سعيد مرتضوی به "معاونت در قتل" متهم شد
سعيد مرتضوی، دادستان پیشین تهران که از وی به عنوان "متهم اصلی" وقايع بازداشتگاه کهريزک نام برده میشود، تفهيم اتهام شد.
تارنمای تابناک که به منابع امنيتی نزديک است، روز يکشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ گزارش داد مرتضوی در زمينههای "معاونت در قتل"، "نقض حقوق شهروندی" و "هتک حيثيت ناجا" تفهيم اتهام شده است.
تابناک میگويد دادستان پيشين تهران بهزودی محاکمه خواهد شد.
در همين حال روزنامه تهران امروز در شماره دوشنبه ۲۲ اسفند نوشت عبدالحسين روحالامينی پدر يکی از کشته شدگان کهريزک در گفتوگويی با اين روزنامه، خبر تفهيم اتهام سعيد مرتضوی را رد نکرده است.
سعيد مرتضوی در زمينههای معاونت در قتل، نقض حقوق شهروندی و هتک حيثيت ناجا تفهيم اتهام شده است
مرتضوی، دادستان پيشين تهران در تير ۱۳۹۰ گفته بود از تمامی اتهامهای حوادث کهريزک "تبرئه شده است". اما همان زمان غلامحسين محسنی اژهای، دادستان کل کشور خبر تبرئه مرتضوی را رد کرد.
بازداشتگاه کهريزک پس از آن خبرساز شد که سه نفر از معترضان به نتيجه انتخابات بحثبرانگيز رياستجمهوری سال ۱۳۸۸ ايران، در آن کشته شدند. امير جوادیفر، محسن روحالامينی و محمد کامرانی سه جوانی هستند که آن زمان در بازداشتگاه کهريزک بر اثر شکنجه کشته شدند.
"سعيد مرتضوی، دادستان پيشين تهران؛ حسن زارع دهنوی مشهور به قاضی حداد، معاون وقت امنيت دادستان تهران و علیاکبر حيدریفر، قاضی شعبه اول دادياری دادگاه انقلاب" سه مقام قضايی هستند که شهريور ۱۳۸۹ در رابطه با پرونده کهريزک از کارشان تعليق شدند.
روحالامينی پيشتر هم گفته بود سعيد مرتضوی پس از دستور آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی برای تعطيلکردن بازداشتگاه کهريزک، اين بازداشتگاه را "بهموقع تخليه نکرده است."
آيتالله خامنهای پس از انتشار خبرهايی درباره "شکنجه" بازداشتشدگان در کهريزک، پنجم مرداد ١٣٨٨ دستور تعطيلی اين بازداشتگاه را صادر کرد.
مخالفان حکومت ايران از سعيد مرتضوی به عنوان "متهم اصلی" اين پرونده نام میبرند.
سعيد مرتضوی پس از انتصاب آيتالله صادق لاريجانی به سمت رياست قوه قضاييه از دادستانی تهران کنار گذاشته شد. محمود احمدی نژاد، رئيسجمهور ايران پس از برکناری مرتضوی، او را به عنوان رئيس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب کرد.
در همين حال در چند روز گذشته خبرهای تأييد نشدهای منتشر شده که نشان میدهد احمدینژاد قصد دارد مرتضوی را بهعنوان مديرعامل سازمان تأمين اجتماعی منصوب کند. سازمان تأمين احتماعی، بزرگترين سازمان بيمهگر در ايران است.
۱۵ نماينده مجلس ايران نيز به محمود احمدینژاد در مورد انتصاب سعيد مرتضوی به سمت مديرعاملی سازمان تأمين اجتماعی تذکر دادهاند. به گفته اين نمايندگان، مرتضوی "صلاحيت و دانش لازم"را برای مديرعامل سازمان تأمين اجتماعی ندارد.
راستی چه ارتباطی هست میان اعلام ناگهانی خبر قرارداد معروف به "ترکمانچین" یا همان قرارداد نفتی ایران با چین پس از سه سال توسط سایت تابناک و تفهیم اتهام ناگهانی قاضی مرتضوی؟ آیا آقای محسن رضایی تهدید به افشای گافهای دولت کرده است؟ آیا این قرارداد "ترکمانچین" از موارد بی اهمیتی است که به عنوان پیش درآمد افشا شده تا دولت و قوه قضاییه برای محاکمه قاتل پسر یار غار محسن رضایی تحت فشار قرار گیرند؟ آیا موارد مهم تری هستند که حکومت از ترس افشا تن به محاکمه یکی از مخلص ترین و بی رحم ترین عوامل خود داده است؟ چه رابطه ای است بین حذف خبر قرارداد با اعلام تفهیم اتهام قاضی القضات جانی؟
دوطرف فاسد ودرارتکاب جنايات سهيم هستند نمونه آخرش تلاش نصب مرتضوي به رياست تامين اجتماعي از طرف باند احمدي نژاد است! .
مشکل درصد تقسيم دزدي ها و قدرت ميباشد......
اين را همه ميدانستند که نفت و بنادر را بقيمت مفت به چين ودرياي خزر و نيروگاه اتمي و قراردادهاي نظامي را به روسها داده اند و بهمين منظور اين کشورها از اينها و رژيم اسد حمايت ميکنند.....
ارسال کردن دیدگاه جدید