خانه | خبر | اخبارایران

حمله به مقر اعضای سازمان مجاهدین خلق در عراق

شنبه, 1391-11-21 16:23
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

اردوگاه آزادی، اقامتگاه موقت هزاران تن از فعالان سازمان مجاهدین خلق، هدف حمله ده‌ها موشک و خمپاره قرار گرفت. در این حادثه دست‌کم  پنج تن از فعالان مجاهدین کشته و بیش از ۴۵ تن مجروح شده‌اند.

 

سازمان مجاهدین خلق ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد، اردوگاه آزادی، (کمپ لیبرتی)، اردوگاه هزاران تن از فعالان این سازمان در نزدیکی بغداد، پایتخت کشور عراق، صبح امروز شنبه ۲۱ بهمن ماه هدف حمله۳۵ موشک و خمپاره قرار گرفته است.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از دو مقام امنیتی عراقی گزارش داد که در اثر این حمله پنج نفر کشته و حدود ۴۰ تن نیز مجروح شده‌اند که سه پلیس عراقی در میان زخمی‌شدگان هستند.   

 

مارتین کولبر، نماینده ویژه سازمان ملل متحد در عراق طی بیانیه‌ای از مقام‌های عراقی خواسته است خواسته است تا "فورا درباره این موضوع تحقیق شود و با بررسی این رویداد، اجازه دسترسی خدمات و مراقبت‌های پزشکی را به آسیب‌دیدگان بدهند."

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از دو مقام امنیتی عراقی گزارش داد که در اثر این حمله پنج نفر کشته و حدود ۴۰ تن نیز مجروح شده‌اند که سه پلیس عراقی در میان زخمی‌شدگان هستند

 

در اطلاعیه‌ سازمان مجاهدین خلق که در تارنمای این سازمان منتشر شده، آمده است که در حمله بامداد امروز احتمال می‌رود شمار کشته‌شدگان افزایش یابد، ولی "هیچ گروه کمک‌رسانی و آمبولانس به محمل مجروحان فرستاده نشده است. "

 

این سازمان اضافه کرده است، ژنراتور (تولید برق) کلینیک عراقی نیز مورد اصابت واقع و برق آن قطع شده است و هیچ کارایی ندارد. "  

 

سازمان مجاهدین خلق  که ساکنان اردوگاه آزادی "در بنگال‌هایی که مانند قوطی کبریت در کنار هم چیده شده است، به سر می‌برند."

 

بر اساس این اطلاعیه ساکنان (اردوگاه) و نمایندگان و وکلای آن‌ها در دو روز گذشته برای چندمین‌بار از دبیرکل (سازمان ملل متحد) و مقامات آمریکا "خواهان بازگشت به اشرف شدند که دارای ساختمان‌های سیمانی و سنگر و پناهگاه‌هایی است که خودشان ساخته‌اند."

 

تاکنون هیچ گروه یا فردی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است. در نخستین واکنش‌ها، سازمان ملل متحد از مقام‌های دولت عراق خواسته است که فوراً تحقیقات درباره این موضوع را آغاز کنند.

 

کمپ آزادی که حریه یا لیبرتی نیز خوانده می‌شود، در نزدیکی میدان هوایی بغداد موقعیت دارد و تا پیش از انتقال اعضای سازمان مجاهدین خلق، محل استقرار گروهی از نیروهای نظامی آمریکا در عراق بوده است.

دولت عراق و مقامات سازمان مجاهدین خلق در دسامبر سال ۲۰۱۱ میلادی توافقنامه‌ای را امضا کردند. بر اساس این توافق قرار است که اعضای این سازمان به تدریج از اردوگاه اشرف به اردوگاه آزادی منتقل شده و سپس مقدمات انتقال آن‌ها به کشورهای دیگر فراهم شود.

 

بر اساس این اطلاعیه ساکنان (اردوگاه) و نمایندگان و وکلای آن‌ها در دو روز گذشته برای چندمین‌بار از دبیرکل (سازمان ملل متحد) و مقامات آمریکا "خواهان بازگشت به اشرف شدند که دارای ساختمان‌های سیمانی و سنگر و پناهگاه‌هایی است که خودشان ساخته‌اند"

 

بر اساس آخرین گزارش‌ها، سه هزارو۱۱۲تن از اعضای سازمان مجاهدین خلق به اردوگاه آزادی منتقل شده‌اند، اما هنوز حدود صد نفر از آن‌ها برای کمک به بستن اردوگاه اشرف هم‌چنان در آن باقی مانده‌اند.

 

سازمان مجاهدین از سال ۱۹۸۱ میلادی به مقابله مسلحانه با حکومت ایران پرداخت. فعالان مجاهدین خلق در دهه ۱۳۶۰ خورشیدی در اوج جنگ ایران و عراق با حمایت صدام حسین، رئیس‌ جمهور سابق عراق در اردوگاهی موسوم به "پایگاه اشرف" واقع در ۸۰ کیلومتری بغداد اقامت داشتند.

 

پیش‌تر در فروردین سال گذشته، طی حمله‌ای به اردوگاه اشرف ۳۴ نفر کشته و بیش از ۳۰۰ نفر مجروح شدند. دولت عراق در آن زمان اعلام کرد این افراد به دست خود نیروهای این گروه مخالف حکومت ایران کشته شده‌اند.

 

همچنین در سال ۲۰۰۹ طی برخوردی بین ساکنان اردوگاه اشرف و نیروهای عراقی ۱۲ نفر کشته و صد‌ها تن کشته شدند و در مرداد سال ۸۸ ۱۳در تلاش دولت عراق در تاسیس مقر پلیس در اردوگاه اشرف، شش تن از مجاهدین خلق کشته شدند.

 

سازمان مجاهدین خلق ایران برای سال‌ها در فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا قرار داشت، ولی مهرماه امسال، با تأیید کنگره آمریکا از این فهرست حذف شد.

Share this
Share/Save/Bookmark

تبريک به جان کري که اينهمه هزينه و کشته داديد تا عراق تحويل جمهوري اسلامي شود؟!

مگر قرار نبود افراد اين گروه بتدربج به کشورهاي امن منتقل شوند؟

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما