پاسخ دادن به دیدگاه
سرويس جیميل در ايران فيلتر شد
سرويس جیميل از شامگاه يکشنبه دوم مهر در سراسر ايران فيلتر شد.
به گزارش خبرگزاری کار ايران (ايلنا)، عبدالصمد خرمآبادی، دبير "کارگروه مصاديق محتوای مجرمانه"، پيش از اين اعلام کرده بود گوگل و جیميل در ايران فيلتر میشوند.
دیماه سال گذشته خورشيدی، سرتيپ اسماعيل احمدی مقدم، فرمانده نيروی انتظامی ايران گفت: "گوگل موتور جستوجو نيست بلکه ابزار جاسوسی است."
گوگل يکی از بزرگترين موتورهای جستوجوی اينترنتی در جهان است.
شهريور سال گذشته نيز تارنمای رسمی گوگل از تلاش برای هککردن سرويس ايميل اين شرکت در ايران خبر داد.
به گفته دبير "کارگروه مصاديق محتوای مجرمانه"، گوگل و جیميل "بنا به درخواست مردم و در واکنش به پخش فيلم توهينآميز به پيامبر اسلام" فيلتر شدهاند
مدتی پس از انتشار اين خبر، اريک اشميت، مدير گوگل به شبکه سیانان گفت: "ايرانیها به دلايلی که هنوز روشن نيست، در جنگ سايبری با استعداد هستند."
ايران از اينترنت بهعنوان يکی از ابزارهای "جنگ نرم" نام میبرد. "جنگ نرم" از نظر مسئولان جمهوری اسلامی ايران "تهديدات فرهنگی و اجتماعی دشمنان" عليه حکومت ايران است که شامل "انقلاب مخملی و عمليات روانی ـ رسانهای" میشود.
به گفته حيدر مصلحی، وزير اطلاعات ايران "جنگ نرم، آرام و بیسروصدا و بدون احساس جنگ، عليه جبهه خودی است، پايدار است، هدفهای متعددی دارد و در واقع يک هدف ندارد، سيال و ژلهای است، مخاطبساز است و آسيبآفرين، تضادآفرين و يأسآفرين است."
به گفته دبير "کارگروه مصاديق محتوای مجرمانه"، گوگل و جیميل "بنا به درخواست مردم و در واکنش به پخش فيلم توهينآميز به پيامبر اسلام" فيلتر شدهاند.
سازنده فيلم "بیگناهی مسلمانان" ناکوله (نقوله) باسلی نام دارد و از مسيحيان قبطی مصر است که در آمريکا سکونت دارد و با نام "سم باسيلی" به ساخت اين فيلم اقدام کرده است.
به دنبال انتشار بخشهايی از اين فيلم در يوتيوب، تظاهرات در کشورهای اسلامی برپا شد. از جمله حملات مسلحانهای به کنسولگری ايالات متحده در شهر بنغازی ليبی صورت گرفت که به کشته شدن سفير و سه کارمند سفارت آمريکا در ليبی منجر شد.
در کشورهای ديگری چون سودان نيز به سفارت کشورهای غربی حمله شد.
آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران با انتشار پيامی بهشدت از فيلم "ضد اسلامی" انتقاد کرد و متهم اصلی آن را آمريکا و اسرائيل دانست.