رئيس سازمان بسيج: مديريت اردوی راهيان نور ايرادی ندارد
محمدرضا نقدی، رئيس سازمان بسيج گفت: "هيچ ايرادی به مديريت اردوی راهيان نور دانشآموزان بروجنی وارد نيست."
اردوی راهيان نور از سوی وزارت آموزش و پرورش و بسيج بهطور مشترک برگزار میشود و مقصد آن مناطقی در غرب ايران است که بين سالهای ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۷ خورشيدی صحنه جنگ هشت ساله ايران و عراق بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، نقدی گفت: "تحقيقات کامل و جامعی از سوی نمايندگان اينجانب انجام گرفته است که تا حصول جمعبندی قطعی نمیتوان نظر نهايی را اعلام کرد."
شامگاه جمعه ۲۸ مهرماه سال جاری، يک دستگاه اتوبوس راهيان نور در محور ايذه شهرکرد، در مسير بازگشت از منطقه راهيان نور واژگون شد و در اين حادثه سرنشينان اين اتوبوس از جمله ۲۶ دانشآموز دختر در مقطع دوم دبيرستان اهل شهرستان بروجن، کمک راننده و مسئول کاروان کشته و ۱۸ نفر ديگر نيز زخمی شدند.
به گفته وی"اقدامات ايمنی در حد بسيار بالايی انجام شده و تمامی موارد ابلاغی در خصوص سلامت زائران بند به بند به صورت دقيق رعايت شده است."
نقدی در حالی گفته است موارد ايمنی در اين اردو رعايت شده که پليس ايران هفته گذشته اعلام کرد اتوبوس حامل دختران دانشآموز ايمنی لازم را نداشته و دچار نقص فنی بوده است.
محمدرضا نقدی در حالی گفته است موارد ايمنی در اين اردو رعايت شده که پليس ايران هفته گذشته اعلام کرد اتوبوس حامل دختران دانشآموز ايمنی لازم را نداشته و دچار نقص فنی بوده است
رئيس سازمان بسيج در اينباره گفته است: "مديريت کاروان به معاينه فنی پليس و تأييديهای که قبل از حرکت به رانندگان داده است، اطمينان میکند و طبيعتاً بسيج و آموزش و پرورش مرکز معاينه فنی ندارند."
جانشين فرمانده کل سپاه در بسيج گفت: "فرمانده سپاه و مدير آموزش و پرورش شهرستان شخصاً اين کاروان را همراهی و مراقبت کردهاند و حتی در اتوبوس واژگون شده، مدير، معاون و معلم آمادگی دفاعی مدرسه و حتی مسئول فرهنگی کاروان نيز حضور داشتند."
نقدی افزود: "رسانههای بيگانه و به تبع آن برخی در داخل با القای تصورات غلط در پی انحراف افکار عمومی هستند و به گونهای موج سواری میکنند که گويا دانشآموزان را بدون هرگونه برنامه به اردو میبرند حال آنکه برای برگزاری تمامی اردوهای بسيج بهويژه راهيان نور دانشآموزی علاوه بر قرارگاهها و ستادهای مرکزی، استانی، شهرستانی، منطقهای و مدرسهای، کميتههای گوناگونی به برنامهريزی و اجرا پرداخته و سختگيرانهترين نظارتها نيز انجام میپذيرد."
وی به برخی اظهارات در مورد سرعت بالای اتوبوس گفت: "اين اتوبوس چند دقيقه قبل از سانحه برای نماز مغرب و عشا توقف نموده و ۱۰ دقيقه قبل از حادثه نيز ساعت خود را در پليس راه تأييد کرده است و بنا به اظهارات شاهدان عينی آنچه منجر به حادثه شده است، سه چهار دقيقه آخر است که سرعت اتوبوس افزايش يافته است."
سرهنگ محمدرضا مهماندار، فرمانده پليس راه کشور از "راننده اتوبوس، شرکت مسافربری همسفر چابکسواران بروجن (استان چهارمحال و بختياری)، مدير فنی شرکت مسافربری همسفر چابکسواران بروجن، مرکز معاينه فنی شهر فلاورجان (استان اصفهان) و شرکت سازنده اتوبوس اسکانيا" بهعنوان پنج عامل تأثيرگذار بر اين سانحه رانندگی و مرگبار بودن آن نام برد.
ايران از جمله کشورهای است که آمار مرگ ناشی از تصادف در آن بالاست. بر اساس آمار، سالانه نزديک به ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر در جادههای ايران کشته میشوند.
در فروردينماه سال گذشته نيز اتوبوس کاروان راهيان نور در مسير بافت ـ جيرفت واژگون شد و ١١تن از دانشآموزان دختر جان خود را از دست دادند.
همچنين در بهمنماه سال گذشته اتوبوس کاروان راهيان نور اعزامی از خراسان رضوی در گردنه زاليان بروجرد واژگون شد که در جريان اين حادثه سه نفر کشته شدند.
قطعا کشتن بچه های مردم از نظر سردار النقدی ایرادی ندارد. به زور کدکان و نوجوانان معصوم را به این مسافرتهای خطرناک میبرند و آنها را قربانی میکنند سر ولی فقیه سلامت باشد!
ارسال کردن دیدگاه جدید