محمد خاتمی به «اقدام براندازانه» متهم شد
سرتيپ يدالله جوانی، رئيس اداره سياسی سپاه پاسداران ايران، محمد خاتمی، رئيسجمهور پيشين ايران را به «حرکت براندازانه» در جريان «فتنه ۸۸» متهم کرد.
مقامات حکومت ايران از اعتراضان پس از انتخابات جنجالی رسايتجمهوری سال ۱۳۸۸ به عنوان «فتنه» نام میبرند.
جوانی يکشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۰ در گفتوگو با تارنمای ندای انقلاب، خاتمی را از «سردمداران فتنه ۸۸» معرفی کرده که در کنار ميرحسين موسوی و مهدی کروبی دو تن از رهبران مخالفان «عليه نظام» ايستاده است.
موسوی و کروبی که به همراه همسرانشان از بهمن ۱۳۸۹ در بازداشت خانگی بهسر میبرند، از سوی حکومت «سران فتنه» خطاب میشوند.
یدالله جوانی گفته است: «سپاه پاسداران در برابر هر جريانی که بخواهد انقلاب و نظام را تهديد کند، ايستادگی میکند.»
انتقادات عليه محمد خاتمی و اصلاحطلبان در آستانه انتخابات مجلس ايران شدت يافته است. نهمين دوره انتخابات مجلس ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ در سراسر ايران برگزار میشود.
یدالله جوانی: سپاه پاسداران در برابر هر جريانی که بخواهد انقلاب و نظام را تهديد کند، ايستادگی میکند
هفته گذشته نيز سرتيپ محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران به خبرگزاری مهر گفت: «خاتمی در جريان فتنه امتحان خوبی پس نداد و بههرحال جزو همراهان سران فتنه بود و حمايت و پشتيبانی زيادی از آنها کرد و در حال حاضر نيز موضعی مبنی بر برائت از آن حرکتها اتخاذ نکرده است.»
وی شرط ادامه حضور محمد خاتمی را در عرصه سياسی «تغيير در مواضعش» اعلام کرده بود.
اين اظهارات فرمانده سپاه واکنشهای تند مخالفان و منتقدان حکومت ايران را بهدنبال داشت.
در يکی از واکنشها به سخنان فرمانده سپاه، محمدرضا خاتمی، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در نامهای سرگشاده، رفتار و سخنان سرتيپ محمدعلی جعفری را شبيه «حکومت کودتا» ناميد.
محمدرضا خاتمی در اين نامه بهشدت از شرطی که فرمانده سپاه برای حضور اصلاحطلبان و محمد خاتمی، رئيسجمهور پيشين ايران برای حضور در انتخابات اعلام کرده، انتقاد کرد و افزود: «شما نه قانوناً و نه شرعاً و نه عرفاً و نه مصلحتاً در جايگاهی نيستيد که برای سياسيون خط و نشان بکشيد.»
حجتالاسلام حميد رسايی، نماينده اصولگرای مجلس ايران نيز به اين سخنان محمدرضا خاتمی واکنش نشان داد و گفت: «سپاه در اين مدت هر وقت منافع انقلاب را در خطر ديده، در برابر دشمن موضع گرفته است.»
به گفته وی «در صدر انقلاب نيز، منافقين همانند حرفهای اخير محمدرضا خاتمی را مطرح میکردند و امروز هم میبينيم که همان صحبتها دوباره تکرار میشوند که اين مسئله به دليل شباهتی است که حزب منحله مشارکت با منافقين دارد.»
با سلام و عرض پوزش از اقای خاتمی و خطاب به ایشان
حضرتغالی ممکن است افکار و یده های خوبی داشته باشید اما این حکومت و نظام ج.ا. که تا کنون از ان دفاع کرده اید و بر پایش داشته اید هزگز در عمل با نسخه ذهنی شما تطبیق نخواهد کرد. حالا که شما را به براندازی هم متهم میکنند ایا جای ان نیست که در نحوه نکرش خود به این دیو بی شاخ و دم تجدید نظر کرده و از ایفا کردن نقش محلل کنار بکشید. والله خون شما و موسوی و کروبی از خون انها که در زندان بودند و هستند نه سرخ تر است و نه گرانبها تر.
