وزير علوم: جدايی دختران و پسران در دانشگاه امری بديهی است
کامران دانشجو، وزير علوم ايران بار ديگر از جدايی دختران و پسران در دانشگاهها و محروميت از تحصيل دانشجويانی که در رويدادهای سال ۸۸ شرکت داشتند دفاع کرد.
به گزارش منابع خبری ايران، کامران دانشجو، امروز پنجشنبه هفتم ارديبهشتماه در مراسم گشايش پرديس مهندسی و فنآوریهای نوين دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: "چرا بايد ۳۳ سال از انقلاب بگذرد اما هنوز درباره جدايی سرويس دختران و پسران بحث شود، اين موضوع يک امر بديهی است."
وزير علوم همچنين از اينکه پس از گذشت ۳۳ سال از انقلاب ايران تنها يک دانشگاه دخترانه در کشور وجود دارد، انتقاد کرد.
دانشگاه الزهرا تنها دانشگاه دخترانه پس از انقلاب است که در زمان حکومت پهلوی با نام دانشگاه فرح پهلوی آغاز بهکار کرد. اين دانشگاه در آغاز انقلاب مدتی دانشگاه محبوبه متحدين نام داشت.
با اين حال مسئولان وزارت علوم در دو سال اخير تلاشهای گستردهای را برای راهاندازی داشنگاههای دخترانه آغاز کردهاند.
کامران دانشجو رسانهها را نيز مورد انتقاد قرار داد و گفت: "چرا بعضی از رسانهها تيتر میزنند که دانشگاه دخترانه تأسيس شد؟ ما بايد در کشور دانشگاه دخترانه داشته باشيم."
وزير علوم: چرا بعضی از رسانهها تيتر میزنند که دانشگاه دخترانه تأسيس شد؟ ما بايد در کشور دانشگاه دخترانه داشته باشيم
وی افزود: "از دانشگاهی بايد ترسيد که جوانان را با نگاه غربی تربيت میکند و در مسير امام خمينی حرکت نمیکند."
وزیر علوم در شهريورماه سال گذشته نيز همين سخنان را گفته بود. وی در آن تاريخ، راهاندازی دانشگاههای دخترانه را "یکی از راهکارهای اسلامی شدن دانشگاهها" معرفی کرد.
کامران دانشجو دانشگاههای تکجنسیتی را "حق دانشجویان" دانسته و تأکید کرده بود: "اکنون اولویت را به دانشگاههای تکجنیستی دخترانه و پسرانه دادیم."
غلامرضا خواجه سروری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزير علوم نيز مهرماه سال گذشته از ساخت پرديسهای دخترانه و پسرانه در دانشگاههای ايران خبر داد.
اسلامی کردن دانشگاههای ايران يکی از دغدغههای اصلی وزارت علوم ايران است که هم در تغييرات بنيادين در درسهای علوم انسانی، هم در برکناری استادان دانشگاهها و هم در جداسازی دختران و پسران در محيط دانشگاهی خود را نشان میدهد.
کامران دانشجو در سخنان امروز خود بار ديگر به رويدادهای پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در ايران اشاره کرد و گفت: "کسی که در فتنه سردمدار بوده و در واقع بعد از خطبه مقام معظم رهبری و ۹ دی در بحث فتنه فعال بوده جايش در دانشگاه نيست."
پيش از اين در ماه گذشته نيز وزیر علوم با "فتنه" خواندن رويدادهای سال ۸۸ اعلام کرد که از ورود دانشجویان فعال در آن اعتراضات به دانشگاهها جلوگیری میشود.
اين سخنان وزير علوم مورد انتقاد فعالان دانشجويی قرار گرفت.
۲۹ فروردينماه اتحاديه انجمنهای اسلامی دانشجويان سراسر کشور (دفتر تحکيم وحدت) و سازمان دانشآموختگان ايران اسلامی (ادوار تحکيم وحدت) در فراخوان مشترکی سخنان کامران دانشجو را "مجرمانه" ناميدند و خواهان آزادی تمامی دانشجویان زندانی و بازگشت آنان به کلاسها و دانشگاههای خود و تضمین آزادیهای آکادمیک شدند.
این اقای دانشجو بر خلاف نامشان دانشگاه را با چاله میدان اشتباه گرفته اند و فکر میکنند که با نشان دادن مشت های گره کرده و داد و فریاد زدن میشود داشگاهها را اداره کرد. شما با این کار جداسازی مرد و زن در واقع هم به خود و هم به همه دانشجویان توهین کرده و میکنید. بسیار جای تاسف است که وزیر علوم کشوری اینگونه حرف ها را در صدر اولویت های کاری خود قرار دهد. راستی تاریخ بعد از سقوط ج.ا. شما را چگونه خواهد دید؟ والله زشته برای یک وزیر که اینگونه توهینی به تمام دانشجویان کند و انهارا جدا کند.
از چشماش خون ميبارد...
چماقش را بدهيددستش .....
نفر دوم سفارتتان در استخر مختلط چکار ميکرد؟...ميخواست بدختران تذکر بدهد!...
بزرگ تر از تو نتوانستند جنبش دانشجويي را ساکت کنند....
همین کارهاست که حکمت الله زیرآبیزن درست می کند. این کویر بی سکسی وقتی به آب میرسد چنین زیرآبی می زند.
سایت «قدس آنلاین» از خمیر شدن بیش از شش هزار جلد کتاب «غیرمجاز» در شهر قم با نظارت اداره ارشاد اسلامی این شهر خبر داد.!!
ارسال کردن دیدگاه جدید