پاسخ دادن به دیدگاه
وزير اطلاعات: عوامل ترور رضايینژاد را هم دستگير کرديم
حيدر مصلحی، وزير اطلاعات ايران از دستگيری عوامل ترور داريوش رضائینژاد، از متخصصان هستهای جمهوری اسلامی خبر داد.
به گزارش منابع خبری ايران، مصلحی، امروز يکشنبه يکم مردادماه گفت عاملان ترور داريوش رضائینژاد در سالگرد قتل وی دستگير شدند.
داريوش رضائینژاد، روز شنبه يکم مردادماه ۱۳۹۰ با شليک گلوله افراد ناشناس در تهران به قتل رسيد.
رسانههای ايران در ابتدا از وی به عنوان "دانشمند هستهای" نام بردند اما مقامات ايران بعد از آن ارتباط وی را با برنامه هستهای رد کردند و گفتند وی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته برق و الکترونيک بوده است.
پس از مدتی داريوش رضائینژاد نيز در فهرست کشتهشدگان متخصصان هستهای جمهوری اسلامی ايران قرار گرفت.
حيدر مصلحی گفت: "با بازسازی صحنه ترور به قطعيت رسيديم که افرادی که دستگير شدهاند در اين ترور دست داشتهاند و اقدامات خود را با پشتيبانی سيا و موساد انجام دادهاند."
در دو سال گذشته بهجز داريوش رضائینژاد، چهار تن از دانشمندان مرتبط با برنامه اتمی ايران ترور شدهاند که سه نفر از آنها در اين سوءقصدها کشته شدند
وی دستگيری اين افراد را بهدليل "پيچيدگیهای خاصی نسبت به بقيه ترورها" و "نوع ترور" متفاوت خواند و گفت: "عوامل ترور به دنبال انحراف دستگاه اطلاعاتی کشور بودند."
وزير اطلاعات ضمن بيان اينکه در اين دستگيریها بيش از ۳۰ نفر دستگير شدند افزود: "فعاليتهای آنها از طريق دو شبکه در داخل کشور و با حمايت سرويسهای مختلف منطقه و دنيا انجام میشده است."
وزارت اطلاعات ايران که چندی پيش اعلام کرد موفق به دستگيری عوامل ترور مجيد شهرياری، مصطفی احمدیروشن و همراه وی رضا قشقايی شده است روز پنجشنبه هشتم تيرماه گفت بر اساس اعترافات دستگيرشدگان گروه ديگری در اين رابطه و ترور مسعود علیمحمدی دستگير شدند.
وزارت اطلاعات نوشت متهمان بازداشت شده "تخليه اطلاعاتی" شدند و با تحقيقات پيرامون اعترافات متهمان و يافتههای جديد اطلاعاتی در داخل و خارج از کشور، "تعدادی ديگر از عناصر هستههای تروريستی مورد بحث، اعم از عوامل عملياتی و پشتيبانی، شناسايی و بازداشت شدهاند."
مقامات ايران، اسرائيل و آمريکا را عامل اين ترورها معرفی کردهاند.
در دو سال گذشته بهجز داريوش رضائینژاد، چهار تن از دانشمندان مرتبط با برنامه اتمی ايران ترور شدهاند که سه نفر از آنها در اين سوءقصدها کشته شدند.
۲۲ دیماه سال ۱۳۸۸ مسعود علیمحمدی، استاد فيزيک دانشگاه تهران بر اثر شليک گلوله کشته شد.
وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ايران در روز بيستم دیماه سال ۱۳۸۹، يک سال پس از اين رويداد، از دستگيری علی جمالی فشی، عامل ترور علیمحمدی خبر داد.
جمالی فشی در دادگاه به "محاربه و افساد فیالارض" متهم شد و روز سهشنبه ۲۶ ارديبهشتماه سال جاری اعدام گرديد.
هشتم آذرماه سال ۸۹ بر اثر دو انفجار بمب در دو نقطه تهران، مجيد شهرياری و فريدون عباسی، دو استاد دانشگاه بهشتی مورد سوء قصد قرار گرفتند که مجيد شهرياری جان خود را از دست داد و فريدون عباسی زخمی شد.
فريدون عباسی پس از اين ترور مسئول سازمان انرژی اتمی ايران شد.
مصطفی احمدیروشن، معاون بازرگانی تأسيسات اتمی نطنز نيز روز چهارشنبه ۲۱ دیماه ۱۳۹۰ در جريان يک بمبگذاری در تهران کشته شد.
رضا قشقايی، راننده وی نيز پس از آنکه زخمی شد و به بيمارستان منتقل گرديد جان خود را از دست داد.