برای یکبار هم که شده و به خاطر حقی که مردم ایران به گردن شما دارند از این دوپهلوگویی دست بردارید و در کنار و یا پیشاپیش مردم به خیابان ایید و این جوزق شیدای حکومت شیرخشت و اب گیپو را که از همان رفراندوم دوبرگی سبز و قرمزش پیذا بود به ارامگاهش در تاریخ بسپارید.
شما هم به عنوان یک رهبر مورد احترام و هم به عنوان یک سید اولاد پیامبر وطیفه دارید که مردم عامی را در این برهه زمانی سخت یارو مددکار باشید نه اینکه چرخ پنجم رژیم سراپا ریا و دروغ باشید.
به امید بیداری
آقای خاتمی سلام، دوستان سلام،
مسلمانان اسلام ناب محمدی در افغانستان سز هفت مین روب بیچاره و معصوم را بجرم مین روبی بریدند. و آقای خاتمی می گوید که اسلام دین رحمت است.
اقای سرتیپ جوانی
بر خلاف منتقدین شما،من معتقدم که انتقاد و نظر دادن شما به عنوان یک پاسدار انقلاب اسلامی و مسؤل سیاسی سپاه در رابطه با انقلاب مخملی و رهبران ان کاملأ صحیح و حتی وظیفه شماست.اما بیانات سیاسی شما باید مستدل و دیپلماتیک باشد.ضمنا جناب عالی حق ندارید بیشتر و سریح تر از انچه مقام رهبری در مورد اقای خاتمی فرموده اند سخن گفته و جنجال به پا کنید.همین بیفکریها،خود بیش بینی ها و وقت نشناسی ها در بیان مسائل سیاسی،انهم در شرایط حساس کنونی،سوء تفاهمات و دشمنی ها را دامن میزند و ایجاد تفرقه و درگیری میکند.لذا بیآموزید که به موقع سخن بگوئید،در حد لیاقت ، فهم و چهارچوب اختیارات خود با افراد سیاسی و اجتماعی برخورد بنمائید.
ضمنا تا زمانی که اقای خاتمی علنا خواهان براندازی نیستد و در این راستا سخن نگفته و حرکت برادازانه آشکار و همه فهم را انجام نداده اند،کسی از مسؤلین حق ندارد که فکر ایشان با عملشان را یکسان شمارده و برای ایشان حکم صادر کند.
اینجانب بر خلاف شما گمان دارم که اقای خاتمی در حال حاظر بیشتر به فکر ماندن نظام است.چون هرگونه دگرگونی در ایران جنگ داخلی و هجوم اجنبی را موجب میگردد و وجود هر اخوند موافق و یا مخالف نظام در ایران با خطر کشته شدن مواجه میشود.مطمعنأ شما به عنوان یک فرد اگاه سیاسی قادر به درک چنین مسائل ابتدائی هستید.ضمنا به جای سرگرم کردن خود و دشمن تراشی،بهتر است که راه حلی برای وضعیت بد اقتصادی مردم بیاندیشید،چون مردم معترض و گرسنه اند که برادازند و تا زمانی که اکثریت مردم از نظام راضی باشند،نه اقای خاتمی،نه امریکا و نه کس دیگری قادر به اقدامات براندازانه است،حتی نمیتوانند ابراز وجود کنند.در این مسیر مردم پسندانه و خداپرستانه برایتان ارزوی موفقیت دارم.در غیر این صورت بهتر است که صندلی خود را به فرد لایق تری واگذار نمائید.سپاسگزارم
ارسال کردن دیدگاه جدید