خانه | خبر | اخبارایران

بریتانیا، فرانسه و آلمان خواستار تحریم شدیدتر ایران شدند

شنبه, 1391-06-18 14:55
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

 

بریتانیا، فرانسه و آلمان، سه کشور قدرتمند اتحادیه اروپا خواستار دور جدیدی از تحریم‌ها علیه ایران در رابطه با برنامه‌های هسته‌ای آن شدند.

 

به گزارش رویترز، گیدو وستروله، وزیر امور خارجه آلمان روز گذشته، هفت سپتامبر (۱۷شهریور) در حاشیه نشست وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در قبرس گفت، عدم موفقیت ایران در اجابت خواسته‌های بین‌المللی مبنی بر کاهش فعالیت‌های هسته‌ای آن به معنای آن است که در هفته‌های آینده باید تحریم‌های جدید ایران به بحث گذاشته شود.

 

وستروله در گفت‌وگو با خبرنگار رویترز اظهار داشت: "تحریم‌ها لازم هستند و به زودی اجرا خواهند شد. من واقعا هیچ تمایلی از جهت ایرانیان برای انجام گفت‌وگوهای اساسی و سازنده نمی‌بینم."

 

 

ویلیام هیگ: "لازم است که فشارها را بر ایران افزایش دهیم، تحریم‌ها را شدت بخشیم و موارد دیگری به تحریم‌های اتحادیه اروپا که هم‌اکنون به اجرا گذاشته شده است، اضافه کنیم" 

او همچنین گفت: "اگر آنها به میز مذاکره بازنگردند، آن وقت گام بعدی اجتناب‌ناپذیر و لازم خواهد بود. این هم چیزی نیست که سال بعد اجرا شود بلکه در هفته‌های آینده درباره آن بحث خواهیم کرد."

 

وزیر امور خارجه آلمان در پایان سخنان خود اظهار داشت، نتیجه سه دور مذاکرات قدرت‌های جهانی با ایران که امسال انجام شد، "مایوس‌کننده" بود.

 

لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه نیز گفت که روند دیپلماسی در حال حاضر متوقف شده است.

 

او در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: "در روزهای آینده درباره جزییات تحریم‌های شدیدتر بحث خواهیم کرد."

 

فابیوس گفت، اقدامات جدید می‌تواند بخش‌های اقتصادی، تجاری و نفت ایران را هدف قرار دهد، اما او درباره جزییات این اقدامات توضیحی نداد.

 

ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا هم سخنانی مشابه با همتایان آلمانی و فرانسوی خود گفت.

هیگ اظهار داشت: "لازم است که فشارها را بر ایران افزایش دهیم، تحریم‌ها را شدت بخشیم و موارد دیگری به تحریم‌های اتحادیه اروپا که هم‌اکنون به اجرا گذاشته شده است، اضافه کنیم."

 

به گفته او، تحریم‌های اتحادیه اروپا تاکنون "اثری جدی" بر ایران داشته است.

 

نشست وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در قبرس به طور غیررسمی و با هدف بحث و گفت‌وگو درباره مسائلی چون برنامه اتمی ایران، و بحران سوریه برگزار شد.

 

آخرین دور تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران از ماه ژوئیه به اجرا گذاشته شده است که به موجب آن واردات نفت از جمهوری اسلامی ایران ممنوع می‌شود. این اتحادیه همچنین بیمه نفت‌کش‌های حامل نفت ایران را نیز ممنوع کرده که این مسئله صادرات نفت ایران را دشوارتر از همیشه کرده است.

Share this
Share/Save/Bookmark

بابا به اون که می پرستید چرا نمیخاید بفهمید تحریم کردن فایده ای نداره باید جمع بشید و باهم حمله نظامی کنید به حکومت اخوندی. حالا تحریم میکنید چرا یه ذره یه ذره خوب یبارهمه تحریمها را بکنیدتمام بشه تا زودترنوبت حمله نظامی بشه تحریم مردم را نشانه گرفته نه حکومت را. با تحریم کردن فقط دارید به این رژیم فاشیستی جمهوری اسلامی زمان میدید تا بیشتر شاخ و برگ بگیره این حکومت فاسدرا باید با یک جنگ تمام عیاراز ریشه خشکاند نه اینکه فرصت بدید قوی تر بشه

همه کشورهای تحریم کننده بدانند که هر چه بخواهند بیشتر به جمهوری اسلامی ایران فشار بیاورند و منطق زور را بکار گیرند مقاومت رهبر و دیگر مسئولان نظام بیشتر میشود . آنان فراموش نکنند که هنگام جنگ تحمیلی چندین ساله صدام حسین علیه این مملکت مظلوم چگونه همه کشورهای بزرگ غرب و شرق مسقیم و غیر مستقیم در کمک به صدام حسین فعالانه مشارکت داشتند با هدف از بین بردن این نظام که موفق نشدند. از نطر تحریمها مردم ایران هنگام مقاومت با بیگانگان در سی سال گذشته نشان داده اند که تسلیم زور نخواهند شد و بقول بعضی از مسنولان نظام مردم ایران آماده اند که خو را برای وضعیتی مانند وضعیت پیغمبر صل الله علیه و اله و سلم و همراهان ایشان در شعب ابی طالب آماده کنند که تا آن زمان دهها سال فاصله وجود دارد . آنانی که فکر میکنند غرب با حمله نظامی می تواند کاری بکنند لطفا اشتباه نکنند که با حمله های هوائی بفرض اینکه به چند پایگاه نظامی یا اقتصادی آسیب برساند تازه این اول کار خواهد بود که بیشر مردم را علیه بیگانگان متحد می کند و ساده انگاران بدانند که موقعیت جفرافیایی کشور ایران آن چنان است که هیچ دشمنی نمی تواند ننیروی نظامی خود را در کشور برای بلند و یا میان و یا حتی کوتاه مدت در کشور پیاده کند و نگه دارد و خود کشورهای غرب دقیقا به این امر آگاهند. پس تنها راه حل در اینست که نظریه خاورمیانه بدون اسلحه اتمی عملا پیاده شود ثانیا بگذارند کشور ایران از نیروی صلح آمیز هسته ای در اقتصاد خود استفاده کند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما