پنتاگون: ایران به رژیم اسد کمک میکند
پنتاگون مدعی شده است ايران از بشار اسد، رئيس جمهور سوريه حمايت میکند و تروريستهای القاعده نيز به خاطر پيش بردن اهداف خود در سوريه مستقر شدهاند.
به گزارش آرتیتی نيوز، اين سخنان را کاپيتان جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع آمريکا در نشست مطبوعاتی پنتاگون در روز گذشته ۳۱ ماه مه (۱۱ خرداد) اظهار داشت.
کربی در اين نشست به خبرنگاران گفت: "خشونتهايی که دارد در سوريه اتفاق میافتد و اقدامات مخوف حکومت اسد عليه مردم خودش، ما را عميقأ آشفته و نگران کرده است."
او افزود: "گزارشهايی به ما رسيده است و دلايلی را پيدا کردهايم که دقيقأ ما را به اين باور رسانده که ايران همچنان به حکومت اسد در ارتکاب چنين اعمال وحشيانهای عليه مردم سوريه ياری میرساند."
به گفته سخنگوی پنتاگون، بقيه کشورها نيز در اين نگرانی سهيماند و برخی به مخالفان حکومت اسد کمکهای مخربی کردهاند.
جان کربی، سخنگوی پنتاگون: حکومت ايران همچنان دارد بهطور محسوس و غيرمحسوس از حکومت اسد حمايت میکند. و اين چيزی است که بايد متوقف شود
کربی تصريح کرد گزارشاتی که به مقامات وزارت دفاع آمريکا رسيده حاکی از اين بوده است که ايرانیها از هواپيماهای مسافربری و تجاری برای رساندن سلاح به سوريه استفاده میکنند، اما آنها هنوز نمیتوانند اين گزارشها را تأييد کنند.
شبکه تلويزيونی زد.دی.اف آلمان نيز دو روز پيش اعلام کرد که ايران از هواپيماهای مسافربری برای انتقال سلاح به سوريه استفاده میکند.
جان کربی افزود: "مسئله عمدهتر در اينباره اين است که حکومت ايران همچنان دارد بهطور محسوس و غيرمحسوس از حکومت اسد حمايت میکند. و اين چيزی است که بايد متوقف شود."
به گفته کربی، مقامات وزارت دفاع آمريکا بر اين باورند که "برخی افراد القاعده در سوريه مستقر هستند و از دامن زدن به خشونت در اين کشور سود میبرند."
او اظهار داشت: "ما فکر نمیکنيم که اهداف آنها با مخالفان سوری يکسان باشد يا اينکه حتی مخالفان پذيرای آنها شده باشند. آنچه ما دريافتهايم اين است که آنها همان اعضای اصلی القاعده در عراق بودهاند که حالا به سوريه مهاجرت کردهاند."
سفر پوتين به برلين و پاريس
ايران تنها متحد اصلی حکومت بشار اسد محسوب نمیشود. اسد از حمايتهای دولت روسيه نيز بهره میبرد و همين باعث شدهاست همزمان با گسترش خشونتها در سوريه فشار غرب بر روسيه نيز افزايش يابد.
ولاديمير پوتين، رئيس جمهور روسيه امروز (جمعه) سفر خود را به برلين و پاريس آغاز میکند در حالی که انتظار میرود رهبران آلمان و فرانسه مذاکراتی جدی و طولانی با او درباره سوريه داشته باشند، اما اميد چندانی نمیرود که پوتين موافق سختگيری و فشار بيشتر بر رژيم بشار اسد باشد.
روسيه بههمراه چين تاکنون دو بار در شورای امنيت سازمان ملل متحد مانع تصويب اقدامات تنبيهی عليه رژيم بشار اسد شدهاند. سوريه آخرين متحد روسيه در منطقه محسوب میشود بهطوری که بنادر خود را در اختيار نيروی دريايی روسيه گذاشته است. سوريه همچنين يکی از مهمترين مشتريان صنايع تسليحاتی مسکو است.
آلمان و فرانسه نيز در شمار آن دسته از کشورهای غربی هستند که از انزوای سوريه و اقدامات بيشتر شورای امنيت جانبداری میکنند. آنها در روزهای اخير و در پی کشتار ۱۰۸ تن از غيرنظاميان در شهرک حوله سفيران سوريه را اخراج کردند.
اما روسيه موافق اين اقدامات نيست و بهنظر نمیرسد گفتوگوهای آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و فرانسوا اولاند، رئيس جمهور فرانسه با ولاديمير پوتين بر مواضع اين کشور درباره سوريه تأثير چشمگيری داشته باشد.
تازه فهميديد؟!...
هرات و غرب افغانستان ، جنوب عراق و لبنان ، بخشهايی از يمن و...تحت کنترل عوامل اينها ميباشد و نقشه توطيه در مصر و آذربايجان و بحرين و کويت و.....دارند......
ارسال کردن دیدگاه جدید