پيامی از خانواده موسوی به عنوان «خاندانی که خدمات شايستهای به اسلام و انقلاب و ايران» کردهاند، نام برد.
حاميان حکومت ايران، هاشمی رفسنجانی را متهم میکنند که با «سکوت» در برابر «اقدامات فتنهگران» از آنها «حمايت» میکند.
بهمن ماه سال گذشته تلويزيون دولتی ايران، بهطور بیسابقهای تصاويری از حاميان حکومت اين کشور را که شعار «مرگ بر هاشمی» میدادند، پخش کرد.
«هاشمی حيا کن مصلحت رو رها کن، مرگ بر هاشمی فتنهگر و فتنهگر ايرانی، اکبر رفسنجانی» از ديگر شعارهايی بود که بهطور زنده از تلويزون دولتی ايران پخش شد.
حاميان حاکومت ايران، هاشمی رفسنجانی را متهم میکنند که با «سکوت» در برابر «اقدامات فتنهگران» از آنها «حمايت» میکند
نماينده رهبر ايران در سپاه همچنين از «حصرخانگی» ميرحسين موسوی و مهدی کروبی دو تن از رهبران مخالفان به عنوان «بهترين شيوه برخورد» با آنها نام برده است.
موسوی و کروبی به همراه همسرانشان از بهمن ۱۳۸۹ در حصرخانگی بهسر میبرند. مقامات حکومت ايران از اين دو رهبر مخالفان به عنوان «سران فتنه» نام میبرند.
علی سعيدی افزوده: «امروز فضا برای برخورد با سران فتنه فراهم نيست. مشکل عمده در اين راه برخورد و حمايت افرادی است که پس از برخورد مانند مجمع مدرسين قم و ديگران بيانيه میدهند.»
وی گفته است: «برخورد با سران فتنه بايد هوشمندانه باشد چرا که نبايد مشکل را چند برابر کنيم و بايد به فضای جامعه هم توجه کنيم.»
نماينده آيتالله خامنهای در سپاه پاسداران پيشتر نيز گفته بود برخورد بيشتر با «سران فتنه» ممکن است برای نظام هزينه زيادی داشته باشد.
علی سعيدی اسفند ۱۳۸۹ گفت برای برخورد با رهبران مخالفان، دو عامل بازدارنده وجود دارد.
وی «توجه نکردن برخی از مردم به ذهنيت و عملکرد فتنهگران» را عامل نخست دانست و در توضيح آن افزود: «به هر حال عدهای قبل و بعد از انتخابات هوادار اين افراد بودند و برای اينکه همه آنها متوجه قضايا بشوند، نياز به زمان است که اين زمان در ريزش اين افراد بسيار مؤثر بود، بهطوری که امروز افکار عمومی برای برخورد کاملاً آماده است.»
نماينده آيتالله خامنهای در سپاه، عامل دوم را «حمايت برخی از خواص بعد از دستگيری عناصر فتنهگر» دانست.
وی در اينباره مهمترين مانع برخورد با رهبران مخالفان را اين دانست که «ممکن است بعد از برخورد فيزيکی با فتنهگران، برخی خواص پشت صحنه و عناصری که پايگاه مردمی دارند در جهت مقابله با اين برخورد و برای حمايت از فتنهگران اقدامهايی انجام دهند.»
سعيدی افزود: «آن وقت رسانهها به دنبال چنين قائلهای میگردند تا افکار عمومی جهان را متوجه اين مسأله کنند و ما نمیخواهيم افکار عمومی جهان متوجه اين مسأله شوند.»
آيتالله صادق لاريجانی، رئيس قوه قضائیه ايران نیز بهمن سال گذشته گفت: «در مورد سران فتنه، بحث مصلحت نظام مطرح است و تصميمگيری در مورد آن فقط به عهده من نيست، بلکه مصالح نظام به ولی فقيه (رهبر ايران) بستگی دارد و اين مطلبی است که فراتر از تصميمات دستگاه قضايی است.»