کنارهگيری ولايتی از کميته سه نفره
روزنامه مردمسالاری در شماره دوشنبه ۱۳ تير ۱۳۹۰ گزارشی درباره کنارهگيری علیاکبر ولايتی از کميته سه نفره منتشر کرده است.
کميته سه نفره در سال ۱۳۸۹ از سوی محمود احمدینژاد، رئيسجمهوری ايران برای ايجاد وحدت بين اصولگرايان تشکيل شد.
اما رضا طلايینيک از نمايندگان پيشين مجلس گفته: «ائتلاف فراگير اصولگرايان پس از انتخابات دوره هشتم مجلس شورای اسلامی خاتمه يافت و امروز هيچ هويتی به نام ائتلاف فراگير اصولگرايان وجود ندارد.»
علاوه بر ولايتی که اکنون از اين کميته کنارهگيری کرده، حبيبالله عسگراولادی از اعضای موتلفه و غلامعلی حداد عادل، نماينده مجلس دو عضو ديگر آن هستند.
روزنامه مردمسالاری نوشته: «نگرانی اصولگرايان از ايجاد جريان جديد از سوی نيروهای دولتی موجب شد تا کميتهای سه نفره متشکل از عسگراولادی، علیاکبر ولايتی وحداد عادل توسط احمدینژاد تعيين شود تا اين افراد مورد اعتماد رئيس دولت، با ديگر گروههای اصولگرايان برای رايزنی با ديگر طيفها به تعامل بپردازند.»
محسن يحيوی، عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسين علت کنارهگيری ولايتی از کميته سه نفره را جلوگيری از ايجاد «شبهه» دخالت دفتر رهبر ايران در انتخابات اعلام کرده است.
در چند ماه گذشته برخی از چهرههای اصولگرايان نسبت به احتمال ورود همفکران اسفنديار رحيممشايی، رئيس دفتر رئيسجمهور هشدار دادهاند.
آنها که از مشايی و همفکران وی به عنوان «جريان انحرافی» نام میبرند، میگويند اين جريان میخواهد دستکم ۱۵۰ کرسی مجلس را به دست آورد.
دولت احمدینژاد نيز بر همين پايه به احتمال «دخالت» در انتخابات مجلس نهم که قرار است ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ در سراسر ايران برگزار شود، متهم شده است. موضوعی که آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی نيز درباره آن هشدار داد.
رهبر جمهوری اسلامی هشتم خرداد در ديدار با نمايندگان مجلس گفت نمايندگان برای به دستآوردن رأی به کانونهای ثروت و قدرت نزديک نشوند.
احمد جنتی، دبير شورای نگهبان نيز پيشتر گفته بود «جريان انحرافی می خواهد با پولهای کلان مجلس را قبضه کند.»
با اين حال محمود عباسزاده مشکينی، مدير کل سياسی وزارت کشور در واکنش به اين سخنان گفته است اتهام دخالت دولت در انتخابات بايد سند داشته باشد.
همچنین صولت مرتضوی، رئيس ستاد انتخابات ايران گفته است دولت، انتخابات مجلس را با «صحت و سلامت» برگزار میکند.
مطالب ديگر مطبوعات:
جام جم؛ حفر تونل برای فرار بزرگ
تهران امروز؛ تفکيک جنسيتی تنها چاره کار نيست
با سلام
امریکایی ها مثلی دارند به این مضمون "وقتی کشتی در حال غرق شدن باشد موشها یکی یکی از ان به داخل اب می پرند" . حالا این مثل شده مصداق ج.ا و خلافت سید علی که مدتهاست سر حوضش نشسته و نمیداند چه باید بکند. چه بخواهیم و چه نخواهیم ایران در سراشیب سقوط است اگر چه دولت دارد وانمود میکند که همه چیز ارام است. اما این ارامش ظاهری فقط یک سراب است و عنقریب صدای ریزش پایه های بیت رهبری را خواهیم شنید. در واقع سرعت سقوط به سقوط دولت سوریه وابستگی مستقیم دارد. با ظهور اولین ترکهای بزرگ در حکومت بشار اسد ج.ا. خود به خود فرو خواهد ریخت.
به امید بیداری مردم ایران
ارسال کردن دیدگاه جدید