مخالفت رهبر جمهوری اسلامی با طرح پذيرش دولت فلسطين در سازمان ملل
سرانجام موضع رسمی جمهوری اسلامی ايران در مورد پذيرش دولت فلسطين در سازمان ملل از سوی آيتالله علی خامنهای اعلام شد.
به گزارش منابع خبری ايران، امروز شنبه ۹ مهرماه، آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران در پنجمين نشست حمايت از انتفاضه فلسطين سخنانی در رابطه با بحران خاورميانه ايراد کرد.
آيتالله خامنهای گفت: "هر طرحی که بخواهد فلسطين را تقسيم کند، يکسره مردود است."
وی افزود: "طرح دو دولت که لباس حق به جانبِ «پذيرش دولت فلسطين به عضويت سازمان ملل» را بر آن پوشاندهاند، چيزی جز تن دادن به خواسته صهيونيستها يعنی «پذيرش دولت صهيونيستی در سرزمين فلسطين» نيست."
رهبر جمهوری اسلامی اين طرح را به معنی "پايمال کردن حق ملت فلسطين" دانست و گفت: "فلسطين ، فلسطينِ «از نهر تا بحر» است، نه حتی يک وجب کمتر."
آيتالله خامنهای که اقدام محمود عباس، رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين در ارائه طرح عضويت فلسطين در سازمان ملل را بهشکل تلويحی "کارهای نمايشی" خواند افزود: "برای دستيابی به اين هدف والا، کار لازم است نه حرف."
به گفته آيتالله خامنهای در طرح جمهوری اسلامی ايران، همه مردم اصلی فلسطين "و نه مهاجران بيگانه" در يک همهپرسی عمومی شرکت کرده و نظام آينده فلسطين را تعيين میکنند
آيتالله علی خامنهای در بخش ديگری از سخنان خود پيشنهاد جمهوری اسلامی ايران را در مورد حل مسأله فلسطين ارائه کرد.
وی گفت: "ما نه جنگ کلاسيک ارتشهای کشورهای اسلامی را پيشنهاد میکنيم و نه به دريا ريختن يهوديان مهاجر را و نه البته حکميت سازمان ملل و ديگر سازمانهای بينالمللی را. ما همهپرسی از ملت فلسطين را پيشنهاد میکنيم."
به گفته آيتالله خامنهای در اين طرح همه مردم اصلی فلسطين "و نه مهاجران بيگانه" در يک همهپرسی عمومی شرکت کرده و نظام آينده فلسطين را تعيين میکنند.
وی گفت نظام و دولت برآمده "تکليف مهاجران غير فلسطينی را که در ساليان گذشته به اين کشور کوچ کردهاند، معين خواهد کرد."
منظور آيتالله خامنهای از "مهاجران غير فلسطينی"، شهروندان اسرائيلی است که پس از جنگ شش روزه اسرائيل و اعراب در سال ۱۹۶۷ و اشغال مناطقی چون نوار غزه، بيتالمقدس شرقی و بلندیهای جولان توسط دولت اسرائيل، سالهاست که در اين بخشها زندگی میکنند.
آيتالله علی خامنهای طرح جمهوری اسلامی ايران را طرحی "عادلانه و منطقی" خواند که "میتواند از حمايت ملتها و دولتهای مستقل برخوردار شود."
محمود احمدینژاد در سفر نيويورک گفته بود: "بهرسمیت شناختن دولت مستقل فلسطین گام اول و سکوی رو به جلو در جهت آزادسازی همه سرزمین فلسطین است"
محمود احمدینژاد، رئيس جمهور ايران نيز در سفر اخير خود به نيويورک بدون آنکه با صراحت در برابر طرح محمود عباس موضعگيری کند، گفته بود: "بهرسمیت شناختن دولت مستقل فلسطین نقطه نهایی و هدف نیست، بلکه گام اول و سکوی رو به جلو در جهت آزادسازی همه سرزمین فلسطین است."
اين مواضع احمدینژاد مورد انتقاد شديد تشکيلات خودگردان فلسطين قرار گرفت. سخنگوی تشکيلات خودگردان در واکنش به اظهارات احمدینژاد گفت: "اين حرفها به اهداف راستگرايان اسرائيلی کمک میکند."
محمود عباس، جمعه يکم مهرماه جاری درخواست تاريخی عضويت کشور فلسطين را در نيويورک، مقر سازمان ملل مطرح کرد.
او پس از بازگشت به رامالله مورد استقبال دهها هزار نفر از ساکنان کرانه باختری اردن قرار گرفت و در يک سخنرانی عمومی گفت "کارزار بينالمللی ديپلماتيک ما آغاز شده است" و "امروز شاهد تولد «بهار فلسطينی» هستيم."
اين اقدام محمود عباس از سويی با مخالفت شديد آمريکا و اسرائيل روبهرو شد و از سوی ديگر گروههای تندروی فلسطينی از جمله حماس نيز با آن به مخالفت پرداختند.
اسماعيل هنيه، که حکومت حماس در نوار غزه را رهبری میکند اعلام کرد که فلسطينیها بايد سرزمين خود را آزاد سازند و نه اينکه آن را از سازمان ملل "گدايی" کنند.
هنيه گفت: "مردم فلسطين، مردم ما، برای داشتن دولت مستقل خود به سازمان ملل التماس نمیکنند... دولتها با قطعنامههای سازمان ملل ساخته نمیشوند. موضوع آزادسازی سرزمين ماست."
آمريکا گفته است که اگر کشورهای ديگر در شورای امنيت با طرح محمود عباس موافقت کنند آن را وتو خواهد کرد. آمريکا معتقد است که مسأله خاورميانه تنها در پشت ميز مذاکره دوجانبه فلسطين و اسرائيل حل خواهد شد.
با سلام و بی تعارف
به نظر میرسد که حرفهای اقا هر از گاهی حرف حساب هم از توش در می اید. اگرچه ایران هم میخواهد ماهی خود را از اب گل الوده پلسطین صید کند اما به نظر میرسد که با وجود وتوی امریکا و سرسختی اسراییل در عقب نشینی از سرزمینهای اشغالی و تفرقه موجود در پلسطین بین عباس و هنیه مساله پلسطین لاینحل و غیرقابل توافق خواهد ماند.
ماهی بزرگی که ایران از این مساله صید میکند همان جنگ افروزی و شرخری و اوباش مداری است که زیر عنوان دفاع از حقوق پلسطینی ها و به کمک هنیه و حزبالله و دیگر گروههای تندرو به جرا خواهد گذاشت. و این حرکت ایران اگر چه با نیروی نظامی و جاسوسی اسراییل اکثراّ خفه خواهد شد اما با کسب برچسب ظلم-ستیزی ایران را به مرکز ثقل نوید حکومت ها اسلامی در منطقه تبدیل خواهد کرد. به این ترتیب کارهای اسراییل و امریکا در دراز مدت و پس از گسترش بیداری عربی در منطقه بیشتر جنبه مذبوحانه تر و چسب و وصله ای به خود خواهد گرفت تا کسب هرگونه حقانیت برای ماندن اسراییل در منطقه.
شاید هم اکنون برای اسراییل متصور هم نباشد که روزی خواهد رسید که سیل جمعیت غیر یهودی میتواند یک بسیج عمومی بدهد و دورادور اسراییل را فقط با جمعیت و نه سلاح محاصره کنند. انوقت نتیجه معلوم است.
شاید این اخرین فرصت برای اسراییل باشد صمیمانه و برادرانه به پای میز مذاکره برود و تا دیر نشده با پلسطینی ها کنار بیاید و بقای خویش را تضمین کند. ذر غیر اینصورت با وجود ضغف اقتصادی و نظامی امریکا در حال حاضر شاید عمو سام هم نتواند کمکی به بقای اسراییل کند.
به امید اینکه رهبران اسراییل این مساله را به درستی و به سرعت حل کند تا مستمسکی برای دخالت ایران باقی نماند.
اينها فقط دنبال تنش در منطقه هستند تا با سرکوب مردم به بقا ادامه دهند...
http://news.gooya.com/didaniha/archives/2011/10/128951.php
چه کسی ، چه مقام و مسئولی مسائل بیکاری، فقر،تورم،فساد،بحران اقتصادی،
بحران اجتماعی، توقف رشد اقتصادی امنیت اجتماعی و بهداشتی در کشورمان را
جواب گو خواهد بود؟
http://news.gooya.com/didaniha/archives/2011/10/128936.php
یاد زمانی که آقای هاشمی در زمان ریاست جمهوری به سمنان مسافرت کرده و
وقتی به ملاقات و دیدارمادرشان میرونند مادرشان به ایشان میگویند ٌ ننه میگن شاه
شدی ؛
حالا باید گفت مشت احمد امپراطور شدی
حتی با پذیرش شرایط نایب امام زنان هم اینها راضی نمیشوند فقط جنگ و خونریزی توقع سید علی را فراهم میکند
موضع حکومت ایران دور از انتظار نبود . . شکاف سنتی بین ایران و حکومت خود گردان فلسطین و حمایت از گفتمان رقیب یعنی جنبش مقاومت ، و دو پیش بینی پیش رو یعنی پیروزی محمود عباس و احتمالا پایان مناقشات ؛
هر کدام از این عوامل میتواند موضع امروز حکومت ایران را توجیه کند . . در یک کلام ، ایشان صلح را به مصلحت خود نمیدانند. . حتی اگر نتیجه همه پرسی در فلسطین باشد . . .
واقعا برای خودم سوال شده که رهبری چه جوابی داره اگه نتیجه همه پرسی باب میل ایشان نباشه ؟!
پیشنهاد میکنم از طریق فیسبوک به بحث و نظرسنجی گذاشته بشه . . . البته با مشارکت فلسطینیها
و اسرائیلیها . . . .
ارسال کردن دیدگاه جدید