اجلاس تهران: سانسور سخنان محمد مرسی در مورد سوريه
در آغاز اجلاس سران کشورهای غيرمتعهد در تهران رهبر جمهوری اسلامی در سخنانی گفت ايران در پی دستيابی به سلاح هستهای نيست و رئيس جمهوری مصر نيز عليه حکومت بشار اسد سخن گفت.
به گزارش منابع خبری ايران، امروز پنجشنبه ۹ شهريورماه (۳۰ اوت) اجلاس سران کشورهای غيرمتعهد که تا فردا ادامه دارد با حضور گروهی از رهبران اين کشورها و بان کی مون، دبيرکل سازمان ملل متحد آغاز بهکار کرد.
آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران امروز به سالن اجلاس آمد و پس از ايراد سخنانی محل نشست را ترک کرد.
آيتالله خامنهای در سخنان خود بار ديگر مواضع جمهوری اسلامی ايران در قبال مسائل مختلف از جمله نظم جهانی، سلاحهای هستهای و مسئله فلسطين را تکرار کرد و گفت ايران استفاده از سلاح هستهای و شيميائی و نظائر آن را "گناهی بزرگ و نابخشودنی" میداند و خواهان "خاورميانه عاری از سلاح هستهای" است.
آيتالله خامنهای گفت ايران استفاده از سلاح هستهای و شيميائی و نظائر آن را "گناهی بزرگ و نابخشودنی" میداند و خواهان "خاورميانه عاری از سلاح هستهای" است
وی گفت: "ما شعار «خاورميانه عاری از سلاح هستهای» را مطرح کردهايم و به آن پايبنديم. اين به معنی چشمپوشی از حق بهرهبرداری صلحآميز از انرژی هستهای و توليد سوخت هستهای نيست."
رهبر جمهوری اسلامی بار ديگر به آمريکا و اسرائيل حمله کرد و گفت آنها با وجود در اختيار داشتن سلاح هستهای و سلاحهای کشتار جمعی خود را مخالف گسترش سلاحهای هستهای میخوانند.
کشورهای غربی از برنامه هستهای ايران نگران هستند و احتمال میدهند که ايران به بهانه پيشبرد برنامه هستهای صلحآميز در راه دستيابی به سلاح هستهای فعاليت کند. ايران اما اين اتهام را رد میکند.
آيتالله خامنهای پيش از اين نيز گفته بود دستيابی به سلاح هستهای با آرمانهای دينی جمهوری اسلامی ايران سازگار نيست. آمريکا و کشورهای غربی با استقبال از اين اظهارنظر اعلام کردند ايران برای اثبات چنين سخنی بايد گامهای روشن و عملی بردارد.
رهبر جمهوری اسلامی ايران در بخش ديگری از سخنان خود بار ديگر در مورد مسئله فلسطين، اسرائيل را مورد حمله قرار داد و راه حل بحران فلسطين را "همهپرسی عمومی" عنوان کرد و گفت: "همه فلسطينیها... اعم از مسلمان و مسيحی و يهودی، در يک همهپرسیِ عمومی، با نظارتی دقيق و اطمينانبخش شرکت کنند و ساختار نظام سياسی اين کشور را انتخاب نمايند."
آيتالله خامنهای وضعيت کنونی جهان را به سود کشورهای غيرمتعهد دانست و گفت: "سخن ما آن است که اتاق فرمان جهان نبايد با ديکتاتوری چند کشور غربی اداره شود."
در حالی که رهبر جمهوری اسلامی در سخنان امروز خود به بحران سوريه اشارهای نکرد، محمد مرسی، در سخنانی به حکومت بشار اسد تاخت
در حالی که رهبر جمهوری اسلامی در سخنان امروز خود به بحران سوريه اشارهای نکرد، محمد مرسی، رئيس جمهوری مصر که تا اجلاس شانزدهم رياست کشورهای غيرمتعهد را برعهده داشت بههنگام واگذاری اين رياست به ايران در سخنانی به حکومت بشار اسد تاخت.
رويترز نوشته است مرسی در اين سخنرانی با بيان اينکه "امروز انقلابی عليه رژيم مستبد سوريه آغاز شده است"، گفت "وظيفه اخلاقی ماست که عليه سرکوب دولت بشار اسد از مردم سوريه حمايت کنيم."
رسانههای ايران اين بخش از سخنان مرسی را سانسور کردند و تنها بخشی از آن را بازتاب دادند که وی از اتحاد مخالفان حکومت سوريه پشتيبانی کرده است.
مرسی گفت: "مخالفان بايد صفوف خود را متحد کنند؛ به گونهای که همه جريانها را در بر گيرد و مخالفتی در ميان آنها نباشد. ما کاملأ آمادهايم از اين مسئله حمايت کنيم."
محمد مرسی سه روز پيش نيز در مصاحبه خود با رويترز از قدرتهای جهانی روسيه و چين خواست به بشار اسد کمک کنند تا از قدرت کنارهگيری کند.
محمد مرسی نخستين رئيس جمهوری مصر است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ ايران به اين کشور سفر میکند.
روابط ديپلماتيک تهران و قاهره کمی پس از انقلاب ايران به دليل حمايت مصر از محمدرضا پهلوی، شاه ايران و پيمان صلح مصر و اسرائيل قطع شد.
مرسی در سفر خود به ايران در مورد گسترش روابط مصر با جمهوری اسلامی سخنی نرانده است اما اظهار اميدواری کرد که بتواند سياست خارجی متوازنی را در پيش گيرد.
