خانه | خبر | اخبارایران

نماينده مجلس ايران: رايتل معضل اخلاقی و امنيتی ايجاد می‌کند

شنبه, 1391-11-07 21:29
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

يک نماينده مجلس ايران می‌گويد مکالمات تصويری شرکت تلفن همراه رايتل، "معضلات اخلاقی و امنيتی" ايجاد می‌کند.

 

بيژن نوباوه، عضو کميسيون فرهنگی مجلس ايران، امروز شنبه هفتم بهمن ۱۳۹۱ به خبرگزاری ميراث فرهنگی (CHN) گفت: "بحث‌های زيادی درباره رايتل در کميسيون فرهنگی انجام شده است و بسياری از اعضای کميسيون با اين نوع ارتباط مخالف هستند."

 

رايتل يکی از شرکت‌های تلفن همراه در ايران است که روی سيم‌کارت‌های آن برای نخستين بار در اين کشور مکالمات تصويری نيز فعال شده است. همراه اول و ايرانسل، دو شرکت ديگر ارائه‌دهنده خدمات موبايل در ايران چنين امکانی را برای مشتريان فراهم نکرده‌اند.

 

علی طاهری، سخنگوی کميسيون فرهنگی مجلس نيز هفته گذشته، با اشاره به دغدغه اعضای اين کميسيون درباره رعايت نشدن شئونات در ارتباط تصوری يکی از اپراتورهای تلفن همراه، گفت: "روابط دختر و پسرها که اکنون به صورت پنهانی و تلفنی انجام می‌شود، با استفاده از اين خطوط به صورت تصوری انجام خواهد شد، در اين نوع ارتباط حریم‌‌های خصوصی به‌طور کامل از بين می‌رود".

علی طاهری، سخنگوی کميسيون فرهنگی مجلس نيز هفته گذشته، با اشاره به دغدغه اعضای اين کميسيون درباره رعايت نشدن شئونات در ارتباط تصوری يکی از اپراتورهای تلفن همراه، گفت در اين باره به محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهور اين کشور تذکر کتبی داده است.

 

به گفته طاهری، "روابط دختر و پسرها که اکنون به صورت پنهانی و تلفنی انجام می‌شود، با استفاده از اين خطوط به صورت تصوری انجام خواهد شد، در اين نوع ارتباط حریم‌‌های خصوصی به‌طور کامل از بين می‌رود".

 

وی می‌گويد: "منظور ما تعطيلی اپراتور يا قطع ارتباط تصوری از طريق خطوط تلفن همراه نيست... آقايان بايد توضيح بدهند که برای اين موضوع چه فکری کرده‌اند؟"

 

اما بيژه نوباوه، یکی دیگر از نمایندگان مجلس ایران می‌گويد: "بسياری از اعضای کميسيون با اين نوع ارتباط مخالف هستند."

 

به گفته نوباوه، "مخالفت‌ها درباره فن‌آوری‌هايی مثل رايتل يا وايمکس به اين دليل است که مخاطب اين نوع فن‌آوری‌ها ما نيستيم، چون نياز شناسی و نيازسنجی در کشور درباره آن‌ها انجام نشده است".

 

 اين نماينده مجلس ايران می‌گويد: "موضوع مهم اين است که مسئولان رايتل هنوز نتوانسته‌اند نياز کاربران داخل ايران به مکالمه تصويری را تعريف کنند و بگويند که چه نيازی به اين نوع ارتباط در کشور وجود دارد."

 

شرکت رايتل و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره سخنان اين نماينده مجلس واکنشی نشان نداده‌اند. رايتل وابسته به شرکت سرمايه‌گذاری سازمان تأمين اجتماعی ايران (شستا) است.

شمار مشترکان تلفن همراه در ايران بيش از ۵۴ ميليون نفر برآورده شده است.

Share this
Share/Save/Bookmark

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما