اصولگرایان جبهه متحد در صدر فهرست ثبتنام کنندگان نامزدی مجلس
مصطفی محمد نجار، وزیر کشور میگوید که پنج هزار و ۴۰۵ نفر برای نامزدی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی ثبتنام کردهاند، این در حالی است که بنا به گزارشهای منتشر شده اصولگرایان جبهه متحد بیشترین ثبتنام کنندهها را برای نامزدی در این دوره از مجلس داشتهاند.
وی امروز، شنبه ۱۰ دی ماه، همزمان با پایان مهلت ثبتنام برای نامزدی مجلس در یک نشست خبری اعلام کرد که ۴۲۸ نفر از ثبتنامکنندگان زن هستند و استانهای تهران با یکهزار و ۶۶ نفر و اصفهان با ۴۱۷ نفر بیشترین ثبت نامکننده را داشتهاند.
بنا به این گزارش در که وبسایت وزارت کشور منتشر شده، کمترین ثبتنام در استانهای خراسان شمالی با ۳۷ نفر و هرمزگان با ۳۹ نفر بوده است.
در انتخابات پیشین مجلس ۷۵۰۰ نفر ثبتنام کرده بودند و این دوره از انتخابات با کاهش ۳۰ درصدی داوطلبان مواجه بوده است.
به گفته وزیر کشور از میان ۲۹۰ نماینده مجلس هشتم، ۲۶۰ نفر برای شرکت در انتخابات ثبتنام کردهاند. ۱۹۷ نفر از نمایندگان دورههای پیشین مجلس نیز از جمله ثبتنامکنندگان هستند
ثبتنام برای نامزدی در مجلس که از روز سوم دی ماه آغاز شده بود تا روز گذشته، نهم دی ماه ادامه داشت. انتخابات مجلس ۱۲ اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
به گفته وزیر کشور از میان ۲۹۰ نماینده مجلس هشتم، ۲۶۰ نفر برای شرکت در انتخابات ثبتنام کردهاند. ۱۹۷ نفر از نمایندگان دورههای پیشین مجلس نیز از جمله ثبتنامکنندگان هستند.
چهرههای شاخص ثبتنامکننده
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیشتر افرادی که در تهران برای نمایندگی مجلس ثبتنام کردهاند، اصولگرایان و به ویژه اصولگرایان جبهه متحد هستند.
بنا به این گزارش، علی لاریجانی، غلامعلی حدادعادل، ابوترابیفرد، حسین مظفر، محمدرضا باهنر، پرویز سروری، اسدالله بادامچیان، شهاب الدین صدر، حسن غفوریفرد، مرتضی طلایی، بیژن نوباوه، احمد توکلی، علاءالدین بروجردی، حمیدرضا ترقی، فاطمه رهبر، احمد ناطق نوری، مصباحیمقدم، زهره الهیان، مریم بهروزی، لاله افتخاری و فاطمه رهبر از جمله افرادی هستند که برای حضور در لیست جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات کاندیدا شدهاند.
گفته میشود نام برخی از این افراد به صورت مشترک در دو لیست جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری خواهد بود.
جبهه متحد اصولگرایان، متشکل از سه ضلع جبهه پیروان خط امام و رهبری، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و ائتلاف رایحه خوش خدمت است. جبهه پايداری، متشکل از حاميان محمود احمدینژاد، رئيس جمهور ايران و منتقدان و مخالفان جريان موسوم به انحرافی هستند.اين جبهه مرکزيت آيتالله مصباح يزدی اعلام موجوديت کرده است.
فاطمه آلیا، طیبه صفایی، نادر طالبزاده، روحالله حسینیان، حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، علی اصغر زارعی، قاسم روانبخش و مهدی کوچکزاده نیز از جمله افراد سرشناس منتسب به جبهه پایداری هستند که برای نامزدی در انتخابات ثبتنام کردهاند.
پروین سلیحی، همسر مرتضی لبافینژاد، همچنین طاهره نظری، همسر منوچهر متکی، مریم بهروزی، دبیرکل جامعه زنان، فاطمه آلیا و طیبه صفایی نیز از جمله دیگر زنان اصولگرایی هستند که از تهران و شهرهای دیگر برای نمایندگی مجلس اعلام آمادگی کردهاند.
بیشتر افرادی که در تهران برای نمایندگی مجلس ثبتنام کردهاند، اصولگرایان و به ویژه اصولگرایان جبهه متحد هستند
از چهرههای نزدیک به دولت که برای ثبتنام به ستاد انتخابات وزارت کشور و فرمانداری تهران رفتند نیز میتوان به افرادی همچون پروین احمدینژاد، خواهر رئیس جمهور، امیری فر، امام جمعه مسجد ریاست جمهوری، احسان جهاندیده، دبیر سابق شورای اطلاع رسانی دولت و سید مهدی هاشمی، رئیس سازمان نظام مهندسی اشاره کرد.