چرا سانسور می کنند
"امروز انقلابی عليه رژيم مستبد سوريه آغاز شده است"، گفت "وظيفه اخلاقی ماست که عليه سرکوب دولت بشار اسد از مردم سوريه حمايت کنيم."
مرسی گفت: "مخالفان بايد صفوف خود را متحد کنند؛ به گونهای که همه جريانها را در بر گيرد و مخالفتی در ميان آنها نباشد. ما کاملأ آمادهايم از اين مسئله حمايت کنيم."
گرچه گفتار تند مرسی در اجلاس باعث خشم احمدی نژاد شده است،اما نهایتأ همسو با سیاست ضد صهیونیستی دولتمردان و علاقه اکثر مردم صلح جوی ایرانی می باشد.فراموش نکنید که دولت نژادپرست صهیونیستی از اقای مرسی دعوت نموده است که از فلسطین اشغالی دیدن کند.لذا بعید است که مرسی با داشتن چنین موضعی نسبت به دولت اسد قادر به قبول این دعوت نامه و ایجاد روابط دوستی با دولت صهیونیستی باشد و اگر جواب مثبت به دولت صهیونیستی بدهد،مجبور است که در مجلس صهیونیستی موضعی شدیدتر نسبت به جنایات صهیونیستها اتخاذ نماید.ضمنأ آقای مرسی توپ بازی حمایت سیاسی از مردم فلسطین را شخصا با خود از زمین ایران به زمین مصر برده است و راهی جز بدست گرفتن رهبری مبارزه علیه صهیونیستها را ندارد.در غیر اینصورت توپ مجددأ و با احترام و حمایت اعراب به زمین اقای خامنه ای برگردانده خواهد شد.
اقدام مرسی انقلابی و قابل تحسین است و همه ایرانیان سیاسی وغیر سیاسی و مخصوصا دولتمردان ایران باید از این اقدم خرسند باشند .چون از زمانی که مرسی و جنبش اخوان المسلمین رهبری مقاومت را بدست بگیرند، امریکائیان،اروپائیان و صهیونیستها نمی توانند ایران را مانع اصلی عدم دست یابی به صلح در خاور میانه متهم کنند و به عوام فریبی خود و ایران هراسی ادامه دهند.برقرار باد مردمسالاری واقعی در تمام خاور میانه
بسیج دانشجویی هشت دانشگاه تهران نخستین مجموعه وابسته به سپاه هستند که ساعتی پس از سخنرانی محمد مرسی٬ بیانیهای علیه مواضع وی در خصوص بحران سوریه منتشر کردهاند!.
محمد مرسی ساعتی پس از پایان سخنرانی خود بدون آنکه با علی خامنهای دیدار کند تهران را به مقصد قاهره ترک کرد.
مرسی گفت انقلاب سوریه، مترجم گفت فتنه !!!
علی خامنهای٬ در دیدار با رابرت موگابه٬ دیکتاتور مشهور زیمباوه از وی به خاطر داشتن «روحیه انقلابی» در برابر کشورهای غربی تجلیل کرد.
رابرت موگابه یکی از مشهورترین دیکتاتورهای قاره آفریقا محسوب میشود که رابطه نزدیکی با جمهوری اسلامی دارد.
آقای خامنهای در شرایطی از «روحیه انقلابی» موگابه تجلیل کرده که خرداد سال گذشته یک پلیس در زیمباوه به خاطر استفاده از توالت خصوصی وی به تحمل ۱۰ روز زندان محکوم شده بود.
رابرت موگابه بیش از ۳۰ سال است زمام امور در زیمباوه را در اختیار دارد و رسانههای ایران نیز از وی با عنوان «دیکتاتور» یاد میکنند.
:در حالی که برخی گزارشها حاکی از کاهش سرعت اینترنت در برخی شهرها و از سوی برخی سرویسدهندهها است، گزارشهای خبرنگاران حاضر در اجلس غیرمتعهدها نشان میدهد اینترنتی که در اختیار شرکتکنندگان در این اجلاس قرار گرفته، سرعتی بیسابقه در ایران دارد و همچنین هیچ فیلترینگی بر روی آن اعمال نشده است!!
من مسلمانم وبه مسلمان بودن خود میبالم ومعتقدم تنها دین میتواند دردهای بشری را درمان کامل کند اما معتقدم ضربه ای که بعضی از مسلمانان به اسلام زده ومیزنند هیچ دشمنی نمیتواند بزند چون غیر مسلمان از این چیزهای من در آوردی بنام اسلام برداشت میکند وفکر میکند اسلام این است واز آن بیزار میشود حجاب اجباری یکی از اینهاست
اختلاف مذهبی بین مسلمانان یکی دیگر اگر حکومت مداران ایران بدنبال دگم پرستی وانحصار طلبی درجهان نبودند
اگر تفرقه مذهبی در قانون اساسی قانونی نمیشد اگر دزدی چند میلیاردی دولتمردان را نداشتیم اگر برای افکار دیگران آزادی واحترام قایل بودیم اگر خرافات مذهبی در کشور جای اصول وقوانین شیرین دینی را نمی گرفت اگر هزینه های گزاف توسعه امام زاده های ساختگی وعوامفریب را نداشتیم وبه جای اینها در پیشرفت اقتصادی کشور هزینه میکردیم و...و... محمد مرسی هم دست برادری به ما میداد وباهم علیه مظالم جهانی از سلام واقعی دفاع میکردیم وبه جای موضع گرفتن دربرابر ما ایرانیها دست اتحاد وبرادری میداد. ای کاش ما به این شعور فرهنگی ودینی میرسیدیم .
ارسال کردن دیدگاه جدید