خانه | خبر | اخبارایران

عدم استقبال دانش‌آموزان ايرانی از رشته علوم و معارف اسلامی

یکشنبه, 1391-08-07 18:27
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

به گفته معاون آموزش متوسط وزير آموزش و پرورش ايران، دانش‌آموزانی که در رشته علوم و معارف اسلامی تحصيل می‌کنند استقبال چندانی از اين رشته نکرده‌اند.

 

به گزارش خبرگزاری کار ايران (ايلنا) ابراهيم سحرخيز، معاون آموزش متوسط وزير آموزش و پرورش ايران امروز يکشنبه هفتم آبان‌ماه در يک نشست خبری گفت‌: "در حال حاضر دو هزار و ۷۰۹ دانش‌آموز در رشته علوم و معارف اسلامی تحصيل می‌کنند که در مجموع خيلی استقبال قوی از اين رشته نشده است."

 

با وجود اينکه رشته علوم و معارف اسلامی با بی‌اقبالی بيش از دو هزار دانش‌آموز در ايران مواجه شده است مهدی نويد ادهم، دبير شورای عالی آموزش و پرورش امروز از اصلاح مصوبه نحوه تأسيس دبيرستان‌های علوم و معارف اسلامی خبر داده و گفته است: "مجوز تأسيس دبيرستان‌های علوم و معارف اسلامی غيردولتی در تمامی شهرستان‌ها از سوی شورای نظارت مرکزی و با امضای وزير آموزش و پرورش صادر خواهد شد."

 

به‌گفته وی، دبيرکل شورای عالی آموزش و پرورش به‌عنوان رئيس کميته، يکی از معاونان حوزه علميه قم، رئيس سازمان تبليغات اسلامی يا رئيس مدارس اسلامی، مدير مدرسه مطهری و معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش نمايندگان کميته صدور مجوزهای لازم برای تأسيس دبيرستان‌های علوم و معارف اسلامی هستند.

 

مهدی نويد ادهم، دبير شورای عالی آموزش و پرورش: مجوز تأسيس دبيرستان‌های علوم و معارف اسلامی غيردولتی در تمامی شهرستان‌ها از سوی شورای نظارت مرکزی و با امضای وزير آموزش و پرورش صادر خواهد شد

سعيد سيد حسينی، مدير آموزش متوسطه مدارس شهيد مطهری ايران نيز ارديبهشت‌ماه سال جاری در اين زمينه گفته بود: "هم‌اکنون ۱۱۰ مدرسه علوم و معارف اسلامی در کشور فعاليت دارند."

 

وی با اشاره به اينکه ۱۰هزار دانش‌آموز کشور در مدارس علوم و معارف اسلامی مشغول به تحصيل هستند افزوده بود: "ضرورت دارد بعد از ۳۰ سال سابقه تأسيس رشته علوم و معارف اسلامی در کشور برای سوق دادن دانش‌آموزان به اين رشته تحصيلی تبليغ و تشويق شود."

 

تارنمای روزنامه شرق نيز آبان‌ماه سال گذشته در اين زمينه نوشت، حوزه‌های علميه اقدام به تأسيس ١٧ مدرسه راهنمايی و دبيرستان در شهر تهران کرده‌اند. مساله‌ای که با توجه به دومين تفاهم‌نامه‌های به امضا رسيده ميان حوزه‌های علميه و آموزش‌وپرورش در هر روز بر تعداد آنها افزوده می‌شود.

 

پس از رويدادهای دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در ايران، مسئولان جمهوری اسلامی، از جمله آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر حکومت، مراکز آموزشی را جزو مکان‌هايی دانستند که در آن "تفکرات غربی" و "مخالف با اسلام" رشد می‌کنند.

 

به همين خاطر تلاش آنان در جهت ايجاد تغييرات بنيادی در دانشگاه‌ها، مدارس و مراکز آموزشی است تا از اين طريق به مقابله با "توطئه‌های دشمنان انقلاب" بپردازند. 

 

 

Share this
Share/Save/Bookmark

مذهب= خرافات مقدس

با وجود امکانات دسترسی به اطلاعات و دانستن آنچه در جهان میگذرد و همینطور افزایش و بهبود تحصیلات والدین این امکان را از جمهوری اسلامی سلب کرده است که بتواند جمعیت زیادی را به بردگان نماینده خدا بر زمین علی خامنه ای بدل کند. هر چه در این 30 سال تلاش کردند مردم را به خرافات و جهل و بلاهت مذهبی سوق دهند مردم بیشتر زده و آزرده شده اند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما