پاسخ دادن به دیدگاه
انفجارهای مرگبار در شهر ادلب سوريه
وقوع دو انفجار در ادلب، شهر شمال غربی سوريه باعث کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان سوريهای شد.
رسانههای دولتی سوريه تعداد کشتهشدگان انفجارهای امروز، ۱۱ ارديبهشت (۳۰ آوريل) را هشت تن برآورد کردهاند در حالی که سازمان ناظر بر حقوق بشر در سوريه معتقد است تعداد کشتهشدگان اين انفجارها بيش از ۲۰ تن بوده است.
آسوشيتدپرس به نقل از خبرگزاری رسمی سوريه گزارش داد، دو بمبگذار انتحاری باعث اين انفجارها بودند و انفجارها نيز در نزديکی يک مرکز نظامی رخ داده است.
بر اساس اين گزارش، شدت انفجارها در حدی بوده که تمام شيشههای ساختمانهای آن اطراف را شکسته و در حدود ۱۰۰ تن ديگر را نيز زخمی کرده است.
تصاويری از مکان وقوع انفجارها منتشر شده است که ساختمانی ويرانه را نشان میدهد در حالی که آجرهای آن تا شعاع چند صد متری پرتاب شدهاند. در اين تصوير همچنين جنازههايی نشان داده میشود که اطرافشان جوی خون روان شده است.
امروز وقوع انفجارها در سوريه تنها محدود به شهر ادلب نبوده، بلکه دمشق، پايتخت سوريه نيز شاهد رويدادهای مشابه بوده است
امروز وقوع انفجارها در سوريه تنها محدود به شهر ادلب نبوده، بلکه دمشق، پايتخت سوريه نيز شاهد رويدادهای مشابه بوده است.
خبرگزاری رسمی سوريه (سانا) گزارش داد، مهاجمان مسلح، بانک مرکزی اين کشور و يک ماشين گشت پليس را هدف شليک آرپیجی قرار دادهاند.
در پی اين حملات چهار مأمور پليس مجروح شدهاند و همچنين بخشی از ساختمان مرکزی نيز آسيب ديده است.
رسانههای دولتی سوريه اين حملات را به "گروههای تروريست" نسبت میدهند که قصد ساقط کردن حکومت بشار اسد را دارند.
اعتراضهای مردم سوريه عليه حکومت اين کشور حدود ۱۳ ماه قبل آغاز شد. اين اعتراضها در آغاز شکلی مسالمتآميز داشت، اما بهدنبال سرکوبهای حکومت، رفتهرفته به يک قيام خشونتآميز تبديل شد.
سازمان ملل متحد تلاش میکند که طرح آتشبس و صلح ميان حکومت و مخالفان به اجرا گذاشته شود.
اين طرح را کوفی عنان، سفير ويژه سازمان ملل متحد در امور سوريه ارائه کرد و از ۱۲ آوريل به اجرا گذاشته شد، اما هيچگاه نتوانست مانع خشونتها در اين کشور شود.
امروز ژنرال "روبرت مود" نروژی که رياست هيأت ناظران بينالمللی در سوريه را بر عهده دارد، برای نظارت بر اجرای طرح صلح وارد دمشق شد.