خانه | خبر | اخبارایران

علی مطهری: برکناری رؤسای دانشگاه، اهداف انتخاباتی دارد

پنجشنبه, 1392-01-01 10:35
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

علی مطهری، نماينده مجلس ايران، برکناری رؤسای چند دانشگاه تهران توسط محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهور اين کشور را دارای "اهداف انتخاباتی" دانست.

 

مطهری به تارنمای خبرآنلاين گفت: "آن‌چه که در متن اين نامه (نامه احمدی‌نژاد به وزير علوم درباره برکناری رؤسای چند دانشگاه) آمده، حرف‌های خوبی است."

 

وی با اشاره به اين‌که خودش هم منتقد "حاکميت فضای امنيتی در دانشگاه‌ها" است، افزود: "دانشجويان و اساتيد نبايد نگران اظهار نظر در محيط‌های دانشگاهی باشند."

 

محمود احمدی‌نژاد چند روز پيش در نامه‌ای خطاب به کامران دانشجو، وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوری خواهان برکناری رؤسای دانشگاه تهران و دانشگاه تربيت مدرس به دليل "رويکرد سياست‌زده، غيرعلمی و يا احيانا امنيتی" آن‌ها شد.

 

فرهاد رهبر، از رؤسای سازمان مديريت و برنامه‌ريزی در دولت نهم احمدی‌نژاد در بهمن‌ماه ۱۳۸۶ به‌عنوان رئيس دانشگاه تهران منصوب شد و بيژن رنجبر نيز از خردادماه ۱۳۸۹ رئيس دانشگاه تربيت مدرس بود.

 

علی مطهری: چرا آقای احمدی‌نژاد پس از حوادث سال ۸۸ و طی سه چهار سال گذشته به اين موضوع نپرداختند؟

به گفته احمدی‌نژاد "رويکرد سياست‌زده و غيرعلمی و يا احيانا امنيتی توسط مديران در محيط اجتماعی ناکارآمد و تخريب‌کننده و در محيط دانشگاهی ناکارآمدتر و مخرب‌تر است."

 

با اين حال مطهری، نماينده منتقد دولت، اقدام احمدی‌نژاد را "ديرهنگام" ناميد و گفت: "چرا آقای احمدی‌نژاد پس از حوادث سال ۸۸ و طی سه چهار سال گذشته به اين موضوع نپرداختند؟"

 

شماری از نمايندگان مجلس نيز از اين تصميم احمدی‌نژاد انتقاد کرده‌اند.

 

به گفته مطهری اين اقدام احمدی‌نژاد "می‌تواند شائبه‌های ايجاد کند که مبادا اهداف انتخاباتی پشت سر اين مسئله وجود دارد."

 

منتقدان دولت ايران می‌گويند احمدی‌نژاد قصد دارد در انتخابات رياست‌جمهوری امسال، اسفنديار رحيم مشايی، يکی از نزديکانش را به قدرت برساند تا خود معاون اول دولت آينده شود و عملاً همچنان رئيس‌جمهور در سايه باقی بماند، اتهامی که دولت آن را رد می‌کند.

 

يازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوری ايران، ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ برگزار می‌شود.

 

برخی چهره‌های نزديک به حکومت ايران می‌گويند صلاحيت مشايی برای انتخابات تأييد نخواهد شد.

 

قاسم روانبخش، عضو شورای مرکزی جبهه پايداری دو هفته پيش گفته بود اگر شورای نگهبان، صلاحيت اسفنديار رحيم مشايی، از نزديکان محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهور ايران را تاييد نکند، ممکن است احمدی‌نژاد از رياست‌ جمهوری استعفا کند.

 

در همين حال سرتيپ محمدعلی آسودی، معاون فرهنگی نماينده آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران نيز گفته است: "فتنه قبل از انتخابات ۹۲ به شکلی است که برخی می‌گويند اگر اين چنين نشود، انتخابات را برگزار نمی‌کنند و آن را تحريم می‌کنند."

 

مسئولان ايران از حوادث و اعتراضات پس از انتخابات رياست‌جمهوری سال ۸۸ به عنوان "فتنه" نام می‌برند.

 

مقامات حکومت ايران نگران هستند که اين انتخابات مانند انتخابات رياست‌جمهوری دوره گذشته به بحران تبديل شود.

 

دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری ايران که ۲۲ خردادماه ۱۳۸۸ (۱۲ ژوئن ۲۰۰۹)، برگزار شد به بزرگ‌ترين و طولانی‌ترين اعتراض‌های مردمی عليه حکومت ايران تبديل گرديد.

 

ظاهرا نگرانی از بروز شکل‌گيری اعتراضات در اين انتخابات باعث شده تا مقامات حکومتی نسبت به بروز تنش در اين انتخابات هشدار بدهند.

 

در همين رابطه، آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی چند ماه پيش گفت فضای کشور در آستانه انتخابات "نبايد دچار تنش شود."

 

 

Share this
Share/Save/Bookmark

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما