خانه | خبر | اخبارایران

مصرف ترياک؛ عامل بالاترين آمار سرطان مری دنيا در استان گلستان

سه شنبه, 1391-01-29 12:12
نسخه قابل چاپنسخه قابل چاپ

رئيس مرکز تحقيقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت استان گلستان ايران دارای بالاترين آمار سرطان مری دنيا شناخته شد و عامل اصلی آن مصرف بالای ترياک است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا ملک‌زاده، رئيس مرکز تحقيقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، امروز سه‌شنبه ۲۹ فروردين‌ماه از نهايی شدن طرح مطالعاتی ميزان شيوع بالای سرطان مری در استان گلستان که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اين استان و پژوهشگرانی از مرکز ملی تحقيقات آمريکا، سازمان بهداشت جهانی و دانشگاه کمبريج انجام گرفت، خبر داد.

رضا ملک‌زاده با بيان اينکه در اين پژوهش‌ها ۵۰ هزار نفر مورد مطالعه قرار گرفتند، گفت بر پايه اين تحقيقات استان گلستان در منطقه‌های گنبد، کلاله، آق‌قلا و مينودشت بيشترين شيوع بيماری سرطان مری را در دنيا دارد.

به‌گفته وی ۱۷ درصد از اين تعداد به‌طور مستمر در مدت ۱۷ سال مصرف ترياک داشته‌اند.

ملک‌زاده افزود: "نتايج اين تحقيقات نشان داد که شانس مرگ و مير در مقايسه با افرادی که ترياک مصرف نمی‌کنند دو برابر شده است ضمن آنکه افزايش خطر مرگ و مير در زنان معتاد به ترياک تا ۱۵۰ درصد بيشتر از مردان است."

رضا ملک‌زاده، رئيس مرکز تحقيقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران: ترياک شانس ابتلا به سرطان مری را سه برابر می‌کند

رئيس مرکز تحقيقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکيد بر اينکه ترياک شانس ابتلا به سرطان مری را سه برابر می‌کند، خاطر نشان کرد: "اين در حالی است که افراد تحت بررسی از سن ۳۹ سالگی اقدام به مصرف ترياک کرده‌اند به‌گونه‌ای که اين افراد در طی ۱۲.۵ سال روزانه ۰.۶ گرم ترياک را مصرف می‌کنند."

وی با رد برخی باورها مبنی بر اينکه ترياک تأثيرات مثبتی در درمان برخی بيماری‌ها دارد، گفت: "ترياک عامل پنج نوع سرطان دهان، مری، معده، ريه و مثانه است ضمن آنکه بيماری‌هايی چون افزايش فشار خون و سکته قلبی را به‌دنبال دارد."

وی تأکيد کرد که اين مشتقات ترياک چون داروی "مرفين"، "متادون" و "پديتين" هستند که برای تسکين دردهای بيماران سرطانی توليد می‌شوند و خطراتی را برای فرد ندارند اما مصرف ترياک عوارضی را برای فرد ايجاد می‌کند.

رضا ملک‌زاده در بخش ديگری از سخنان خود گفت در مورد ميزان بالای سرطان مری در استان گلستان مطالعات زمين‌شناسی پزشکی نيز انجام گرفته است اما تنها عنصری که بر روی آن تأکيد می‌شود نيترات موجود در خاک است.

وی گفت: "خاک اين منطقه آتشفشانی است و خاک‌های آتشفشانی مملو از نيترات است که در آب و محصولات کشاورزی وارد شده است. اين امر می تواند در شيوع سرطان مری مؤثر باشد ولی مطالعات ما نشان داد که خوردن چای داغ و مصرف ترياک در طولانی‌مدت در شيوع بالای اين نوع سرطان نقش مؤثری دارد."

به‌گفته ايرج خسرونيا، رئيس جامعه پزشکان متخصص داخلی سرطان سومين عامل مرگ و مير در ايران است

بهمن‌ماه سال گذشته ايرج خسرونيا، رئيس جامعه پزشکان متخصص داخلی به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: "سرطان سومين عامل مرگ و مير در ايران است و سالانه جان بيش از ۳۰ هزار نفر را می‌گيرد."

وی عوامل افزايش آمار سرطان در ايران را افزايش سن و درصد سالمندی، پيشرفت تکنولوژی، آلودگی و وجود آلاينده‌های سرطان‌زا در محيط دانست.

پرويز دريايی، عضو کميته علمی ششمين کنگره انجمن جراحان عمومی نيز در آبان‌ماه سال گذشته با اشاره به ابتلاء ۱۰۰ نفر ايرانی به ازای هر يک صد هزار نفر جمعيت به سرطان گفت: "سالانه ۲۰۰ هزار بيمار سرطانی در ايران شناخته می‌شود و بر اساس آمار ثبت سرطان در کشور ساليانه ۴۰ هزار ايرانی بر اثر ابتلاء به انواع سرطان‌ها می‌ميرند.

وی افزود: "بر اساس آمار منتشرشده از بهشت زهرا از ۱۵۵ مرگ روزانه به ترتيب حوادث و سوانح رانندگی، بيماری‌های قلب و عروق و سرطان‌ها سه عامل ابتدايی مرگ و مير به‌شمار می روند.

به‌دليل افزايش شيوع سرطان در ايران، جامعه پزشکان متخصص داخلی در بيست‌وسومين کنگره خود که در ارديبهشت‌ماه امسال برگزار می‌شود به راه‌های پيشگيری از ابتلاء به اين بيماری و عوارض ناشی از آن می‌پردازد.

 

Share this
Share/Save/Bookmark

پس با این مطالعات باید نصف مردم کرمان در حال حاضر مرده باشند. تا انجا که من بارها شنیده ام عامل اصلی سرطان مری در آن منطقه را نوشیدن چای بسیار داغ میدانند و نه تریاک.

این اینطور بود بایستی رهبری الان هشت کفن پوسانده باشد. ایشون طبق تجویز دکتر روز شانزده مثغال تریک میکشند و روزی دولول را در قوی دم می کنند و میل می فرمایند. البته در اسلام شراب حرام است و تریاک حلال برای همین هم در ایران اگر شما شراب بنوشید شما را با بطری شراب می نوازند اما هرویین و تریاک و اینها را البته اسلام در حد استطاعه حلال کرده است. یعنی هر بامش بیش دودش بیشتر. امام خمینی البته نمی کشید چون علاقه ی ایشانم به خون و شهید و شهادت و جهاد بیشتر بود. اما وقتی از ایشون سوال شد بدون درنگ فرمودند اگر آقا هم امروز ظهور کند البته تریاک را هم خود استفاده خواهد کرد و هم امت ایشان. و بعد با ظهور آقا امام خامنه ای دیدیم که این مسئله بطور عمومی مورد عنایت قرار گرفت تا جایی که امروز در سه را جمهور و نزدیک بیت رهبری بیشترین تریاک از هم نوع سناتوری و تا آیت الهی و حجت الاسلامی و... مورد استفاده است. وقتی وارد سه راه جمهوری می شوید اصلا گویی در بهشت هستید. امام زمان خودش ایران را زیر نفس دودین خودش حفظ کرده است. تریاک از اوجب واجبیات است. شهید سعید امامی از واجبی بجای تریاک و به اذن امام عج استفاده کرد تا اسرار نظام مقدسین و مقدسات و مقدس حفظ شود و البته حفظ هم شد. خدا در قرآن می فرماید ان الله مستضرفون به العفیون و. هذا مقامکم مستدامه و الدود الواجب و الحیات مستطره. یعنی حیات شما مومنین در مصرف دودی ست که خداوند آنرا مورد عنایت خاصه ی ولایت قرار داده است.

این چه نوع ادبیاتی است که به کار گرفته شده .به عنوان مثال شانس مرگ ومیر در مقایسه با افرادی که تر یاک نمی کشند دوبرابر شده است ویا جای دیگری می خوانیم تریاک شانس ابتلا به بیماری مری را سه برابر می کند .
فکر نمی کنید که نباید کلمه شانس را بکار گرفت چرا که کسی قرار است بیمار شود ویا بیمار است دیگر چه شانسی اورده است ویا اگر قشری قرار است بیشتر از دیگران بیمار شود چه شانسی به رو کرده است .
پس بهتر نبود اینچنین می نوشتید .خطر مرگ ومیر در افرادی که تریاک می کشند دو برابر افرادی است که تریاک نمی کشند
وجمله بعدی را نیز باید اینچنین نوشت. تریاک خطر ابتلا به بیماری مری را سه برابر افزایش می دهد
شانس برایمان خیر وخوبی به ارمغان می اورد نه شر وبلا ومرگ ومیر بیماری که اگر اینچنین شود نشان از نداشتن شانس است پس اگر شانس بیاوریم بیماری نسیبمان نمی شود

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.

لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.

کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و
منتشر نخواهد شد.

 

لینک به ادیتور زمانه:         

برای عبور از سد فیلترینگ

پرونده ۱۳۹۱ / چشم‌انداز ۱۳۹۲

مشخصات تازه دریافت برنامه های رادیو زمانه  از ماهواره:

ماهواره  :Eutelsat

هفت درجه شرقی

پولاریزاسیون افقی 

سیمبول ریت ۲۲

فرکانس ۱۰۷۲۱مگاهرتز

همیاران ما