علی مطهری، نماینده اصولگرای مجلس، محمود عباسزاده مشکینی، دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب و مهدی خزعلی، فرزند آیتالله خزعلی نیز اعلام کردهاند به صورت مستقل در رقابتهای انتخاباتی شرکت خواهند کرد.
با وجود اینکه احزاب شاخص اصلاحطلب اعلام کردهاند که در رقابتهای این دوره از انتخابات مجلس شرکت نخواهند کرد، برخی افراد نزدیک به جریانات اصلاحطلب از جمله سهیلا جلودارزاده، محمدرضا تابش داریوش قنبری، مصطفی کواکبیان، محمدرضا خباز، علیرضا محجوب، اکبر اعلمی، الهه استگو ومسعود پزشکیان با ثبتنام برای نامزدی مجلس، گفتهاند که به صورت مستقل در انتخابات حضور خواهند داشت.
گروهی از زندانيان سياسی اصلاحطلب، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، شورای هماهنگی راه سبز اميد، جبهه مشارکت ايران اسلامی و محمد خاتمی از جمله احزاب و گروهها و چهرههای اصلاحطلب و منتقد حکومت ايران هستند که گفتهاند در اين انتخابات "نبايد شرکت کرد."
گروههای مختلف اصلاحطلب اعلام کردهاند که انتخابات در ايران "آزاد و سالم نيست"؛ فضای کشور "نظامی و امنيتی" است؛ بازداشتها ادامه دارد؛ زندانيان همچنان در زندانها بهسرمیبرند؛ آزادی مطبوعات و رسانهها محدودتر میشود و بنا به همين دلايل "نبايد در اين انتخابات شرکت کرد."
مگر قرار نبود اين اساطير فوق ليسانس به بالا باشند؟..بعضی ها ديپلم هم ندارند؟!..
شوي مسخره..همان قبلي ها با چند تغيير مجلس انتصابي را تشکيل خواهند داد تا رونده بيهوده فعلی باز کاملا خنثي و بي اثر ادامه داده شود.....!!
تحریم و خانه نشینی در مقابل تحریم معترضانه
از منظر حکومتی گزینه تحریم انتخابات در مدت چند ماهه دور اول و دوم ، بسیار بهداشتی و حتی مشروعیت بخش و مفید هم میباشد. این که حکومت در لیست مصادیق مجرمانه تحریم انتخابات ، با جرم تراشی ، تحریم کنندگان را شدیداً انذار میدهد و تهدید مینماید نعل وارونه است چون میداند مردم بر عکس رفتار میکنند و در حقیقت خود به دنبال خلوت کردن صحنه انتخاباتی از سوی معترضین است.و الاّ میتوانست بجای این همه لاطائلات و رجز خوانی ، طرح دو فوریتی برای الزام قانونی شهروندان به شرکت در انتخابات را که در بسیاری از کشورها معمول است تصویب و منع کنندگان از شرکت در انتخابات را هم قانوناً مورد پیگرد قرار دهد که البتّه این ربطی به عدم مشارکت احزاب و تشکلها در انتخابات نمیتواند داشته باشد.
. اگرچه دوستان میگویند حضور پررنگ مردم در مشارکت معترضانه برای دادن رأی باطل شده میتواند برای یکی دو روز مصرف داخلی مورد سوء استفاده حکومت واقع شود ولی اگرهم حوزه ها خلوت و کم تعداد باشند تهیه فیلم از زاویه بسته و انجام مصاحبه در چند محل رأی گیری که آنرا با بسیجیان و رأی دهندگان وظیفه بگیر شلوغ کرده باشند یا استفاده از فیلمهای آرشیوی مشکل چندانی نیست. چون در تمام مناطق و در پای هر صندوق ناظزینی از سوی دو جناح اقتدارگرا و نامزدهای نمایندگی وجود دارند و برای آنان شکست و پیروزی در این برهه به معنی واقعی مسئله مرگ و زندگی است، احتمال نادیده گرفتن آرای باطله ، تغییر نتایج صندوق و مال خود کردن نتیجه هر حوزه از طرف یک داوطلب چیزی در حدّ صفر است . هر نوع دخالت و تقلب در صندوقها به شدید ترین بر خورد و در گیری فیزیکی تا سر حد مرگ بین طرفین که نوعاً از چماق دارن هستند است منجر خواهد شد. برای حفظ آبرو تعمدی هم از سوی طرف شکست خوردگان در عمده کردن کثرت آرای باطله ، محتمل است. نتیجه مشارکت اعتراضی بیشترین فشارها را بر حکومت وارد میکند
Walking in the presence of ganits here. Cool thinking all around!
ارسال کردن دیدگاه جدید