پاسخ دادن به دیدگاه
"توليد و صادرات نفت ايران در ماه ژوئيه کاهش يافت"
گزارش سازمان بينالمللی انرژی حاکی از کاهش توليد و صادرات نفت ايران در پی تحريمهای بينالمللی عليه اين کشور است.
بر اساس گزارش اين ماه سازمان بينالمللی انرژی، توليد نفت ايران در ماه ژوئيه به نسبت ماه ژوئن از سه ميليون بشکه در روز به ۲.۹ ميليون بشکه رسيد در حالی که سطح توليد نفت ايران در ماه ژوئيه سال گذشته ۳.۶ ميليون بشکه در روز بوده است.
همچنين واردات نفت ايران نيز کاهش چشمگيری داشته و از ۱.۷۴ ميليون بشکه در روز در ماه ژوئن به يک ميليون بشکه در روز در ماه ژوئيه رسيده است.
اما در عين حال سامان بينالمللی انرژی تأکيد میکند که اين ارقام ممکن است در ماههای آينده افزايش بيابد چرا که ايران به شدت در تلاش است تا خريدارانی برای نفت خود در نيمه دوم سال ۲۰۱۲ پيدا کند.
والاستريت ژورنال بر اساس دادههای سازمان بينالمللی انرژی نوشته است، اجرای کامل تحريمهای اتحاديه اروپا عليه نفت ايران، باعث نگرانی چندانی در بازار نبوده است
والاستريت ژورنال بر اساس دادههای سازمان بينالمللی انرژی نوشته است، اجرای کامل تحريمهای اتحاديه اروپا عليه نفت ايران، باعث نگرانی چندانی در بازار نبوده است.
بر اساس اين گزارش، تا روز يکم ژوئيه که تحريمهای اتحاديه اروپا عليه ايران به اجرا درآمد، بيشتر شرکتهای نفتی اروپايی جايگزينی برای نفت ايران پيدا کرده بودند و نفت مورد نياز خود را از کشورهايی مانند عربستان سعودی، روسيه و عراق تامين میکردند. قيمت نفت نيز در پايينترين سطح خود از ماه مه به اين سو ايستاده است.
اما با اين حال ضرری که يک شرکت ايتاليايی از اين تحريمها در سه ماهه دوم سال ديده است نشان میدهد که هزينه تحريمها همچنان میتواند مسئلهساز باشد.
ساراس يکی از بزرگترين شرکتهای نفتی خصوصی در ايتاليا است که اعلام کرد اين شرکت با وجود افت شديد قيمتهای نفت در اين مقطع زمانی ۱۳۱.۸ ميليون يورو ضرر کرده است.
بر اساس اين گزارش، ماههای ژوئيه و اوت سختترين ماهها برای ايران در رابطه با صادرات نفت خود است، اما اين وضعيت ممکن است در فصل پاييز تا حدی بهبود يابد چرا که کشورهای آسيايی خريدار نفت ايران تا آن زمان راههايی را پيدا خواهند کرد که بتوانند از تحريمها اجتناب کنند.