سرقت ۶۰۰ میلیون تومانی کالا از فروشگاههای زنجیرهای شهروند
در ماههای اخير سرقتهای خرد در ايران افزايش يافته است. تنها از فروشگاههای زنجیرهای شهروند، در مجموع به ارزش ۶۰۰ میلیون تومان، کالاهای مختلف بهویژه مواد غذایی و پروتئینی بدون ثبت خارج شده و سرقت شدهاند.
تارنمای قانون به نقل از قدرتالله گودرزی، مدیرعامل شرکت فروشگاههای زنجیرهای شهروند وابسته به شهرداری تهران نوشت، "روزانه حدود یک درصد از کالاهای شهروند بدون ثبت از فروشگاه خارج شده و به اصطلاح سرقت میشود که در این راستا نسبت به افزایش دوربینهای مدار بسته و کنترلهای غیر محسوس در فروشگاهها اقدام کردهایم."
وی بیشترین کالاهای بدون ثبت خارج شده از فروشگاههای شهروند را مربوط به گروه مواد غذایی و پروتئینی دانست و افزود: "سرقت حدود یک درصدی کالاها فقط از فروشگاههای شهروند رقمی بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان میشود که در نوع خود رقمی بزرگ قابل تأمل است."
به گفته گودرزی، "میانگین فروش روزانه این فروشگاهها بالغ بر دو میلیارد تومان و در مجموع ماهانه از ۶۰ میلیارد تومان تجاوز میکند."
تارنمای قانون در گزارش خود به "قاپیدن گوشت و مرغ" خریداری شده توسط شهروندان اشاره کرده است که از سوی افراد موتورسوار مقابل قصابیهای شهر سرقت میشوند
مدیرعامل شرکت فروشگاههای زنجیرهای شهروند، سرقتهای خرد از سایر فروشگاههای زنجیرهای شهرها و دیگر اماکن به سرقت رفته را غیر قابل محاسبه دانست.
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) آذرماه سال جاری به نقل از اسماعیل احمدیمقدم، فرمانده نیروی انتظامی از افزایش ۲۰ درصدی سرقتهای خرد در آبانماه خبر داده و نوشته بود: "افزایش قیمتهای اخیر موجب افزایش سرقت در حوزه خرد شده است."
یک ماه بعد نیز مرتضی تمدن، استاندار تهران از افزایش سرقتهای خرد در پایتخت ایران خبر داده و گفته بود: "تمهیداتی در شورای تأمین استان اتخاذ شده تا شمار سرقتهای خرد را نیز کاهش دهیم."
فریدون خالقیفرد، معاون مبارزه با سرقت و جرایم خاص پلیس آگاهی نیز در دیماه با اعلام اینکه "وقوع سرقت در ایران در ۹ ماه نخست سال جاری نسبت به زمان مشابه سال گذشته ۳/ ۲۱درصد افزایش داشته است" گفته بود: "۹۳ درصد از پروندههای تشکیل شده در پلیس آگاهی نیروی انتظامی ایران مربوط به سرقت است."
با این وجود احمدیمقدم، بهمنماه در سخنانی اعلام کرد که سرقتهای خرد از آذرماه، سیر نزولی داشته است.
تارنمای قانون در ادامه گزارش خود با اشاره به افزایش دوربینهای مدار بسته و کنترلهای خرید شهروندان در فروشگاههای زنجیرهای و بزرگ شهرها به "قاپیدن گوشت و مرغ" خریداری شده توسط شهروندان اشاره کرده است که از سوی افراد موتورسوار مقابل قصابیهای شهر سرقت میشوند.
بنابراین گزارش در سرقتهای خرد حتی کار به درگیری و استفاده از سلاح سرد و قتل نیز میرسد.
تارنمای قدس آنلاین، بهمنماه سال جاری در مطلبی پیرامون افزایش گرانی و گسترش ناامنی در جامعه ایران نوشت، "وقتی بنا به آمار رسمی اتاق بازرگانی ایران ۴۰ درصد ظرفیت تولید کشور خالی است و کارگران بیکار شدهاند چگونه میتوان توقع داشت دزدیهای خرد و کلان، زیاد نشود؟"
امام خمینی فرمودند: ما گوشت شما را مجانی میکنیم! ما آب و برق شما را مجانی میکنیم! ما اتوبوس شما را مجانی میکنیم! ما مسکن شما را مجانی می کنیم. و ما از هر یک از شما یک جانی یک سارق یک متجاوز به عنف٬ یکی سرباز امام زمان می سازیم.
و البته حالا ما همه سرباز امام خمینی نیستیم سرباز شخص امام زمان و شخص پیامبریم. یعنی حکومت ما و مکتب ما مکتب دزد پرور و لباس شخصی پرور و نانجیب پرور است. اسلام همین است و لاغیر. ولاکن ما نفهمیدیم که امام راحل و بلطل ما چه می فرماید. باید او را از قبر درآورد و آتشش زد. شاید که التهاب جامعه بخوابد. شاید.
در مقايسه با دزدي ميلياردي برداران که يک ميايارد تومان را ، يک تومان ميگويند !! هيچ است.
راستي سود فروش 500 پورشه بجيب کي ميرود؟!
سایت بازتاب مدتهاست که در ایران فیلتر شده، اما از چند روز گذشته امکان به روز شدن هم از این سایت گرفته شده است.
هفته گذشته بدنبال افشای برخی از مفاسد اقتصادی به فساد گسترده اخلاقی در میان مسئولان کشور پرداخت. این سایت نوشت: کسانی که تا دیروز متصدی کشف فساد روشنفکران و مدیران تکنوکرات بودند، خود در دام فساد اخلاقی افتاده اند. رسوایی این افراد یا از طریق کشفیات خانوادگی همسر و نزدیکانشان بر ملا می شود و یا از طریق فعالیت نهادهای نظارتی، به ویژه حفاظت اطلاعات دستگاه ها .ارتباطات جنسی برخی مداحان مشهور با خانم های متعدد، سقوط اخلاقی مدیران امنیتی و قضایی، صرف مشروبات الکلی و مواد مخدر توسط نیروهای به ظاهر حزب اللهی زنگ فروپاشی اخلاقی را به صدا درآورده است.
ارسال کردن دیدگاه جدید